Görüş Bildir
Haberler
Özgür Demirtaş'tan Selahattin Demirtaş'a "Mizahı Bırak Seçime Bak" Mesajı

Özgür Demirtaş'tan Selahattin Demirtaş'a "Mizahı Bırak Seçime Bak" Mesajı

Emre Ordu
19.04.2023 - 00:05 Son Güncelleme: 19.04.2023 - 00:22

Prof. Dr. Özgür Demirtaş, 'Hiçbir siyasetçi ile akrabalık bağım yok' açıklaması hakkında esprili bir paylaşım yapan Selahattin Demirtaşseçim öncesi 'ciddi konulara eğilmeye' davet etti.

İçeriğin Devamı Aşağıda

HDP'nin tutuklu eski Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş, finans profesörü Özgür Demirtaş'ın 'Hiçbir siyasetçi ile akrabalık bağım yok' açıklaması hakkında sosyal medya hesabından esprili bir paylaşım yaptı.  

Özgür Demirtaş'ın açıklamasını alıntılayan Selahattin Demirtaş, 'Niye böyle olduk amca oğlu? Sen özgürsün, ben rehineyim diye mi?' dedi. Selahattin Demirtaş'ın paylaşımı sosyal medyada milyonlarca görüntülenme alırken binlerce yorum yapıldı.

"Esprilerden ziyade ülkenin sorunları ve çözümlerine odaklanma zamanı"

"Esprilerden ziyade ülkenin sorunları ve çözümlerine odaklanma zamanı"

Özgür Demirtaş'tan Selahattin Demirtaş'ın paylaşımına yanıt gecikmedi. Ancak Özgür Demirtaş esprili paylaşıma aynı tonda yanıt vermedi. Özgür Demirtaş, Selahattin Demirtaş dahil tüm siyasetçilerin seçim öncesi 'ciddi konulara eğilmesi' gerektiğini kaydetti. 

Selahattin Demirtaş'ın kendisi hakkında attığı tweetin, en çok görüntülenen siyasi tweeti olduğunu belirten Özgür Demirtaş 'Bu da ülkenin mizaha ne kadar aç olduğunu gösteriyor. Halbuki zaman esprilerden ziyade ülkenin sorunları ve çözümlerine odaklanmak zamanı. Selahattin Demirtaş da dahil tüm siyasetçiler (Bu kadar görüntülenme alamayacak olsalar da) seçime 1 ay kala ciddi konulara eğilmeliler' ifadelerini kullandı.

İçeriğin Devamı Aşağıda
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
81
43
22
7
6
4
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın