Görüş Bildir
Haberler
Oynadıkları Rollere Kendilerini Fazla Kaptıran ve Gerçek Hayatlarında da Benzer Tavırlar Sergileyen Ünlüler

etiket Oynadıkları Rollere Kendilerini Fazla Kaptıran ve Gerçek Hayatlarında da Benzer Tavırlar Sergileyen Ünlüler

Serngl
14.07.2020 - 08:46

İlginç gerçekten...

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Can Manay - Ozan Güven

1. Can Manay - Ozan Güven

Ozan Güven son günlerde sevgilisi Deniz Bulutsuz'a şiddet uyguladığı iddialarıyla gündemde biliyorsunuz ki. Deniz Bulutsuz'un şiddet anıyla ilgili ifadesi ise akıllarımıza Ozan Güven'in Fi dizisinde canlandırdığı Can Manay'ı getirdi. Kan donduran bu ifadede Bulutsuz, 'Evin üst katındaki merdivenlerden inerken saçımdan beni yakalayarak kafamı duvara vurdu. Çarpmanın etkisiyle merdivenlerden düştüm. Bacağım ve kalça kısmım dahil olmak üzere çok bölgeden yaralandım. Bu sırada yerde bulunan kırılmış cam parçalarından da hem ben hem Ozan yaralandı. Elimde su şişesi ile beklerken ‘Bana biraz su ver’ dedim. Elindeki suyu kafamdan aşağıya dökerek, ‘al sana su’ dedi.' açıklamasında bulundu.

Kadına şiddetin her türlüsünü kınıyoruz!

2. Ramiz Dayı - Ufuk Bayraktar

2. Ramiz Dayı - Ufuk Bayraktar

Ezhel dizisinde Ramiz Karaeski'nin gençliğine hayat veren Ufuk Bayraktar da rolüne kendisini fazlasıyla kaptıran isimlerden biri. Eski kumarhaneci yeni filozof olan Ramiz Dayı'nın gençliğini canlandıran Bayraktar, gerçek hayatında da tıpkı dizideki gibi hapishaneye yolu düşmüştü. Eşiyle fotoğraflarına yazdığı sözler de Ramiz Karaeski'nin felsefi sözlerini aratmayacak cinstendi. Bayraktar son günlerde eşini aldattığı iddialarıyla gündemde.

3. Maraz Ali - Mehmet Akif Alakurt

3. Maraz Ali - Mehmet Akif Alakurt

Adanalı dizisinde Maraz Ali karakterine hayat veren Mehmet Akif Alakurt da rolüne kendisini fazlasıyla kaptıran bir isim. Sosyal medyadaki atarlı yorumları ve kadınları aşağılayan tavrıyla epeyce eleştirilmişti kendisi hatırlarsanız... Normal hayatta da Maraz Ali'yi aratmıyor anlayacağınız...

4. Burhan Altıntop - Engin Günaydın

4. Burhan Altıntop - Engin Günaydın

Türk televizyonlarının efsane dizisi Avrupa Yakası'nda Burhan Altıntop karakterine hayat veren Engin Günaydın da bu rolün etkisinden uzun süre çıkamamıştı. Hatta Altıntop, bu rolün etkisinden çıkamadığını kendisi de söylemişti, belki hatırlarsınız. Ama sanki bu rol için yaratılmış gibi değil miydi sizce de?

5. Hızır Çakırbeyli - Oktay Kaynarca

5. Hızır Çakırbeyli - Oktay Kaynarca

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinde bir mafya babasını canlandıran Oktay Kaynarca da rolünün hakkını verenlerden. Dizide Hızır Çakırbeyli karakterini canlandıran Kaynarca'nın, gerçek hayatta da tıpkı dizideki gibi 'ağır abi' bir havası var. E yıllardır da bu rolü canlandırınca, hangisi Oktay Kaynarca, hangisi Hızır Çakırbeyli unutuyoruz.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Ömer - İsmail Filiz

6. Ömer - İsmail Filiz

Ezel dizisinde Ömer karakterine hayat veren İsmail Filiz de uzun süre rolünün etkisinden çıkamayanlardan. Öyle ki eski eşi verdiği röportajda Filiz'in kendisini hala Ömer zannettiğini söylemiş...

7. Heredot Cevdet - Hasan Kaçan

7. Heredot Cevdet - Hasan Kaçan

Ekmek Teknesi dizisinde Heredot Cevdet'i canlandıran Hasan Kaçan da role kendini kaptıranlardan. Dizide kahvehanede insanları etrafına toplayıp hikayeler anlatan Heredot Cevdet, gerçek hayatta katıldığı konferanslarda da rolden çıkamamış gibi :)

8. Başkomiser Ceren - Burcu Binici

8. Başkomiser Ceren - Burcu Binici

Bu kez lafın gelişi değil, cidden kendini rolüne fazla kaptıran bir isim var. Söz dizisinde Başkomiser Ceren'e hayat veren oyuncu Burcu Binici'nin kendisini rolünde taşıdığı kimlik ile polislere polis olarak tanıttığı iddia edilmişti, belki hatırlarsınız. Burcu Binici sonradan söz dizisinde başkomiser olduğunu söylese de polisler kendisinden şikayetçi oldu!

9. Polat Alemdar - Necati Şaşmaz

9. Polat Alemdar - Necati Şaşmaz

Türkiyede en çok izlenen dizilerden biri olan Kurtlar Vadisi'nde Polat Alemdar karakterini canlandıran Necati Şaşmaz da günlük hayatında rolün etkisinden çıkamamış bir isim. Şaşmaz'ın, tıpkı dizideki karakteri gibi 'ağır abi' bir tavrı var...

10. Miran Aslanbey - Akın Akınözü

10. Miran Aslanbey - Akın Akınözü

Hercai dizisindeki Miran karakteriyle yıldızı bir hayli parlayan Akın Akınözü de canlandırdığı karakter ile özdeşleşmiş durumda. Akın Akınözü bu role çok yakıştırıldığından mı bilinmez, tıpkı dizideki Miran karakteri gibi konuşuyor ve Miran'ınkine benzer bir tavrı var. Konuşma stili, duruşu ve tavırlarıyla Miran'dan etkilendiğine şüphe yok genç oyuncunun.

Bu içerik de ilginizi çekebilir:

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
207
48
26
13
12
9
7
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Pasif Kullanıcı

bu onedio yazarları neden bu kadar MAL? ezhel ne aq siktirin gidin ya

ahmet ceyhan

#2 dizinin ismi ezhel değil ezel.