Görüş Bildir
Haberler
Oscar Ödüllerinde Şıklık Yarışı

etiket Oscar Ödüllerinde Şıklık Yarışı

Oscar ödüllerinde kırmızı halıda oyunculuk veya yönetmelik yarışlarından çok şıklık yarışları göze çarpıyor.Kim ne giydi, nasıl oldu vs. gibi sorular aklımızda yer ediniyor.Kırmızı halı adeta bir podyum asaletine bürünüyor.Asıl mevzuya gelirsek ben bir takım eleştiriler ve değerlendirmeler de bulunacağım sizlerin de görüşlerinizi bekliyorum.Haydi gelin şu şıklık yarışına beraber göz atalım.

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. KATE WİNSLET

1. KATE WİNSLET

Malesef eleştirim bir ok gibi sert ve keskin olacak.Bu elbise bana aceleden çıkmak zorunda kalıp bir şey bulamayınca afallayan etrafına bakınırken yatak örtüsüne göz kestirip onu alıp aceleyle üstüne sarmalamış şaşkın kız imajını verdi.Bari çöp torbasını sarsaydın da hatların belli olsaydı bir tık fazla puan alabilirdin benden.Sana ise Kalın bel Kate lakabını taktım!

2. JESSİCA ALBA

2. JESSİCA ALBA

Alba klasik çizgileri üstünde barındıran eskileri anımsatan tarzda efil efil olan beyaz bir elbise ile karşımızda.Belindeki siyah kemeri pek sevemedim günlük duruyor ama çantası ve kolyesi oldukça şık ve bacak yırtmacı ile göğüs dekoltesi birbiriyle uyum içinde.Genel olarak baktığımda gayet güzel bir görüntü görüyorum.Gecenin asili ödülünü Alba'ya veriyorum!

3. OLİVİA WİLDE

3. OLİVİA WİLDE

Çok güzel ve dişi olmanın havasına kapılmış Olivia.O göğüs dekoltesi bir tiksintiye sebep oldu bende nedense, sevmedim.Elbiseyi vasat buldum.Dekoltesi kurtarır diye tahmin etmişler ama olmamış.Beğendiğim şeyler saç,makyaj ve aksesuarlar.Sanada gecenin uyumsuzu ödülünü layık görüyorum Wilde!

4. JENİFFER LAWRENCE

4. JENİFFER LAWRENCE

jeniffer'da eski ışıltıyı göremiyorum artık.Bu saç stili ve elbiseyle hanım hanımcık bir havaya bürünmüş.Elbiseyi pek sevemedim.Üst kısmı kadınsı olduğundan dolayı genel havasına uymamış.Transparan olmasaydı belki de başka tarzda olsaydı geçerli olabilirdi.Ufakta olsa zarif aksesuarlar görmek isterdim boynundaki kolyesi oldukça günlük.Genele göz atarsak kötünün iyisi diyebiliriz.Sanada gecenin özensizi ödülünü layık görüyorum lawrence!

5. Rachel McAdams

5. Rachel McAdams

Elbise çok şık fakat senin proporsiyonuna uymamış Rachel.Elbisenin kuyruğu asla tartışılamaz, muhteşem adeta bir kuğu gibi fakat üst kısma bakmak bile istemiyorum.Neden mi?Ben göğüsü küçük bayanlara yakıştırmıyorum bu formu.Erkeksi bir görünüm geliyor gözümün önüne.Takı,ayakkabı,elbise ve saça yorum bile yapamıyorum uyumları muazzam ama sana fazla gelmiş Rachel bu yüzden sana gecenin yetersizi ödülünü verdim!

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. MARGOT ROBBİE

6. MARGOT ROBBİE

Bana yapacak yorum bırakmadı Margot.Bu ne şıkık, bu ne zerafet,bu ne asalet be Margot, yıktın yaktın devirdin ortalığı.Şüphesiz gecenin yıldızı ödülü benden Margot'a gitti.

7. CHRİSSY TEİGEN

7. CHRİSSY TEİGEN

Hamilelik şıklıkta bir dezavantaj değil,bunu bize Chrissy gösterdi.Gayet şık ve zarif duruyor.Transparan da vücuduna gayet uygun olmuş.Bu üstündeki renklerin uyumunu çok sevdim.Saç ve aksesuarlar da bir hayli uyumlu olmuş.En şık bulduğum ünlüler listesine girmeyi başardı.Gecenin en şık annesi Chrissy!

8. CHARLİZE THERON

8. CHARLİZE THERON

Bu kadın bir harika dostum!Kırmızı o kadar çok yakışmış ki,kelimeler kifayetsiz.Adeta şarap gibi Theron, yıllandıkça daha da güzelleşen...Vücudu o kadar kusursuz ki elbise üstünde muhteşem durmuş ve bir o kadar da zarif.Seni seçtim Theron!

9. CATE BLANCHETT

9. CATE BLANCHETT

Bu kadın çuval bile giyse onu da taşır onda da zarif durur abi çözdüm ben işi.Elbisede ki çiçekler adeta baharın gelişini andırıyor ve o nazik mavi renk tonu insanın içini açıyor.Elbise de her şey tam ölçüsünde,Cate için biçilmiş bir kaftan gibi!

10. JULİANNE MOORE

10. JULİANNE MOORE

Yaşı geçkin ünlülerimizden biri karşımızda.Elbisesi ve duruşuyla 12 yaşlarında masum ve bir o kadar da şirin naif olan genç kızı andırıyor.Dekoltesi yetersiz, çok rüküş diyemem ama çok şık olmak varken neden moore neden!

İçeriğin Devamı Aşağıda

11. JENNİFER GARNER

11. JENNİFER GARNER

Saçından tut ayakkabısına kadar tek tek büyük bir titizlikle inceledim ama bir kusur bulamadım.Tek kelimeyle şahane.Daha fazla yorum yapmayacağım her şey çok uyumlu ve şık ba-yıl-dım!

12. NAOMİ WATTS

12. NAOMİ WATTS

Elbisenin alt kısmı bana denizkızını andırdı, parlak ve pullu pullu.Renkler de bir o kadar müthiş.Ruj ve çantayı elbiseye uyumsuz buldum.Sanki üst kısım biraz yetersiz gibi, orayı kapatacak güzel şal tarzı bir şeyler isterdim.Ama yine de şıklığı inkar edilemez.

13. ALİCİA VİKANDER

13. ALİCİA VİKANDER

Elbisenin ne rengini ne kalıbını be biçimini hiçbir şeyini sevemedim doğrusu.O alt kısmına anlam veremedim, sanki içeri kıvrılmış iğne ile tutturulmuş gibi ne gerek vardı böyle bir şeye.Üst kısım zaten çok hoş durmamış destek falan kullanılabilirdi elbise de.Çok fiyasko sabaha kadar yorum yapsam yetmez.Gecenin rüküşü sensin Alicia!

14. SAOİRSE RONAN

14. SAOİRSE RONAN

Elbise çok güzel kesinlikle ama dekolteyi yine yetersiz buldum.İç astarın kısa olması ve bacakların hafifte olsa görünmesi hoş bir detay olmuş beni genel olarak rahatsız eden bir nokta yok fakat boynu biraz boş kalmış gibi zarif bir kolye takılabilirdi.İyisin iyi Saoirse.

15. LADY GAGA

15. LADY GAGA

ilk defa Gaga'ya yorumsuz kalıyorum.O elbiseye diyecek laf yok muhteşem, harikulade ve o kadar çok yakıştırmış ki kendine saç olsun, makyaj olsun adeta büyülendim.Hep böyle devam eder umarım çünkü kusursuz bir güzelliğe sahip olmuş.

İçeriğin Devamı Aşağıda

16. PRİYANKA CHOPRA

16. PRİYANKA CHOPRA

Bu elbise türlerini uzun bayanlara daha çok yakıştırıyorum.Esmer tenine beyaz güzel gitmiş açıkçası.Priyanka zaten çok güzel bir kadın bu onun için her zaman bir avantaj.Genel olarak beğendim ama bittim, bayıldım diyemem.Fena değilsin Priyanka!

17. REESE WİTHERSPOON

17. REESE WİTHERSPOON

Bu elbise formunu sevmiyorum.Çok kaba.Rengi hoş fakat Reese'e yakıştıramadım.Yani Oscar'a katılan bir ünlü olsaydım gözüme çarpmazdı açıkçası yanımdan geçse bile pek ilgimi çekmezdi.Beğenmedim.Sınıfta kaldın Witherspoon!

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
64
21
7
4
3
3
1
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın