Görüş Bildir
Haberler
Ortalama Bir Türk'ten Daha Akıllı mısın?

etiket Ortalama Bir Türk'ten Daha Akıllı mısın?

Trex
03.03.2016 - 12:17 Son Güncelleme: 28.03.2018 - 15:36

Bu testimizde 7 mantık sorusuyla ortalama Türk insanından daha akıllı olup olmadığını söylüyoruz. Hadi bakalım kimler en zeki %3'lük dilime girecek?

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Türk Medeni Kanunu'na göre bir erkek, dul eşinin kız kardeşiyle evlenebilir mi?

2. Sadece Buse, Tuğçe, Can ve Ekin'in katıldığı koşuda Ekin kimseyi yarış sırasında geriden gelip geçemiyor. Tuğçe; Can ve Buse'nin her zaman önünde oldu. Tuğçe ise Ekin'in hep sırtını gördü. Buna göre kim birinci oldu?

3. Aşağıdaki sayı dizinde sıradaki sayı kaç olmalıdır?

3. Aşağıdaki sayı dizinde sıradaki sayı kaç olmalıdır?

4. Ya ölüm ya zenginlik..

4. Ya ölüm ya zenginlik..

5. Bir fare ve klavye 110 lira ediyor. Klavye, fareden 100 lira daha pahalı olduğuna göre fare kaç liradır?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Aşağıdaki şekilde kaç tane üçgen var?

6. Aşağıdaki şekilde kaç tane üçgen var?

7. Toplamları iki basamaklı, çarpımları tek basamaklı olan iki doğal sayı var mıdır?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

En zeki %3'lük dilimdesin!

En zeki %3'lük dilimdesin!

Verdiğin cevaplara göre ortalama bir Türk'ten çok daha akıllısın! Soyut bakış açını analitik zekanın etkisiyle somut zekaya çevirebiliyorsun. Detaylarda boğulmadan sana gereken bilgiyi tereyağından kıl çeker gibi alıyorsun. Yüksek analiz ve kavrama yeteneğin, ısrarcılığınla birleşince çözemeyeceğin problem kalmıyor. Olaylara her zaman akılcı bir şekilde yaklaşıyor mantık çerçevesinde çözümler üretiyorsun. Böylelikle birbiriyle alakasız soyut ve somut şeyler arasında bile etkileyici ve sonuca götüren bağlar kurabiliyorsun. Beynin kusursuz bir dengeye sahip. Bu denge herkesten farklı olmanı sağlıyor, farklı çıkarımlar yaparak öne çıkmanı sağlıyor.

Ortalama bir Türk'ten daha akıllısın!

Ortalama bir Türk'ten daha akıllısın!

Tıkır tıkır çalışan bir zihnin var. En alakasız şeyler arasında şaşırtıcı bağlar kurup sonuca gidebiliyorsun. Çözüm odaklı çalıştığın için zamanı çok iyi kullanıyorsun. Eğer iyi konsantre olur ve emek harcarsan altından kalkamayacağın problem neredeyse yok. Doğuştan gelen enerjin senin koşullara göre adapte olmanı sağlıyor. Bu da duygusal zekanın ortalamanın çok üstünde olmasına nedenlerinden biri.  Mantıksal ve duygusal zekan arasında müthiş bir denge var. Bu denge da hayattan tat almanı sağlıyor ;)

Ortalama bir Türk kadar akıllısın!

Ortalama bir Türk kadar akıllısın!

Verdiğin cevaplara göre sen ortalama Türk kadar akıllısın! Senin en önemli özelliğin pratik zekan. Üniversiteler bitirip doktoralar yapmış insanlara göre en önemli üstünlüğün bu. Onlar kafalarında birçok formülle hareket ederken sen pratik zekan sayesinde en zor soruları ustaca çözebiliyor, herkesi şaşırtıyorsun. ;)

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
6811
1793
808
754
273
192
168
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın