Görüş Bildir
Haberler
Yaşınızdan Daha Olgun Bir Ruha Sahip Olduğunuzun 14 Göstergesi

Yaşınızdan Daha Olgun Bir Ruha Sahip Olduğunuzun 14 Göstergesi

Cosmic Latte
03.08.2014 - 22:58 Son Güncelleme: 03.08.2014 - 22:59

Kendinizi 'olgun' olmak için kasmıyorsunuz, ama arkadaşlarınızla oturduğunuzda, ya da tek başınıza oturup düşündüğünüzde bir şekilde 'farklı' olduğunuzu biliyorsunuz işte. Hayata bakışınız, yapmaktan hoşlandığınız şeyler akranlarınızdan o kadar farklı ki...

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Bazı konular üzerinde fazla düşünüyorsunuz. İlişkilerinizde, sokaktaki insanlarla basit konuşmalar yaparken, kısacası etrafınızdaki dünyayla ilgili diğerlerinden çok daha derin düşüncelere sahipsiniz.

2. Tek başınıza vakit geçirmekten hoşlanıyorsunuz, bu sizin için hayatınızda neler olduğuna dair bir iç yansıma yaşama, içedönüş ve düşünme vakti.

3. Her zaman yaşınızdan çok daha olgun oldunuz. Çocukken bile insanlar ne kadar olgun olduğunuzdan bahsederdi. "Çocuk masası" değil de, "yetişkin masası"nda olanlar sizin daha çok ilginizi çekerdi.

4. Hayattaki basit şeylerden zevk alıyorsunuz. Kahve içmek, haberleri okumak, arkadaşlarınızla kahvaltı yapmak, güzel bir yemek pişirmek, beğendiğiniz bir kitabı okumak sizi mutlu etmeye yetiyor.

5. Hayata karşı bir çok insandan daha filozofik ve geniş bir skaladan bakabiliyorsunuz. Karşınıza problemler çıktığında, bunların sizin için "yıkıcı" olmaktan ziyade "ders verici, öğretici" nitelikte olduğuna inanıyorsunuz. Hepsi yolculuğunuzun bir parçası yani.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Hayattaki materyal şeylere çokta fazla değer vermiyorsunuz. Sizin için her zaman kişisel ilişkileriniz, tecrübeleriniz, sahip olabileceğiniz en ama en değerli şey.

7. "Kendini gerçekleştirme" kavramına odaklanıyorsunuz ve yazarak, çizerek, sanatla, müzikle ya da herhangi başka bir dışavurumla kendinizi ifade etmekten hoşlanıyorsunuz.

8. Doğaya karşı hassas ve spiritüelsiniz. Biri ya da bir olay hakkında hislerinize, iç sesinize hep güvenirsiniz. Çünkü neredeyse hiç sizi yanıltmadılar.

8. Doğaya karşı hassas ve spiritüelsiniz. Biri ya da bir olay hakkında hislerinize, iç sesinize hep güvenirsiniz. Çünkü neredeyse hiç sizi yanıltmadılar.

9. Ortaçağ, 60'lar, 70'ler gibi bazı zaman periyotlarına kendinizi çok daha yakın hissediyor, o zamanların sanatına, müziğine, tarihine, kültürüne inanılmaz bir ilgi duyuyorsunuz.

10. Çok sosyal bir insan olmanıza ve etrafınızda bir çok sevdiğiniz arkadaşınız bulunmasına rağmen, her zaman biraz da olsa "farklı" hissediyorsunuz. Tam bir "yalnız kurt" değilsiniz ama kesinlikle tek başınızayken daha huzurlusunuz.

İçeriğin Devamı Aşağıda

11. Gittiğiniz yerlerde, insanlar sizin nezaketinizi fark ediyor ve çok iyi tanımasanız bile sizinle konuşma, dertleşme, hayat sırlarını paylaşma gibi muhabbetlere giriyorlar. Onlara bir güven verdiğiniz çok açık.

12. Bazen "kendiniz" ve "dış dünya" farkı hakkında düşünüyorsunuz. Bir sizin insanlara, paraya, sahipliğe, ilişkilere bakışınız var, bir de diğer insanların geleneksel olarak baktığı bir pencere var. Hangisi daha iyi düşünmüyorsunuz hayır, sadece farklı olduğunu biliyorsunuz.

13. İnsanları olduğu gibi kabul etme, yüksek seviyede empati yapabilme ve affetmenin önemi konusunda o kadar bilinçlisiniz ki, bu yüzden arkadaşlarınız kimseyle paylaşamayacağı, açılamayacağı sırlar konusunda hep sizin kapınızı çalıyor, çünkü yargılamadan dinleyeceğinizi biliyorlar.

14. Diğerlerine "eski kafalı" görünebilecek bazı sessiz anlardan çok keyif alıyorsunuz. Bazen Pazar günleri köylere, kırlara gitmek, ya da ülkenin başka bir ucunda yaşayan bir arkadaşınıza mektuplar yazmak gibi.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
122
42
12
11
8
6
5