Görüş Bildir
Haberler
Ölümcül Oyun Filminin Konusu Nedir? Ölümcül Oyun Filminin Oyuncuları Kimlerdir?

Ölümcül Oyun Filminin Konusu Nedir? Ölümcül Oyun Filminin Oyuncuları Kimlerdir?

Elif
22.07.2022 - 15:06

2014 yılında vizyona giren Ölümcül Oyun filmi, en çok izlenen gerilim - suç yapımları arasında yer alıyor. Filmin yönetmen koltuğunda Henrik Ruben Genz oturuyor. Başrollerinde ise James Franco ve Kate Hudson bulunuyor. Film birçok kez televizyonlar yayınlandı. Bu akşam ise Beyaz TV ekranlarında izleyicisiyle buluşacak. Peki Ölümcül Oyun filminin konusu nedir? Ölümcül Oyun filminin oyuncuları kimlerdir? Detaylar haberimizde...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Ölümcül Oyun Filminin Konusu Nedir?

Ölümcül Oyun Filminin Konusu Nedir?

Anna ve Tony, yaşadıkları problemleri geride bırakarak yeni bir hayat kurmak için Londra'ya taşınmıştır. Tom, peyzaj mimarıdır. Bu nedenle yeni evlerinin dekorasyonuyla ilgilenir. Aynı zamanda bazı ufak tadilat işlerinden de para kazanır. Ancak tüm birikimini bu eve harcadıkları için maddi olarak sıkıntı yaşarlar. Anna'nın en büyük isteği ise çocuk sahibi olmaktır.

Çift, maddi olarak sıkıntı yaşadıkları için bodrum katlarını Ben adında bir adama kiraya verirler. Fakat Ben'i bir gün ölü bulurlar. Polis soruşturması sırasında Ben'in aşırı uyuşturucudan öldüğü tespit edilir.

Çift, evi temizlemek için girdiklerinde tavan arasında 220.000 Euro para bulurlar. Bu para ve eski kiracılarının eşyalarıyla ne yapacaklarını bilemezler. Ancak daha sonradan paranın bir kısmıyla borçlarını kapatırlar. Soruşturmada görevli dedektif ise çiftin ondan bir sır sakladığını düşündüğü her hareketlerini izler.

Ben ve Anna'nın bulduğu bu para ilk başlarda onları rahatlasa da daha sonra birçok olayın yaşanmasına sebep olacaktır. Çift, ünlü Fransız eroin kaçakçısının hedefi haline gelecektir.

Ölümcül Oyun Filminin Oyuncuları Kimlerdir?

Ölümcül Oyun Filminin Oyuncuları Kimlerdir?
  • James Franco - Tom

  • Kate Hudson - Anna

  • Tom Wilkinson - DI. John

  • Omar Sy - Khan

  • Francis Magee - Ben Turttle

  • Anna Friel - Sarah

  • Sam Spruell - Jack Witko

  • Michael C. Fox- Bobby

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın