Görüş Bildir
Haberler
Öğretmene Alınabilecek İlginç Kalemler

Öğretmene Alınabilecek İlginç Kalemler

kungfu wp
22.03.2014 - 00:40 Son Güncelleme: 22.03.2014 - 02:13

1. Öğretmene Alınabilecek İlginç Kalemler

Bizi geleceğe hazırlayan öğretmenlerimize minnet borcumuzu ne yapsak ödeyemeyiz ama yine de yılın bir günü onları mutlu etmek, üzerimizde emeği geçmiş eski öğretmenlerimizi hatırlamak için seçilmiş! Evet öğretmenler günü. Öğretmenlere ait bu özel günde, öğretmenler günü hediyesi seçmek oldukça zordur. Sizin için öğretmene alınabilecek hediyeler serisinden ilginç kalemleri derledik. Buyrun inceleyelim.

Daha yüzlerce çeşit ilginç kalemi internette bulabilirsiniz. Fırsat buldukça size daha ilginç hediyeleri tanıtmaya çalışacağız.

Kaynak: http://www.hediyee.net/ozel-gunler/og...
İçeriğin Devamı Aşağıda

2. Şırınga Kalemler

2. Şırınga Kalemler

Tıpa ve ya sağlığına düşkün öğretmenlerinize hediye etmek için şahane bir hediye şırınga kalemler, şırınga şeklinde tasarlanmış ve şeffaf olması nedeniyle mürekkep seviyesi görülebiliyor. Bu ilginç hediye öğretmenler günü hediyesi için iyi bir seçim olabilir.

3. Kaktüs Kalemler

3. Kaktüs Kalemler

Minik kapakları saksı şeklinde tasarlanmış bu kaktüs kalemler başlangıça ele alınası görünmeselerde zamanla öğretmeninizin ona alışıp oldukça seveceğine eminiz. Öğretmenler günü hediyesi olarak baktığında onu gülümsetecek kaktüs kalem tercih edebilirsiniz.

4. Ruj Kalemler

4. Ruj Kalemler

Ruj şeklindeki bu kalemi bayan öğretmenlerinize hediye edebilirsiniz. Ruj şeklinde tasarlanmış kalemlerin oldukça renkli ve çeşitli seçeneklerini internette bulmak mümkün.

5. Fanlı Kalemler

5. Fanlı Kalemler

Yazın bunaltıcı sıcaklarında her zaman serinleyebileceğimiz bir klima ya da vantlitatör bulamıyoruz. Bu fanlı kalemler öğretmenlerinizin birazda olsa serinlemesine yardımcı olacaktır. Ve tabi ki kanaat notunuzda bir artışa.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın