Görüş Bildir
Haberler
Öğretmenlerin Instagram'daki Flört Hesabına Bakanlık Müdahalesi: 'Meslek İtibarını Zedeliyorlar'

Öğretmenlerin Instagram'daki Flört Hesabına Bakanlık Müdahalesi: 'Meslek İtibarını Zedeliyorlar'

Ulaş
07.04.2022 - 13:29

Öğretmenlerin meslektaşlarıyla flörtleşmek amacıyla kurdukları Instagram sayfası için MEB tarafından inceleme başlatıldı. Bakanlığın söz konusu incelemesine 'mesleğin itibarını zedeleme' gerekçe gösterildi. 

İçeriğin Devamı Aşağıda
Reklam

Sabah'tan Merve Bilkay'ın haberine göre, geçtiğimiz günlerde sosyal medya uygulaması Instagram üzerinden evlenmek veya partner bulmak isteyen öğretmenlerin tanıştırma amacıyla kurulduğu iddia edilen yaklaşık 20 bin takipçili 'ogretmenler.cift' hesabı hakkında Milli Eğitim Bakanlığı tarafından inceleme başlatıldı.

Hesap hakkında Milli Eğitim Bakanlığı'nın suç duyurusunda bulunması bekleniyor. Ayrıca, Milli Eğitim Bakanlığı'nın hesabın kapatılması için hukuki süreci başlatacağı da edinilen bilgiler arasında.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
Reklam
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
71
36
23
15
5
3
2
Yorumlar Aşağıda
Reklam
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Vaporware

Gayet yerinde bir hamle. Kimse özgürlük falan diye ağlamasın, devlete ait bir kurumda öğretmenlik gibi toplumda bolca örnek alınan bir mesleği temsil ediyorl... Devamını Gör

lord

sanki hükümet köyden şehire insanlara iyi bir sosyal hatay yaşama imkanı veriyor da. nerede tanışacak bu insanlar? biraz sosyo-ekonomik baksanız? ;) burası F... Devamını Gör

Mavi Balik

Flörtleşmenin yanısıra eş durumundan faydalanarak istediği yere atanma platformu gibi geldi 🤣.

Sometimes

Hahahahaha bana da tam olarak öyle geldi :D

Alper Türkoğlu

MEB önce şunu kendine sorsun: Ben, bu mesleğin itibarının zedelenmemesi adına 20 yıldır ne yaptım acaba, mesleğin saygınlığının ağzına sıçmaktan başka..!?