Görüş Bildir
Haberler
Oculus Rift’ten Cinsel İçerikli Filmlere Onay

Oculus Rift’ten Cinsel İçerikli Filmlere Onay

İçeriğin Devamı Aşağıda

2016’nın ilk çeyreğinde satışa sunulması planlanan Oculus Rift’in, cinsel içerikli filmlere onay verip vermeyeceği tartışmaları son buldu.

2012’de gerçekleşen Kickstarter ile tanıştığımız Oculus Rift’in 2015 yılı içerisinde kullanıcıların beğenisine sunulması planlanmıştı. Fakat projenin yetkili isimlerinden biri olan Nate Mitchell oyunculara en iyisini sunabilmek için acele etmeyeceklerini ve 2016’dan önce Oculus Rift’in final sürümünü satışa sunmayacaklarını belirtmişti.

Oculus Rift’in çıkışına uzun sayılabilecek bir süre olmasına karşın bir çok yapımcı oyunlarını Rift ile uyumlu hale getirmiş hatta bazı stüdyolar filmlerini Rift’te izlenebilecek şekilde formatlama yoluna gitmişlerdi.

Kullanıcılar arasında tartışılan bir diğer konu ise sanal gerçeklik gözlüğü Oculus Rift’in cinsel içerikli filmlere destek verip vermeyeceğiydi. Konu ile ilgili bir açıklama yapan firma yetkilileri, Rift’te hiçbir kısıtlamanın olmayacağını belirttiler.

Projenin yetkili isimlerinden biri olan Palmer Luckey, Oculus Rift’te her türlü ürüne destek olacaklarını belirterek, cinsel içerikli filmlere de olumsuz yaklaşmadıklarını açıkladı.

ShiftDelete

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0