Görüş Bildir
Haberler
Ölü Bulunan İklima Naz Cinsel Saldırıya Uğradığını Yazmış: Şüpheliler Serbest

etiket Ölü Bulunan İklima Naz Cinsel Saldırıya Uğradığını Yazmış: Şüpheliler Serbest

Emre Ordu
19.10.2022 - 18:10 Son Güncelleme: 19.10.2022 - 18:13

Samsun'un Atakum ilçesinde sahilde ölü bulunan ve intihar ettiği değerlendirilen lklima Naz Akbörü ile ilgili soruşturma sürüyor. Genç kadının yazdığı notta 3 kişinin cinsel taciz ve saldırısına uğradığını anlattığı ortaya çıktı. Gözaltına alınan 3 şüpheli mahkemece adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. 

İçeriğin Devamı Aşağıda

Sahil kenarında ölü bulundu

Sahil kenarında ölü bulundu

Körfez Mahallesi Adnan Menderes Bulvarı sahilinde 15 Ekim günü hareketsiz yatan kişiyi fark edenler, durumu 112 Acil Çağrı Merkezi'ne bildirdi. İhbarla gelen ekipler, yerde yatan kişinin başından tabanca ile vurularak öldüğünü belirledi. 

Cesedin İlklima Naz Akbörü'ye ait olduğunu tespit eden ekipler, yanında bir de tabanca buldu. Akbörü'nün cenazesi, otopsi sonrası memleketi Tokat'ta toprağa verildi.

Mektubunda cinsel saldırıyı yazmış

Mektubunda cinsel saldırıyı yazmış

Olay ile ilgili çalışma başlatan polis, İlklima Naz Akbörü'ye ait bir mektup buldu. Mektupta adı geçen D.S. (27), A.S. (20) ve H.B. (25) isimli 3 şüpheli, gözaltına alındı. Akbörü’nün, mektubunda ölümünden sorumlu tuttuğu bu kişilerin cinsel tacizine ve saldırısına uğradığını anlattığı öğrenildi.

Mektupta 'İstediğim, o şerefsiz A.S.'nin cezasını alması. D.S. evimde uyurken benim çamaşırımı indirip, bana dokundu, sonra inkar etti. D.S. sarhoşken duşta beni soydu ve benimle oldu. Telefonumu tamir etmesi için tanıştığım H.B. telefonunu verme bahanesiyle beni eve götürdü. Uyuşturucu vermeye çalıştı, evinden çıkarken beni taciz etti' yazdığı ortaya çıktı.

Şüpheliler serbest bırakıldı

Şüpheliler serbest bırakıldı
İçeriğin Devamı Aşağıda

Gözaltına alınan 3 şüpheli, çıkarıldığı mahkemece adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Öte yandan Akbörü'nün olay günü yapılan ön otopsisinde; tabancayla başına ateş ederek yaşamına son verdiği belirlendi. İlçede bir dövmecide çalıştığı belirtilen İlklima Naz Akbörü'nün gündelik hayatta sağ elini kullandığı, tabancayı da sağ eli ile tuttuğu tespit edildi. Akbörü'nün olaydan önce, bir süredir insanlarla olan iletişimini azalttığı ve moralinin bozuk olduğu öğrenildi.

Akbörü'nün ölümü ile ilgili soruşturma çok yönlü sürüyor. Cumhuriyet Başsavcılığı'nın talimatı ile polis genç kadını ölüme götüren tabancayı nereden temin ettiği araştırılıyor. Bu arada, Akbörü'nün telefon ve mesaj kayıtları da incelemeye alındı.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Equal

Mahkeme serbest bıraktıysa suçlulardır. Bunu hepimiz biliyoruz.

Ya bizim bu olay yeri inceleme dünyada bir numara. Böyle süper bilimsel teknik kullanan başka ülke yok. İklima günlük hayatında sağ elini kullanıyormuş, taba... Devamını Gör

Onaltıncı segment

Bedenini koruyacağına inandığı kimsesi yokmuş bu dünyada belliki. Sadece bir not bırakmıs en azından huzur bulsun ruhu diye. Hayatta olsa sen istedin rızan v... Devamını Gör