Görüş Bildir
Haberler
Öpüşme Tarzlarının İnsanların Karakteriyle Alakalı Ortaya Çıkardıkları Sizi Epey Şaşırtabilir!

etiket Öpüşme Tarzlarının İnsanların Karakteriyle Alakalı Ortaya Çıkardıkları Sizi Epey Şaşırtabilir!

Begüm
08.10.2021 - 22:15
İçeriğin Devamı Aşağıda

İşte öpüşme gerçekten bu kadar önemli... 😏

1. Kısa ve sık sık öpüşme

1. Kısa ve sık sık öpüşme

Kolay gelsin, siz bir işkolik ile birliktesiniz! Eğer karşınızdaki kişi sizi sık sık ama kısa şekilde öpüyorsa her zaman kontrolü elinde tutmayı seviyor demektir. Ve maalesef genelde zor aşık olan biri olarak karşımıza çıkar.

2. Ağız kapalı öpüşme

2. Ağız kapalı öpüşme

Sadece dudakların temas ettiği ve ağzın açılmadığı bu öpücük türü aslında karşıdaki kişinin saygı duyduğunun ifadesidir. İlişkinin ilk başlarında karşı kişinin temkinli olduğunu ve yakınlaşmak için beklediğini de gösterir. Yine de hoşlandığını ama saygı duymaya devam ettiğini, zaman istediğini gösteren bir öpücük türüdür.

3. Dudaklar açık öpüşme

3. Dudaklar açık öpüşme

Dilin kullanılmadığı bu öpüşme şekli karşıdaki kişiye hoşlandığını göstermenin bir yoludur. Karşı tarafın oldukça rahat hissettiğini de gösterir.

4. Vücut temaslı öpücük

4. Vücut temaslı öpücük

Bu öpücük oldukça şehvetli olur. Dudaklar açık bir şekilde öpüşürken karşınızdaki kişi size temas ediyorsa, vücudunu değdiriyorsa bu onun maceracı ve cesur olduğunu gösterir. Aynı zamanda cinsel bir şey istediğinin de habercisidir.

İçeriğin Devamı Aşağıda

5. Dudaklardan başlayarak vücudu öpme

Bu kişiler genellikle dudaktan öpüşmediğinizde boynunuzu, göğüslerinizi öper ve bu onlar için oldukça önemlidir. Bu kişiler genellikle güvenilir insanlardır ve size çok fazla değer veriyor ve seviyorlardır. Sadıklardır.

6. Platonik öpüşme

6. Platonik öpüşme

Oldukça masum olan yanaktan öpüşme iki farklı anlam barındırır. Çoğunlukla bunun arkasında bir romantizm olmamaktadır. Ama yapılan bazı araştırmalara göre güvenli, uzun süreli ve ciddi ilişkilerin de başlangıcı olabilmektedir. Bu biraz daha ilişkinin gidişatına bağlı olsa da genellikle romantizm barındırmaz. Dikkat edin.

7. Fransız öpücüğü

7. Fransız öpücüğü

French Kiss olarak da bilinen Fransız öpücüğü ''sana karşı tutkum var'' anlamını ifade eder. Genelde bu tarzda öpüşen kişiler yakınlaşmak ve derin bağlantı kurmak ister. Oldukça tutkulu olduğu gerçeği de var tabii!

8. Uzun öpüşme

Uzun uzun öpüşen biri yorulmak bilmez, şehvet doludur. Genellikle baştan çıkarıcıdır ve istediğini de her zaman alır. Bu şekilde öpüşüyorsa sizi gerçekten çok fazla istiyordur. Ama yine de bu baştan çıkarıcılığa dikkat edin.

9. Konuşarak öpüşme

9. Konuşarak öpüşme

Evet kulağa bir tık sinir bozucu gelebilir ama bu kişiler genelde konuşurken bir anda öperler. Bu öpüşme şekli onların entellektüel olduğunu gösterir. Duygusallık pek onlara göre değildir.

İçeriğin Devamı Aşağıda
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
92
48
35
33
30
23
15
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?