Görüş Bildir
Haberler
Önce Motosikleti Çaldı Sonra Bir Notla Geri Getirdi: 'Vicdan Azabı Çekiyorum, Zararı Ödeyeceğim'

etiket Önce Motosikleti Çaldı Sonra Bir Notla Geri Getirdi: 'Vicdan Azabı Çekiyorum, Zararı Ödeyeceğim'

Yasin Arslan
05.08.2018 - 11:53 Son Güncelleme: 06.08.2018 - 01:00

Bursa'da bir dükkanın önünde duran motosikleti çalan hırsız vicdan azabı çektiği gerekçesiyle 4 gün sonra motosikleti çaldığı yere geri getirdi. Motosikletin sahibine bir de not yazan hırsız 'Şeytana uydum affet beni' dedi.

Motosikletinin çalındığını akşam fark etti.

Motosikletinin çalındığını akşam fark etti.

Olay, 4 gün önce Bursa’nın İnegöl ilçesinde bulunan Mobilya Sanayisi 26. Sokak üzerinde Yavuz Arı´ya ait büfenin önünde meydana geldi. Motosikletiyle büfesine giden Arı, içeride çalıştığı sırada kimliği belirsiz kişi tarafından motoru çalındı. Akşam atölyesini kapatıp evine gitmek isteyen Yavuz Arı, motosikletinin çalındığını fark etti.

4 gün sonra motosiklet geri geldi.

4 gün sonra motosiklet geri geldi.

Polise şikayette bulunmayan Arı, 4 gün sonra ilginç bir olayla karşılaştı. Bu sabah iş yerine giden Arı, motosikletinin büfesinin önünde durduğunu, üzerinde de bir not olduğunu gördü.

'Ben hayattan dersimi aldım'

'Ben hayattan dersimi aldım'

Yavuz Arı’dan kendisini affetmesini isteyen hırsız, yazdığı notta şu ifadeleri kullandı:

'Selamün aleyküm abi. Öncelikle mübarek ellerinden öperim. Şeytana uydum affet beni. Vicdan azabı çekiyorum, Allah beni ıslah etsin. Senin canını sıktığım her günün yüz katı dua edeceğim. Verdiğim zararı en kısa sürede çalışıp sana ulaştıracağım. Hakkını helal et. Ben hayattan dersimi aldım. Umarım sen de büyüklüğünü gösterirsin. Allah seni benim gibi şeytana uyanlarla karşılaştırmasın. İnan Allah´a böyle biri değilim bir anda oldu. Özür dilerim tekrar ellerinden öperim.'

'Hırsızı affettim'

'Hırsızı affettim'

Motosikletine kavuşan Yavuz Arı, sosyal medya hesabından motosikletinin ve hırsızın mektubunu paylaşıp, hırsızı affettiğini dile getirdi. Hırsıza sosyal medya hesabından mesaj veren Yavuz Arı, “Motoru eski haline getirdim. Hırsızın tufası bin 205 TL. Mektup yazmış sağ olsun ama masrafları ulaştıracakmış. Arkadaşlar benim hırsız çok pişman olmuş. Ben onu affettim, Allah da onu affetsin” dedi.

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
612
270
96
28
11
10
10
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
ok-optum-by

Böyle vicdanlı hırsızlara ihtiyacımız var.

WHOAMI

böyle vicdanlı siyasetçilere ihtiyacımız var

Lestat

En azından "yaptıklarımdan pişman değilim, aklım hala yapmadıklarımda" diyen yavşak kadar mayası bozuk değilmiş. Zararın neresinden dönersen kâr.

fchinaski

Hırsız, öğretmen galiba. O nasil yazi lan?