Görüş Bildir
Haberler
Odin: Dünyanın İlk Lazer Projeksiyon Faresi

Odin: Dünyanın İlk Lazer Projeksiyon Faresi

İçeriğin Devamı Aşağıda

Trackped (dokunmatik fare) kullanmaya alışamadıysanız ya da kullanmak istemiyorsanız, avuç içi boyutundaki veya daha büyük boyuttaki fareleri sürüklemekten yorulduysanız dünyanın ilk lazer projeksiyonlu faresi Odin, size yardımcı olabilir.

Lazer projeksiyon arayüzü kullanan klavyelere yabancı değiliz fakat Odin, dünyanın ilk lazer projeksiyon faresi arayüzüne sahip olma özelliğini elinde bulunduruyor. Ofisteki masanızda etrafa saçılmış kağıtların arasında fare yerine Transformer görünümlü bu küçük cihazın yer alması gerçekten çok güzel bir görüntü ortaya çıkarıyor.

Fiziksel geri bildirim konusunda ve imleçle yapılan web tarayıcısı işlemlerinde fare ve trackped’lerin biraz gerisinde kalsa da Odin’de kullanılan teknolojinin geliştirileceğini biliyoruz.

9 Mart 2015’te başlatılan bir Kicstarter projesi olarak tasarlanan Odin, kendine koyduğu tüm hedeflere ulaşmak ve önümüzdeki ay tam çalışma üretimine geçmek istiyor. Odin’i beğendiyseniz Kicstarter sayfasından hemen bir tane sipariş edebilirsiniz.

Odin’in yaratıcı ekibi, daha az açının el bileği tünelini (karpal tünel) daralttığını ve fiziksel fareden daha nazik hissettirdiğini belirtiyor.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Gecikme süresi yeterli ve cihaz çalışmak için düz bir zemine ihtiyaç duyuyor ve 3 inçlik (7.62 cm’lik) bir alan içinde çalışıyor. Sınırları kaldırmak adına düşünürsek bu alan genişletilemiyor ve yalnızca kırmızı olan lazer rengi değiştirilemiyor. Fakat robotik tasarımdaki cihazın 3 farklı renk seçeneği bulunuyor. Daha fazla bilgi için Odin’in Kickstarter sayfasını ziyaret edebilirsiniz.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0