onedio
article/comments
article/share
Haberler
Organizasyonun Böylesi: Konya'da AKP İl Başkanlığı Camide İftar Yemeği Verdi

etiket Organizasyonun Böylesi: Konya'da AKP İl Başkanlığı Camide İftar Yemeği Verdi

Konya'nın Akşehir ilçesinde AKP'nin il başkanlığı tarafından camide iftar yemeği düzenlendi. İftara AKP Konya Milletvekili Orhan Erdem, gençlik kolları başkanı ile parti yöneticileri de katıldı. Bir siyasi parti tarafından camide iftar yemeği organize edilmesi sosyal medyada 'din siyasete alet ediliyor' denilerek eleştirildi.

İftar yemeği AKP Akşehir Gençlik Kolları’nın Twitter hesabından duyuruldu.

Açıklamada camideki iftarın il başkanlığı tarafından düzenlendiği ifade edildi

İlk değil

İlk değil

Tarihi İplikçi Camisi’nde düzenlenen iftara eski Milli Eğitim Bakan Yardımcısı ve AKP Konya Milletvekili Adayı Orhan Erdem ile birlikte AKP’nin ilçe yöneticileri katıldı.

AKP'nin Akşehir ilçesinde camide iftar düzenlemesi aslında ilk değil. Parti daha önce de Konya’nın Ereğli ve Ilgın ilçelerinde camide iftar yemeği düzenlemişti.

AKP'nin camide iftar yemeği düzenlemesi tepki çekti...

Sosyal medyada ayrıca Diyanet İşleri Başkanlığı'nın hazırladığı "Cami Adabı" isimli video da paylaşılıyor. Videoda camilerde bir şey yiyip içilmemesi gerektiği belirtiliyor.

Keşfet ile ziyaret ettiğin tüm kategorileri tek akışta gör!

category/test-white Test
category/gundem-white Gündem
category/magazin-white Magazin
category/video-white Video
category/eglence BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
849
427
117
56
53
39
18
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın