Görüş Bildir
Haberler
Ortaokul Arkadaşıyla Mahkemede Karşılaşan Hakim, Bu Sefer de Başka Bir Sanığı Tanıdı

Ortaokul Arkadaşıyla Mahkemede Karşılaşan Hakim, Bu Sefer de Başka Bir Sanığı Tanıdı

Hande öçalan
29.07.2015 - 17:07 Son Güncelleme: 29.07.2015 - 18:16

Floridalı Hakim Mindy Glazer, görünüşe bakılırsa oldukça popüler birisi. Geçtiğimiz haftalarda, bir mahkeme sırasında karşısına sanık olarak eski okul arkadaşı çıkan hakim Glazer'ın, geçtiğimiz günlerde yürüttüğü bir başka mahkemede yine benzer bir olay yaşandı. Bu seferki sanık, hakimin okul arkadaşı değil, beraber Karayipler'e tekne turuna çıktığı bir 'tanıdığıydı'.

İçeriğin Devamı Aşağıda

"Dans mı Ediyordun?"

"Dans mı Ediyordun?"

Hakim Glazer, sahtecilikten yargılanan sanık Alon Glenn'in dinlenmesi esnasında, 'Güzel bir tur muydu?' diye sorarak sanığın afallamasına sebep oldu. 'Sen geçtiğimiz hafta tekne turunda değil miydin?' diye soran Glazer'a Glenn'in yanıtı, 'Beni bu hafta sonu gittiğim turdan mı hatırladınız? Siz de mi oradaydınız?' oldu ve 'Dans ettiğimi de görmüşsünüzdür o zaman.' diyerek gülümsemeye başladı.

'Dans mı ediyordun? Ben yukarıda gölgedeydim. Baya eğlendik ama değil mi?' diye konuşmayı devam ettiren hakim Glazer'a, sanığın cevabı, 'Evet eğlendik. Ama bu olan şey delilik gerçekten.' diye cevap verdi.

İşte o anlar:

1 Ay İçerisinde Yaşanan İkinci Tesadüf

1 Ay İçerisinde Yaşanan İkinci Tesadüf

Hakim Glazer, yalnızca birkaç hafta önce ortaokul arkadaşı Arthur Booth'u sanık sandalyesinde görüp duygusal anlar yaşamış ve sanığı tanıdığından dolayı görevinde değişiklik talep etmişti. Sanık Booth, haneye tecavüz, araba kaçakçılığı ve polisten kaçma suçlarından yargılanmıştı. (İlk tesadüfün detaylarını şurada paylaşmıştık.)

NY Mag

Kapak Görseli: Perez Hilton

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
2
1
1
0
0
0
0