Görüş Bildir
Haberler
Önceki Hayatında Kiminle Evliydin?

etiket Önceki Hayatında Kiminle Evliydin?

Osman Avcı
21.06.2015 - 19:24 Son Güncelleme: 21.06.2015 - 19:26

Senin şimdiki sevdiceğin kim bilmiyoruz ama bir önceki hayatındaki ruh eşini %100 biliyoruz!

Dikkat: Bu test kadınlara yöneliktir; sonra sıkıntı olmasın :)

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Senin bir önceki hayatındaki ruh eşin acaba yerli miydi, yoksa yabancı mıydı?

2. Senin tercihin:

2. Senin tercihin:

3. Seçme sansın olsa, zengin ama sıkıcı bir erkeği mi tercih ederdin, yoksa fakir ama eğlenceli bir erkeği mi?

4. Seninkiyle şunlardan hangisine gitmeyi daha çok isterdin?

5. Şu sorunun cevabını cidden merak ediyoruz: Bir gün aşklar cidden bitiyor mu?

5. Şu sorunun cevabını cidden merak ediyoruz: Bir gün aşklar cidden bitiyor mu?
İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Sen romantik biri misindir peki?

7. Senin için mükemmel adamda olmazsa olmaz özellik nedir diye sorsak...

8. Biraz da seni tanıyalım: Şu alanlardan daha çok hangisinde lisans/yüksek lisans yapmak isterdin?

9. Kendini hayalperest bir insan olarak tanımlar mısın?

10. Son bir soruyla bir testin daha sonuna gelelim: Bu hayatta en değer verdiğin kavram nedir?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Nazım Hikmet!

Nazım Hikmet!

Sen önceki hayatında Nazım'ın Piraye'si, onun yedi tepeli şehrinde bıraktığı gonca gülüydün. Nazım idealleri olan biriydi ve bu idealleri yüzünden başı çok derde girdi; bu yüzden sık sık uzak kaldınız. Ancak sen bunları anlayacak biriydin, çünkü onun neyle savaştığını çok ama çok iyi biliyordun. Ona memleketinden, yıldızlardan ve dahi gençliğinden bile uzaktın; ama o seni hiçbir zaman unutmadı, biliyordun ki o harika şiirlerin imgesi, tonu, kafiyesi hep sanaydı. Kısaca senin önceki hayatın özlem ve de hasretle geçti. Değmedi değil, Nazım'dı o sonuçta!

Mustafa Kemal Atatürk!

Sen önceki hayatında Mustafa Kemal'in eşiydin. Yani önceki hayatın inanılmazdı. Tamam Atatürk dünyanın en büyük liderlerinden olabilir; kısa hayatı siyasetle, savaşlarla, zaferlerle, yeni bir kültür inşa etmekle geçmiş de olabilir. Ama o her şeyden önce bir aşk, bir tutku adamıydı ve bu yüzden çok büyük bir aşk yaşadınız, sevmek-sevilmek nedir iyi öğrendin. Savaşlar yüzünden olsa gerek, yaşanılan her günün tadının çıkarılması gerektiğini ondan daha iyi kimse bilemezdi; çünkü her an her dakika ölebileceğinin farkındaydı: Sana yaşamak nedir öğretti. Kısaca önceki hayatın o engin maviliklere bakmakla geçti; zamansa kısaydı ve fakat kısa zamanda çok işler başardınız: NE MUTLU SANA!

Barış Manço!

Barış Manço!

Önceki hayatında sen, Barış Manço'yla evliydin. 60'lı yılların sonuydu, sen 18 yaşındaydın, lise daha yeni bitmişti; fakülte hayalleri kuruyordun. O yıllarda hem kadın olup, hem de üniversite mezunu olmak zor işti; ancak sen zoru başarmaya hep meyli olan birisiydin. Fakat genç bir şarkıcı senin gönlünü çaldı, adı Barış'tı. Duyguları hep uçlarda yaşamayı seven, tavrı tarzı hiç alışılagelmedik. Ancak sen onun o muhteşem sesine vuruldun. Her şey çok hızlı gelişti, babansa karşı çıktı haliyle... Ancak seni allayıp pullayıp aldı. Kısaca şimdikini bilmiyoruz ama önceki hayatında aşkın ne demek olduğunu öğrendin!

Marlon Brando!

Sen önceki hayatında bu Yunan Tanrısı gibi olan adamla evliydin. 50li yılların başıydı, sen de çocukluk hayalini gerçekleştirmiş, dünya turuna çıkmıştın. Bir gün trende yine yolculuk yaparken, yanına dünyanın en yakışıklı adamı oturdu. Kendine acayip güveni vardı, bunu hissedebiliyordun. Sana birkaç soru sordu, aklını başından aldı, onun da aklı başından gitmişti. O gün ikiniz de gideceğiniz yerden önce indiniz. Tutkulu bir beraberlik böylece başlamış oldu. 2 sene sonra evlendiniz. 5 sene sonra boşandınız; ama hiçbir zaman birbirinizi unutmadınız...

John Lennon!

John Lennon!

Sen önceki hayatında John Lennon'la evliydin. Yani John Lennon diyor ya 'senin ellerini tutmak istiyorum (I want to hold your hand)'; heh işte aslında o eller senin önceki hayatındaki ellerin. Aslında siz çocukluk arkadaşıydınız: İkiniz de Liverpool'da büyüdünüz, babalarınız fabrikadan arkadaştı. Çocukken ölümüne kavga ederdiniz, sen aslında ona hep aşıktın, onunsa pek seninle ilgisi yoktu. Ancak sen büyüyüp serpilince o da sana tutuldu. Gerisi bildik hikaye :)

Bob Marley!

Bob Marley!

Sen önceki hayatında Bob Marley'le evliydin. Üniversite'yi yeni bitirmiştin 70'li yılların sonuydu galiba. İdareten bir işte çalışıyordun ve hiç memnun değildin. Hayatının geri kalanını ise Bob Marley dolduruyordu; onun azılı bir fanıydın. Bir gün yaşadığın şehre Bob Marley geldiğini öğrendin, konserine gittin: En ön sıradaydın. Bütün şarkılarını sana bakarak okudu; ağlama kadınım diyordu sana adeta; belki de kadın yok, ağlamak yok diyordu şimdi bilemiyoruz :) Konserden sonra sen onu değil; o seni buldu. 'Duman' gibi tutuldu sana. Sonra siz erdiniz muradınıza, biz çıktık kenevirine, pardon kerevetine :)

William Shakespeare!

William Shakespeare!

Sen önceki hayatında Shakespeare'le evliydin. Yani onun sonelerinde bariz bir biçimde söylediği kadın sendin sen! O Romeo'ydu, sense Juliet. Uğruna balkonlara tırmandığı, ilham kaynağı, biricik aşkı: İşte bunların hepsi sendin. Sen zengin, soylu ve aristokrat bir ailenin kızıydın. Seni aslında Essex Dükü'yle evlendireceklerdi; ancak sen kan gibi ona tutulmuştun. Herkesten gizli evlendiniz, 2 sene de evli kaldınız. Ancak acı gerçekler araya girdi ve sonunda onu bırakıp Essex düküyle evlenmek zorunda kaldın. İşte tüm o eserlerin, oyunların, sonelerin yazılma sebebi senin ondan ayrı kalman. Birbirinizi hiç unutmadınız, kanıtı dünyanın en büyük eserleri...

Elvis Presley!

Elvis Presley!

Sen önceki hayatında kralla, yani Elvis'le evliydin. Sen önceki hayatında tam bir rock'n roll'dun. Eğlenceli, enerjik ve dibine kadar pozitif. Bu yüzden sıkıcı erkekler hiç sana göre değildi. Dans etmeyi seviyordun; bu yüzden mesleğin de dansçılıktı. Fakat kısmetsizdin kısmetsiz: Hep saçma sapan kişiler çıkmıştı karşına. Neyse bir gün Elvis'in turnesinde dans edeceğini öğrendin. Elvis'i zaten beğeniyordun; ancak gerçeğinin 100 kat daha iyi olduğuna kanaat getirdin. Çok daha yakışıklı, çok daha karizmatik; bunun ötesinde bir de bir mütevazi, bir uysal ki sorma gitsin. Kısaca sonunda Elvis tuttu ellerinden hiç ummadığın anda. Sana da zaten en iyisi yakışırdı, en 'Kral'ı ;)

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1233
572
419
306
176
134
68
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Esmer Nur

Sen önceki hayatında Mustafa Kemal'in eşiydin. Yani önceki hayatın inanılmazdı. Tamam Atatürk dünyanın en büyük liderlerinden olabilir; kısa hayatı siyasetle... Devamını Gör

Yaren Karaköse

Böyle test sonucuna Kurban olayım MUSTAFA KEMAL ATATÜRK <3 :)

killer cat

Keşke önceki hayatta kalsaymışım, Marlon Brando çıktı.