Görüş Bildir
Haberler
ODTÜ Rektörlüğü Duyurdu: 'Bahar Şenliği, Sanatçılardan Gelen Destekle Yapılacak'

etiket ODTÜ Rektörlüğü Duyurdu: 'Bahar Şenliği, Sanatçılardan Gelen Destekle Yapılacak'

ODTÜ Rektörlüğü, daha önce maddi nedenlerden ötürü yapılamayacağını duyurduğu 33. Bahar Şenliği'nin yapılacağını duyurdu.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Rektörlük, 'mevcut teknik ve idari olanakları ile gerçekleştirilmesi mümkün değil' diyerek, şenliklerin yapılmayacağını duyurmuştu.

Rektörlük,  'mevcut teknik ve idari olanakları ile gerçekleştirilmesi mümkün değil' diyerek, şenliklerin yapılmayacağını duyurmuştu.

ODTÜ Rektörlüğü'nün, 33. Bahar Şenlikleri ile ilgili olarak 'Üniversitemizin mevcut teknik ve idari olanakları ile gerçekleştirilmesi mümkün olmadığından, 33. Bahar Şenliği’nin yapılamayacağını bilgilerinize sunarız' açıklaması gündeme oturmuştu.

Rektörlüğün açıklamasının ardından birçok ünlü isim, karşılık beklemeden festivale destek olacağını açıkladı.

Rektörlük, bugün yaptığı açıklamada 'Bahar Şenliği sanatçılardan gelen destekle yapılacak' dedi.

Rektörlük, bugün yaptığı açıklamada 'Bahar Şenliği sanatçılardan gelen destekle yapılacak' dedi.

Yapılan açıklamada, 'Şenlik üniversitemiz tarafından iptal edilmemiş olup, Şenliğin geleneksel (öğrenciler tarafından, öğrenciler için yapılan) teması ile yapılması önerilmiştir' denildi.

İşte rektörlükten yapılan açıklama 👇

İşte rektörlükten yapılan açıklama 👇

'12 Nisan 2019 tarihinde 33. ODTÜ Uluslararası Bahar Şenliği hakkında size gönderdiğimiz bilgilendirme mesajında yer aldığı gibi, Şenlik üniversitemiz tarafından iptal edilmemiş olup, Şenliğin geleneksel (öğrenciler tarafından, öğrenciler için yapılan) teması ile yapılması önerilmiştir.

Üniversitemiz tarafından önerilen Şenlik teması; ODTÜ öğrencilerinin potansiyelini ve üniversitemizin uluslararası boyutunu öne çıkaran, ticari amaç gütmeyen, öğrenci topluluklarının katkıları ile gerçekleştirilecek şekilde planlanmıştır. Üniversitemizin yaptığı bu öneri, ilgili topluluğun değerlendirmesi durumunda desteklenecek ve ivedilikle ilgili makamlara resmi izin başvurusu yapılacaktır.

33. ODTÜ Uluslararası Bahar Şenliği'nin gerçekleşmesi durumunda pek çok değerli sanatçı ve kişi gönüllü destek ve katılımını beyan etmiştir. Bundan büyük memnuniyet duyduğumuzu belirtir, teşekkür ederiz.'

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
403
123
20
11
8
4
3
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın

Bahar şenliği aynı nedenlerle yapılmayan diğer üniversiteler olarak ağlıyoruz şuan; hem odtülü arkadaşlarımız için sevindiğimizden hem de bizi kimsenin salla... Devamını Gör

Bu arada şenlikler iyi güzel ama öğrencilerin çoğu şenliği haketmiyor cidden. Şenliklerden sonra şenlik alanlarındaki çöpleri görseniz insanlığınızdan utanır... Devamını Gör

Tyliebee

Hala otopark diyo çıldırıcam ya, LAN NORMAL ŞARTLARDA OTOPARKLARDA YER BULAMIYODUK ZATEN NEREYE PARK EDELİM İSTERSİN REKTÖR, DEVRİM'E Mİ ?? Ayrıca ODTÜ'de şe... Devamını Gör

Türker Göktaş

Nasıl yedi salaklar şenlikte beleşe geldi diyor mu acaba rektör