Görüş Bildir
Haberler
Nusaybin'de Şehit Sayısı 5'e Yükseldi

Nusaybin'de Şehit Sayısı 5'e Yükseldi

Ulaş
07.04.2016 - 12:44 Son Güncelleme: 07.04.2016 - 16:54

Mardin Nusaybin'inde öğleden önce çıkan çatışmalarda 1 asker ve 2 polis şehit oldu, 5 güvenlik görevlisi de yaralandı. Öğleden sonra devam eden operasyonlarda ise PKK'lılarca tuzaklanan bir bombanın infilak etmesi sonucu 2 polis daha şehit oldu, şehit sayısı 5'e yükseldi.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Mardin'in Nusaybin İlçesi'nde ilan edilen sokağa çıkma yasağının ardından, güvenlik güçlerince 14 Mart'ta başlatılan müşterek operasyon sürüyor.

Nusaybin'de Dicle Mahallesi'nde süren operasyonlarda tespit edilen bir grup PKK'lı terörist ile bugün saat 10.00'da çatışma çıktı. 

PKK'lı teröristlerin ateşiyle ağır yaralanan ve Nusaybin Devlet Hastanesinde kaldırılan polis memuru şehit oldu.

Dicle Mahallesi'nde yürütülen operasyonda ise teröristlerin tuzakladığı el yapımı patlayıcının infilak etmesi sonucu yaralanan 5 güvenlik görevlisinden bir polis ve bir asker kurtarılamayarak şehit oldu.

Tuzaklanan bomba patlatıldı: Şehit sayısı 5'e yükseldi

Tuzaklanan bomba patlatıldı: Şehit sayısı 5'e yükseldi

Dicle Mahallesi'ndeki operasyonların öğleden sonraki bölümünde de teröristlerce tuzaklanan el yapımı patlayıcının infilak etmesi sonucu 2 polis ağır yaralandı.

Nusaybin Devlet Hastanesine kaldırılan polis memurları müdahaleye rağmen şehit oldu.

Son patlamayla birlikte bugün Nusaybin'deki şehit sayısı 5'e yükseldi.

Abdullah Gül: O iki şehit benim korumamdı

Abdullah Gül: O iki şehit benim korumamdı
İçeriğin Devamı Aşağıda

11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül Twitter'dan yaptığı paylaşımlarda Nusaybin'de şehit düşen iki polis memurunun cumhurbaşkanlığı döneminde kendisinin korumaları olduğunu söyledi.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
ynsemrebagiban

Operasyonlar durduruldu.Timler geri çekildi.Bu saatten sonra operasyonun stratejisi değişti.Sadece tank ve obüsler kullanılacak.Ve her fırsatta teröristlere ... Devamını Gör

AFAQ HUSEYNLI

ALLAH bütün şehidlere rehmet elesin yaxınlarına sebir versin

Pasif Kullanıcı

bi azerbeycan kadar olamadık adamlar 2 gün içinde karşı tarafa boyun eğdirdi burda ise hergün ölen polisler, teroristler yara bile almıyor biteceğine dair u... Devamını Gör