Görüş Bildir
Haberler
Önceki Hayatında Hangi Hayvandın?

etiket Önceki Hayatında Hangi Hayvandın?

Osman Avcı
23.01.2015 - 11:13 Son Güncelleme: 23.01.2015 - 16:10

Bu hayatında insansın, o ne şüphe!? Fakat sen, önceki hayatında hangi hayvandın? Bu testte özelliklerine göre, önceki hayatında hangi hayvan olabileceğini buluyoruz!..

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Hangisi sana daha çok hitap ediyor?

2. Hayvan olsan en çok hangisinde yaşamak isterdin?

3. Senin en kötü özelliğin ne ola ki?

4. Peki ya, senin en iyi özelliğin?

5. Herhangi bir durumda hata yaptın diyelim. Bunu nasıl düzeltirsin?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Hangisinden daha çok korkarsın?

7. Hadi bir de bir renk seç!

8. Hadi test bitti, yatma vakti! Ama bir yer seç!

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

"Karga" çıktı!

"Karga" çıktı!

Sen önceki hayatında kargaydın. Kurnazsın, çekingensin ve az biraz da gerginsin. Ama senin en kritik özelliğin diğer insanlarla bir türlü uyumlu olamamam. Değişik bir bakış açın ve farklı bir kafan olduğundan toplumla bir türlü barışamadın. Fakat öte yandan seni sen yapan, diğerlerinden ayıran özellik de bu. Ayrıca sende çok orta yok: Sevdi mi de tam seviyorsun, nefret etti mi tam nefret ediyorsun. Son olarak sana yapılan yanlışları da asla unutmuyorsun, ki sana yanlış yapanın vay haline!..

"Aslan" çıktı!

"Aslan" çıktı!

Sen önceki hayatında aslandın. Korumacısın, zekisin ve de güçlüsün. İçinde büyük bir mücadele gücü var ve bu rekabetçi yapından kurtulmak çok güç. Yenildiğin zamansa gururla ceketini alıp çıkmasını bilirsin, sende pisliğe yatmak yok. Ailen senin her şeyin ayrıca. Sen büyük sofralar, güzel sohbetlerin, kalabalıkların insanısın; yalnızlıktan nefret edersin nefret. Ve pek tabii ki lider olmak için doğmuşsun. Yani birinci belli, ikinci de senin tayin etmeni bekliyor :)

"Örümcek" çıktı!

"Örümcek" çıktı!

Sen önceki hayatında örümcektin. Sen biraz dışarıdan tehlikeli ve tekinsiz bir kişilik gibi algılanıyorsun; sağın solun, ne zaman ne yapacağın belli olmaz sanıyorlar. Bu yüzden insanlar sana karşı biraz mesafeli duruyor. Bunun sebebi aslında sürekli yalnız takılman, yörene başka insanları yaklaştırmaman. Ayrıca sen eserikli bir arkadaşımızsın, sinirlendiğin zaman, aman aman evlerden ırak. Fakat bunu saklamayı iyi biliyorsun. Son olarak çalışkan, başarılı ve oldukça zeki olduğunu da ekleyelim, ey sinirli kardeş :)

"Yunus" çıktı!

"Yunus" çıktı!

Sen önceki hayatında yunustun. Senin neşeli, şen şakrak, kıpır kıpır ve enerjik bir yapın var. İyilikseversin ve en önemlisi insanları umursuyorsun. Kibir, bencillik gibi özellikler sana teğet geçmiş hamdolsun. Zekansa birazdan biraz fazla; hatta diyebiliriz ki, düşüncelerin hareketlerinden önce gidiyor, arada senkron problemi var yani. Bu yüzden dikkatinin dağınık olduğunu, odaklanmada problem yaşadığını söylemek gerek. Son olarak arkadaşların senin için her şeyin, sevimli şey seni :)

"Kurt" çıktı!

"Kurt" çıktı!

Sen önceki hayatında kurttun. Cin gibisin, kimse seni tufaya getiremez. Öyle ki şeytana bile pabucunu ters giydirirsin. Çok kıvrak bir zekan var yani, hızlı karar alabiliyorsun. Bunun yanında aile kavramı senin için her şeyden daha önemli; onlar için yapamayacağın şey: YOK! Gururlu ve mağrur olduğunu da eklemek gerek, üç-beş kuruş için kimseye boyun eğmezsin. Bu yüzden çok defa işinden-gücünden de oldun; fakat önemli değil senin için, asaletinden ödün vermedin ya!..

"Baykuş" çıktı!

"Baykuş" çıktı!

Sen önceki hayatında baykuştun. Sende öyle farklı bir hava, öyle değişik bir hava var ki, nasıl anlatsak bilemiyoruz!? Senin bütün özelliklerin içinde elmas gibi parlayanı asla ödün vermediğin asaletin: Kral/Kraliçe soyundan geliyor gibisin. Estetiksin, incesin ve de mükemmeliyetçisin. Her şeyinden vazgeçersin ama ince ve pahalı zevklerinden vazgeçmezsin asla. Gizemlisin ayrıca da! Karizmatiksin kısaca, seni gören tüylerse diken diken, ey asil ruh!

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
329
125
106
43
29
18
16