Görüş Bildir
Haberler
Öğrenci Bütçesine Uygun 200 TL Altı En Çok Sevilen Parfümler

etiket Öğrenci Bütçesine Uygun 200 TL Altı En Çok Sevilen Parfümler

İmza parfümüm olsun istiyorum, ama çok da yüksek bir bütçem yok diyorsanız bu içerikte aradığınızı bulabileceksiniz.. Her biri 200 TL'nin altında olan birbirinden güzel ve fresh kokular bu içerikte. Trend kokulardan da bulabileceğiniz içeriğimizde en uygun fiyatlı parfümler bulunuyor. DeFacto, Avon, Loris gibi markaların parfümlerini de anlattığımız içeriğimize hoş geldiniz.

Önerdiğimiz ürünleri seveceğinizi umuyoruz! Bu içerikten alışveriş yapmaya karar verirseniz, Onedio sayfadaki bağlantılardan gelir elde edebilir. Satın aldığınız ürünlerde satıcılardan kaynaklanan sorunlardan Onedio sorumlu değildir.

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. DeFacto - Black Shine

1. DeFacto - Black Shine

Oryantal notaları barındıran Black Shine, parfüm ile çiçeksi ve ferah kokuları sevenleri çok sevindirecek. Kalp notaları sandal ağacı ve vanilyadan oluşan bu parfümün fiyatı sadece 138 TL.

Buradan ulaşabilirsiniz.

DeFacto markasının diğer parfümleri de burada.

2. Oriflame - Love Potion

2. Oriflame - Love Potion

Parfümde kalıcılık arayanlar buraya.. EDP parfümlerin EDT'lerden çok daha kalıcı olduğunu mutlaka duymuşsunuzdur. Zencefil , kakao ve çikolata notalarını içeren parfümü her kullanan çok sevmiş. Kokusuyla cezbeden parfümün fiyatı 167 TL.

Buradan ulaşabilirsiniz.

3. Avon - Pur Blanca

3. Avon - Pur Blanca

Ağır kokulara dayanamayanların en yakın arkadaşı olacak bu ürün, beyaz çiçekler, ylang ylang ve beyaz frezya notaları ile başınızı döndürecek güzellikte. Fiyat olarak da oldukça uygun olan bu parfümü seveceğinize eminiz.

Buradan ulaşabilirsiniz.

4. Farmasi - Bianca

4. Farmasi - Bianca

Okulların açılmasına gün sayıyorken ,öğrenci bütçesine uygun bir üründen bahsetmek istedik.. Beyaz çiçek notaları ile zenginleştirilmiş Farmasi - Bianca parfüm, sadece 63 TL.

İndirim bitmeden kapmak için buraya tıklayın.

5. Avon - Treselle

5. Avon - Treselle

Etkileyici, baharatlı kokuları sevenlerin yeni favorisi olacak Avon - Treselle, kış mevsiminde kullanmak için de oldukça uygun. Beyaz çiçekler, gül ve meyve notaları ile ferah ve temiz bir koku sunan parfümü burada bulabilirsiniz.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Avon - Today Tomorrow Always

6. Avon - Today Tomorrow Always

Tropikal çiçeklerin baskın olduğu bir kokuya ne dersiniz? Parfüm zevkine güvenenlerin çok seveceğini düşündüğümüz iddialı parfüm ile girdiğiniz he r ortamda dikkat çekin.

Buradan ulaşabilirsiniz.

7. Farmasi - Hera

7. Farmasi - Hera

kargolama çok iyiydi kat kat sarmalayıp göndermişler hiçbir hasarı yoktu. kokusuna gelirsek, bekledikçe sevdim çok hoş bir kokusu var. kışa daha uygun ama ben yazın da kullanırım. tereddütünüz varsa bir şans verilebilir bence✨

Buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz.

Daha fazla Farmasi ürünü de burada.

8. Avon - Wish of Love

8. Avon - Wish of Love

Ferah mı ferah tatlı kokusu, şık cam şişesi ve uygun fiyatı ile Avon markasının en sevilen parfümlerinden olmayı başarmış bu ürünü kesinlikle gözden kaçırmamalısınız. Fiyatı sadece 50 TL olan parfüme ulaşmak için tıklayın.

9. Avon - Rare Pearls

9. Avon - Rare Pearls

Kokunuzla parıldayacağınız bu ürün, manolya, inci misk ve sandal ağacı notaları barındırıyor. Sıcak ve çiçeksi kokusuyla çok seveceğinizi düşündüğümüz parfümü her kullanan bayılmış.

Buradan ulaşabilirsiniz.

Diğer Avon ürünleri burada.

10. Loris - K204

10. Loris - K204

Çiçeksi, hafif kokusu ile yaz ve sonbahar aylarında tercih edilebilecek koku, kalıcılığı ve kaliteli oluşuyla birçok parfümün arasında öne çıkmış. Anti alerjenik yapısı ile hassas ciltlerin de rahatlıkla kullanabileceği ürün burada.

Daha fazla LORİS parfüm de burada.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
6
1
1
1
1
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın