Görüş Bildir
Haberler
Numerolojiye Göre Sana Kariyer Planı Yapalım!

etiket Numerolojiye Göre Sana Kariyer Planı Yapalım!

Lousia
03.07.2018 - 16:30

Bu sefer sana kariyer planı çizmek için geldik. Aşağıdaki rakamlardan kendine yakın hissettiklerini seç. Bakalım numerolojiye göre yapman gereken meslek aslında ne?

Hazırsan testi çöz ve sonucu öğren.

İçeriğin Devamı Aşağıda

#1

#1

#2

#2

#3

#3

#4

#4

#5

#5
İçeriğin Devamı Aşağıda

#6

#6

#7

#7

#8

#8

Mühendis!

Mühendis!

Numeroloji testimize göre sen mühendis olmalısın! Yani sayısal alandaki meslekler tam da sana göre. Bu işleri yaparken keyif alacağını düşünüyoruz. Bilinçaltına göre sen tam da mühendis olacak insansın. Analitik düşüncen ve olaylara bakış açın insanları çok etkilemiş. Senin oldukça farklı bir zekaya sahip olduğunu düşünüyorlar. Aslında bu doğru. Kendini küçümseme lütfen çünkü sen söylediklerimizden çok daha fazlasısın. Kariyer planında ne kadar etkili oluruz bilmiyoruz ama senin alanın aslında mühendislik! :)

Avukat!

Avukat!

Numeroloji testimize göre sen avukat olmalısın! Sözel bir zekaya sahipsin sen. Yaratıcı yönün biraz eksik, onun yerine bir şeyleri ezberlemeyi tercih ediyorsun. Tabii, buna göre de çeşitli tutumların oluyor olaylara karşı. Öğrendiklerine göre karar alıyorsun hayatında. İnsanlar senin fikirlerine değer veriyor. Gizli bir liderlik yönün var. Farkında olmadan çevrendekileri de etkiliyorsun bu yüzden. Sana en uygun olan meslek avukatlık ama senin içine siniyor mu bilemiyoruz. :)

Doktor!

Doktor!
www.expatincroatia.com

Numeroloji testimize göre sen doktor olmalısın! Senin kadar kıvrak zekaya sahip başka bir insanı görmedik desek yeridir. Sayıların gücüne bakarak da söyleyebiliriz ki, senin oldukça parlak düşüncelere sahip bir beynin var. İlerde çok daha iyi yerlere geleceğin ortada. Aynı zamanda sağduyulu birisin. Olaylara karşı sakin kalıp düzgünce karar verebiliyorsun. Bu özelliğine hayran kaldık desek yeridir. Senin yapman gereken meslek kesinlikle doktorluk. Bence bizim sözümüze bir kulak ver. :)

Öğretmen!

Öğretmen!

Numeroloji testimize göre sen öğretmen olmalısın! Çok yardımsever bir insansın sen. Aynı zamanda içinde dinmek bilmeyen bir eğitim aşkı var. İnsanlara bir şeyler öğretmeyi seviyorsun. Onlarla paylaşıma girmek senin için çok önemli. İnsanların hayatına dokunmayı seviyorsun ve güzel sonuçlar aldığında gerçekten çok mutlu oluyorsun. Testimize verdiğin yanıtlara bakarak da senin öğretmen olman gerektiğine karar verdik, belki bizim sözümüzü dinlemek istersin. :)

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
306
238
125
56
44
33
13
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Umut Ahmet Macar

İçeriğin girişindeki açıklamada kendime yakın hissettiğim "rakamı" seçmem istenmiş. (bakınız: [0,1,2,3,4,5,6,7,8,9]) Ben de sadece bu kümeye dahil olan sayıl... Devamını Gör

Yasin Buğra Akkaya

Bu testte sallayarak doktor oldum acaba ygsde sallasam doktor olurmuydum aklımda deli sorular.

Selin Anlı

Hayaller: Müzisyen ve dansçı, Testin Söylediği: Doktor