Görüş Bildir
Haberler
Okmeydanı'nda Eli Palalı Grup, Korkulu Dakikalar Yaşattı

Okmeydanı'nda Eli Palalı Grup, Korkulu Dakikalar Yaşattı

Ali Çeşmeci
14.03.2014 - 14:22 Son Güncelleme: 14.03.2014 - 17:18

Okmeydanı'nda Eli Palalı Grup, Korkulu Dakikalar Yaşattı

Eylemler sırasında Okmeydanı’nda hayatını kaybeden Burakcan Karamanoğlu için eli palalı ve sopalı bir grup, slogan atarak eylem yaptı.

Gezi Parkı eylemleri sırasında başına gaz kapsülü isabet ederek komaya giren ve 269 gün sonra vefat eden Berkin Elvan, toprağa verildi. Berkin, onbinlerce kişi tarafından uğurlanırken, ardından eylemler başladı. Burak Can Karamanoğlu, bu eylemler sırasında Fatih Sultan Mehmet Caddesi yakınlarında hayatını kaybetti. Karamanoğlu’nun öldürülmesini protesto eden bir grup, ellerinde sopa ve palalarla slogan attı. Polis, geniş güvenlik önlemi alarak grubu ara sokaklara dağıttı.

ELİ PALALI, SOPALI GRUP YÜRÜYÜŞE GEÇTİ

Okmeydanı’nda 22 yaşındaki Burakcan Karamanoğlu’nun öldürülmesinden sonra Şark Kahvesi bölgesinde 200 kişilik grup, slogan atarak yürüyüşe geçti. Karamanoğlu’nun ölümünü protesto eden bir grup vatandaş, ateş yaktı. Eylemciler, güvenlik amacıyla bölgede bulunan polislerin barikatlarını aşamayınca geri döndü. Grup, Kuzey Sokağı’nda gece boyunca bekledi.

SİLAH SESİ DUYULDU

Okmeydanı’ndaki olaylar bununla sınırlı kalmadı. Ara sokaklarda toplanan eylemciler, polise havai fişek attı. Polislerin olduğu bölgeye doğru silah sıkılması üzerine emniyet güçleri alarma geçti ve bölgeyi koruma altına aldı. Basın mensupları da güvenlik nedeniyle olay yerinden çıkarıldı.

ÖZEL HAREKAT TİMLERİ BÖLGEDE

Öte yandan polis, Okmeydanı’ndaki önlemlerini artırırken, bölgeye Özel Harekat Timleri sevk edildi. Güvenlik güçlerinin ellerinde tabanca ve otamatik silahlarla önlem aldığı görüldü.

Kaynak: http://www.unimetre.com/okmeydaninda-...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0