Görüş Bildir
Haberler
Olaylara Verdiğin Anlık Tepkilere Göre Hangi Gezegene Aitsin?

etiket Olaylara Verdiğin Anlık Tepkilere Göre Hangi Gezegene Aitsin?

Bakalım sen hangi gezegene aitsin?

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Çok yakın bir dostunun sana kritik bir konuda yalan söylediğini öğrendin. Ne yaparsın?

2. Çok ama çok soğuk bir akşamda evine doğru yürürken yavru bir kedi gördün. Bir süre annesi ortaya çıkar mı diye bekledin ama gelmedi. Yardıma da muhtaç bir hali var. Ne yapardın?

3. Ciddi anlamda haz etmediğin biriyle, tüm gözlerin üzerinizde olduğu kalabalık bir ortamda kavga edecek duruma geldin. Nasıl tepki verirdin?

4. Oldukça yorucu ve stresli bir günün ardından sevgilinle buluştun ancak sebebini anlayamadığın bir şekilde sana tripli, resmen burnundan soluyor. Nasıl davranırsın?

5. Baya olaylı bir ayrılık yaşadığınız eski sevgilin, ayrılığın üstünden uzun zaman geçmesine rağmen sana seni özlediğine dair bir mesaj atmış. Senin ona cevabın?

5. Baya olaylı bir ayrılık yaşadığınız eski sevgilin, ayrılığın üstünden uzun zaman geçmesine rağmen sana seni özlediğine dair bir mesaj atmış. Senin ona cevabın?
İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Çok acil bir evrak işin var ancak o da ne!? Önünde en az 50 kişi bekliyor. Ne yaparsın?

7. Ups! Final sınavında hocana kopya çekerken yakalandın!

8. Son olarak; biriyle tanıştığında ilk olarak nesine dikkat edersin/ etkilenirsin?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Merkür!

Merkür!

Sen tam bir Merkür insanısın! Genel olarak rahat ve sakin birisin ancak bazı noktalarda aşırı gergin birine dönüşüyorsun! Kendine ait kuralların ve doğruların var bu yüzden insanlar sana kolayca yaklaşıp, iletişim kuramıyor. Pek çok özelliğinleyse kendine özgü ve farklı birisin. Senin bu farklılığını görüp, karakterinin sivri köşelerine uyum sağlayabilen kişilere karşı oldukça anlayışlı, sevecen ve sevgi dolusun. Özetle senin özünü anlamak biraz özenden geçiyor yani seni kazanmak için hak etmek lazım!

Venüs!

Venüs!

Sen tam bir Venüs insansın! Dik başlı, kendi bildiğini okuyan ve asla kendinden ödün vermeyen birisin. Haliyle bu durum sana sonsuz bir özgüven ve azıcık da kibir katıyor. Farklı olmaktan korkmadığın gibi kimsenin kolayca veremeyeceği tepkileri vermekten de duygularını ifade etmekten de çekinmiyorsun. Hem bu hallerin hem de karakterin senin oldukça dikkat çeken biri olmanda kilit rol oynuyor. Zaten senin auran öyle değişik ki konuşurken söylediğin hep bir kelime bile sana farklı bir cazibe katıyor! Ne diyelim etkin altında kalmamak çok zor...

Dünya!

Dünya!

Merhaba Dünyalı! Gerek düşünce yapın, gerek karakterin ile öyle harika birisin ki herkes senden bir şeyler kapmaya, sürekli etrafında olmaya çalışıyor. Kendi içinde mükemmel bir denge ile çalışıyorsun ancak etrafındakiler seni tüketerek bu dengeni bozmaya çalışıyor işte böyle durumlarda resmen içindeki volkan patlıyor ve canını yakan, sinirini bozan herkes bu volkandan nasibini alıyor. Gün geçtikçe insanlara karşı hoşgörünü kaybedip, tahammülsüzleştiğini hissediyorsun bu da seni gittikçe daha huzursuz biri haline getiriyor. Oysa keşfettikçe güzelleşen ve fazlasıyla düşünceli bir ruhun var, çevrende olup bitenlere karşı biraz daha kayıtsız kalmaya ve ruhunu arındırmaya ihtiyacın var!

Mars!

Mars!

Senin ait olduğun gezegen; Mars! Duygularını pek yansıtmayan, her şeyi kendi içinde yaşamayı tercih eden tabiri caizse ketum birisin. Ancak bu halin aynı zamanda sana farklı bir gizem katıyor ve belki de bu gizem seni etrafına karşı bu denli çekici hale getiriyordur. Dışarıdan sıcakkanlı görünüyorsun ancak içinde pek de öyle değilsin hatta pek insan sevmiyorsun. Kolay kolay sinirlenmiyorsun ancak sevdiklerinin mutluluğu için fırtınalar koparabilirsin. Biraz daha duygularını açmalı, insanların seni daha derinden tanımasına izin vermelisin.

Jüpiter!

Jüpiter!

Senin gezegenin; Jupiter! Karizmatik, güçlü ve özgüvenlisin. Hiçbir şeye kolay kolay sinirlenmiyor, sakin kalabiliyorsun. Çünkü mantık ağırlıklı hareket edebilen birisin. Bu özelliğinse seni fena halde cool biri yapıyor. Ancak çoğu kişi bu cool duruşuna ve sakinliğine aldanıp içinde kopan fırtınaları görmüyor. Her ne kadar yalnızlığı sevsen de biraz daha sıcakkanlı olmalı, duygularını dile getirmekten kaçınmamayı öğrenmelisin!

Satürn!

Satürn!

Sen Satürn insanısın! Sen herkesi olduğu gibi görüp, yargılamadan, uyum sağlamaya çalışarak yaşayan birisin bu yüzden çoğu zaman tepkilerini gizliyor, tartışmalardan kaçıyorsun. Ancak sevdiklerine sıkı sıkıya bağlı onlarla güçlenen aynı zamanda fazlasıyla sorumluluk sahibi biri olarak bazı şeyler hayatında kesin çizgilerle ayrılmış. İşte bu çizgileri aşan durumlarda kontrolünü kaybediyor, tavrını net olarak ortaya koyuyorsun. Ancak yine de seni çileden çıkarmak o kadar kolay değil çünkü sende sağlam bir sabretme gücü var. :)

Uranüs!

Uranüs!

Sen tam bir Uranüs insanısın! Her şeyinle o kadar ilginç bir insansın ki hangi olaya ne tepki vereceğin de kestirilemiyor.. O an nasıl bir ruh halindeysen ona göre hareketlerin şekilleniyor, yani içindeki rüzgar nereye eserse oraya gidiyorsun. Genel olarak pek insan sevmiyor herkesle de kolay kolay anlaşamıyorsun aynı zamanda çok iyimser ve her şeye umutla yaklaşan birisin. Bu sebeple ne biri ne de bir olay senin özgüvenine asla zarar veremiyor !

Neptün!

Neptün!

Senin Neptün gezegenine aitsin! Senin bir başka adın olsaydı bu kesinlikle 'mantık' olurdu! Kararlarında ve ilişkilerinde her zaman duygularından çok aklını dinliyor ona göre hareket ediyorsun bu da doğal olarak anlık tepkilerinde bile kontrollü olmanı sağlıyor. Ancak bu durum; çoğu zaman duygusuz ve soğuk biri olarak nitelendirilmene neden oluyor. Ne kadar inkar edip kaçmaya çalışsan da böyle algılanmak canını fena halde sıkıyor. Tüm bunların dışında ne kadar iç dünyan öyle hareketli ki tıpkı Neptün atmosferi gibi.

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
743
284
175
76
40
30
26
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Sinem Güven

Sanırım tek bana Dünya çıktı Merhaba Dünyalı! Gerek düşünce yapın, gerek karakterin ile öyle harika birisin ki herkes senden bir şeyler kapmaya, sürekli et... Devamını Gör

Cosku

Sen tam bir Venüs insansın! Dik başlı, kendi bildiğini okuyan ve asla kendinden ödün vermeyen birisin. Haliyle bu durum sana sonsuz bir özgüven ve azıcık da ... Devamını Gör

mehmettfm

Dünya çıktı püü