Görüş Bildir
Haberler
O’na Karşı Neden Takıntılı Olduğunu Tahmin Ediyoruz!

etiket O’na Karşı Neden Takıntılı Olduğunu Tahmin Ediyoruz!

Ecivicivokke
18.09.2023 - 22:02

Bazı insanlar hayatımıza girer ve hayatımızın en üst noktasına yerleşirler. Vazgeçmek istesek de belli sebeplerden dolayı onlara saplanıp kalırız. Kimi zaman hissettirdiği değer, kimi zaman enerji...

Peki ya sen ona karşı neden takıntılısın?

İçeriğin Devamı Aşağıda
Reklam

1. İlk olarak cinsiyetini öğrenebilir miyiz?

2. Aşık olduğunda hangisi sensin?

3. Sence mutluluğun formülü hangisi?

4. Onun yanındayken kendini nasıl hissediyorsun?

5. Onun sevgi dili hangisi?

İçeriğin Devamı Aşağıda
Reklam

6. Sürekli birlikte takıldığınız ortak bir arkadaş çevreniz var mı?

7. Birlikteliğinizi düşündüğünde kafanda ilk canlanan şey ne oluyor?

8. Son soru! Onu görmeden en fazla ne kadar dayanabilirsin?

Derin duygusal bağ!

Siz birbirinizle o kadar derin bir duygusal bağ kurmuşsunuz ki, bu durum ona karşı olan takıntını normalleştiriyor. İkiniz arasında çok güçlü bir anlayış ve bağlantı var. Birbirinizi anlamak için kolaylıkla empati kurabiliyor ve deneyimlerinizin birbirinizde yarattığı etkileri anlayabiliyorsunuz. İyi günde de kötü günde de birbirinize destek olduğunuz için başınıza en ufak bir olay geldiğinde ondan başkası aklına gelmiyor. Her şeyini onunla paylaşmak istiyorsun, hayatının onunla daha anlamlı ve güzel olduğunu düşünüyorsun. Sendeki bu düşüncelerin oluşmasındaki en büyük sebep ise kurduğunuz derin duygusal bağ!

Sana olan ilgisi!

Onun sana olan ilgisi o kadar büyük ki! Onun yanında olduğunda dünyadaki tek kişi senmişsin, tüm mücevherlerden daha değerliymişsin gibi hissediyorsun. Sana verdiği değeri her dakika yansıtıyor ve böyle olunca kendini ondan koparamıyorsun. Nereye gidersen git onun yanında gördüğün ilgiyi, alakayı, senin için olan ince düşüncelerini bulamıyorsun. Bu yüzden de ona karşı takıntılısın ve onu asla hayatından çıkarmak istemiyorsun. Kısa süre görüşmediğinizde bile için hızlıca hasretle doluyor, onun yokluğunda nefes almakta bile güçlük çekiyorsun!

Hissettirdiği değer ve güven!

Onun yanındayken bulduğun huzuru hiçbir yerde bulamıyorsun! Sana kendini öyle bir güvende hissettiriyor ki sanki onun yanında olduğunda sana kimse zarar veremeyecek, kimse laf bile söyleyemeyecek gibi geliyor. Onun elini tuttuğunda başaramayacağın hiçbir şey yokmuş gibi hissediyorsun. Daha önce ben yapamam dediğin şeyleri bile onun sayesinde kolaylıkla aşıyor, sen bile kendine şaşırıyorsun. Hal böyle olunca onun yanında daha güçlü hissediyorsun ve yanından hiç ayrılmasın diye elinden geleni yapıyorsun!

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
16
15
6
6
5
5
2
Yorumlar Aşağıda
Reklam
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Aylin Kayhan

Derin duygusal bağ

Sarp Saat

Onun bana ilgisi mi kim acaba kim derken koreli kim yada kim Gardasyan değil de kim gardaşyan fena olmazdı hani hayaller füze gerçekler kulübe önünde şekersi... Devamını Gör

Deniz Mavisi

Aylarca görmeden dayanabilirim cevabını verdiğim biriyle nasıl derin duygusal bağ çıkabilir?