Görüş Bildir
Haberler
Onedio Kahin Ekibi Sunar: Pandemi Sonrası 2021 Yılının Nasıl Olabileceğine Dair Kehanetler

Onedio Kahin Ekibi Sunar: Pandemi Sonrası 2021 Yılının Nasıl Olabileceğine Dair Kehanetler

UYARI: Şimdi okuyacağınız içerik tamamen hayal ürünüdür. Lütfen ciddiye almayın. Ya da alın...

Bilindiği üzere 2020 yılı üst üste gelen felaketler ile 'töbe estağfurullah' dedirtti. Virüs salgını, depremler, çekirge istilaları ve şimdi de düşen meteorlar ile felaketler ardı arkasına devam ederken, herkes 2021 yılı için parmaklarını çapraz yaparak iyi dileklerde bulunmaya başladı bile! Peki, düşük bütçeli felaket filmlerinden fırlamış gibi görünen 2020 yılı sonrasında 2021 yılının bize nasıl geleceği hakkındaki kehanetleri duymaya hazır mısınız? Bir Baba Vanga kehaneti olmasa da yine de biraz düşünüldüğünde 'neden olmasın yea' diye sorgulayacağınız kehanetlere buyurun...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Felaketler yılı 2020 sonrasında dünya "yeni yaşam" deneyimlemeye başlayacak. Salgın sonrası dünya dev bir after party alanına dönse de hala insanlar ile temas etmekten korkanlar varlığını sürdürecek.

İnsanların "yeni yaşam" denemelerinden pek çok şey değişecek. Buna özel yaşamda dahil... Pek çok sağlık kuruluşu yeni korunma ve seks yöntemleri çıkaracak.

İnsanların "yeni yaşam" denemelerinden pek çok şey değişecek. Buna özel yaşamda dahil... Pek çok sağlık kuruluşu yeni korunma ve seks yöntemleri çıkaracak.

Çoğu insan Çin hükümetine zarar vermek adına tonlarca yiyecek alarak çöpe atacak. Satın alınarak kameralar önünde bu yiyecek ve içecekleri yere döküp, tekmeleyen insanların tepkisi ardından Çin hükümeti virüs döneminde oluşan maddi açığı böylelikle kapatacak.

Virüsten kurtuluşu kutlamak için organize edilen toplu namaz esnasında ülkenin büyük çoğunluğunda tekrardan Kovid-19 tespit edilecek. Söz konusu kitleye müdahale edilecek.

Pek çok Youtuber Kovid-19'un gidişinin ardından şarkı yapmaya başlayacak. Bu şarkılar kısa sürede herkesin diline dolaşacak.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Virüsün etkisinden kurtulamayan kesim, arkadaşlarının "biz virüslü müyüz lan" söylemlerine karşı köşe bucak kaçacak.

Maske takmak zorunluyken sevmediği kişiler ile karşılaştığında görmezden gelen insanlar, maskesiz yaşamın zorlukları ile boğuşacak.

Salgın sonrası pek çok yeni iş kolu da oluşacak. Özellikle insanların toplu olarak bir araya geldiği festival, konser gibi organizasyonlar için özel timler oluşturulacak. Yakınlaşan insanlara müdahale edilecek. Böylelikle sosyal mesafeye dikkat edilecek.

Şeyma Subaşı gidemediği festivallerin acısını "seri" hikaye atarak çıkaracak. İnsanlar bir süre Instagram'a erişim zorluğu yaşayacak.

Bu kehanetler daha uzar gider... Peki, sen 2021'e dair ne gibi öngörüler içerisindesin?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
33
9
6
6
6
3
1
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın