Görüş Bildir
Haberler
Hangi Eski Türk Dizisi Tam Sana Göre?

etiket Hangi Eski Türk Dizisi Tam Sana Göre?

Lousia
28.06.2018 - 14:03

Testimiz gayet basit. Verdiğin cevaplara göre hangi eski Türk dizisi tam sana göre söylüyoruz.

Hazırsan testi çözmeye başla.

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. En sevdiğin film türünü sorarak başlayalım.

2. Dizi izlemeyi mi daha çok seviyorsun yoksa film izlemeyi mi?

3. Bir şey izlerken aşağıdakilerden hangisini içmeyi tercih edersin?

4. Peki, atıştırmalık olarak ne istersin?

5. En baskın yönün ne sence?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Oturmak istediğin evi bize tarif eder misin?

7. Dostluk senin için ne kadar önemli?

8. Ve son sorumuz: Hayatının aşkıyla tanışmak mı yoksa ömür boyu zengin olmak mı?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Ezel!

Ezel!

Testimize göre sana en uygun dizi Ezel! Sen de arkadaşlarından çeşitli kötülükler görmüşsün gibi geldi bize. Hayata karşı biraz öfkeli tarafların var ve sana yanlış yapanlara bedelini ödetmen için gerekli motivasyona sahipsin. Senin hayatın da iniş ve çıkışlarla dolu. Çok kötü olduğun bir dönemde birden yükselişe geçebiliyorsun. Böyle bir hayat seninki de. Tıpkı Ezel'in hayatı gibi. Bu yüzden en dipten başlayıp en yükseğe çıkabilme kapasiten var. Bu diziyi izledin mi bilmiyoruz ama izlemediysen hemen izle. Bize göre çok seveceksin!

Leyla ile Mecnun!

Leyla ile Mecnun!

Testimize göre sana en uygun dizi Leyla ile Mecnun! Sen çok eğlenceli birisin. Hayattan keyif almayı seviyorsun. Çeşitli dertlerin olsa da gülüp geçiyorsun. Yoluma bakayım diyorsun. İçin kan ağlasa da gülmeye çalışıyorsun işte. Bir yandan da arkadaşlık, dostluk senin için oldukça önemli. Dost edinmek senin için çok kolay değil. Ne kadar konuşkan bir insan olsan da herkesi sevmezsin. Eğer birisi senin dostluğunu kazandıysa sen onun için ölüme gidersin. Hele eğer biri seni sevdiyse onun için Mecnun olur çöllere düşersin. Bakalım bize hak verecek misin?

Aşk-ı Memnu!

Aşk-ı Memnu!

Testimize göre sana en uygun dizi Aşk- ı Memnu! Hayattan çeşitli beklentilerin var senin. Mesela zengin olmak isteyen birisin. Kim istemez tabii ona bir lafımız yok. Ancak sen kendi ayakları üstünde durabilmek için istiyorsun bunu. Bu hayatta tek tabancayım ben diyorsun, insanlara da bunu hissettiriyorsun. Taktikler, psikolojik üstünlük kurmalar, entrikalar hep senin hayatında mevcut. Ancak birini sevdiğinde de durum fena. Sevdin mi tam seviyorsun ve birini sevdiysen karşına alamayacağın güç yok. Aşık olduğunda her şeyi yapabiliyorsun.

İkinci Bahar!

İkinci Bahar!

Testimize göre sana en uygun dizi İkinci Bahar! Sen bu zamana kadar yaratılmış en tatlı insan olabilirsin! İçin dışın bir, dünya tatlısı bir insansın. Senin için maddiyattan çok daha önemli şeyler var. Vefa, saygı gibi kavramlar senin için her şeyden önemli. Aile kavramı ve bağlılık ise olmazsa olmazın. Kurallarının olduğu doğru ama bu da doğruyu savunmayı sevdiğinden kaynaklanıyor. Seni assalar da, kesseler de vazgeçmezsin doğrudan. Gerekirse sokağa küçücük bir köftesi arabası kurar, yine de vazgeçmezsin mücadelenden ve doğrularından. Aşkının da, ailenin de sonuna kadar arkasındasın!

Hayat Bilgisi!

Hayat Bilgisi!

Testimize göre sana en uygun dizi Hayat Bilgisi! En sıcak en samimi dizilerden birini sana uygun gördük. Çünkü sen de öyle birisin. Samimi birisin ve insanlara karşı iyi yüzünü gösteriyorsun hep. Bir yandan da senin için en doğru kelime saygı. İnsanlara karşı her zaman saygılı davranırsın. İnandığın değerleri savunurken de sonuna kadar gidersin. Gerektiğinde en nüktedan ve zarif biçimlerde rakibini alt etmeyi, rezil rüsva etmeyi çok iyi bilirsin. Asabiyetin de sadece saygısızlığa, körü körüne aptallığa ve kötü niyetli insanlara karşı oluyor. Bu da normal zaten. Bizim için de bir bölüm Hayat Bilgisi izlemeye ne dersin?

Yedi Numara!

Yedi Numara!

Testimize göre sana en uygun dizi Yedi Numara! En samimi ve en güzel dizilerden biridir bize göre Yedi Numara dizisi. Sıcacık bir dostluğu ve aile sıcaklığını anlatır. Samimi insanların olduğu bir dünyanın güzelliğine bir örnektir sadece. Sen de böyle birisin zaten. Samimi ve içten bir insansın. Kimseye çıkarın için yaklaşmazsın, her zaman en doğrusunu yaparsın. İnsanlara yardım etmeyi de çok seversin. Zaten bu diziyi gördüğünde yüzünde bir tebessüm olduğunun da farkındayız. İnsanın içini ısıtan bir dizi bu. Seni gören insanlar da senin için aynısını düşünüyor merak etme.

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
458
157
110
101
34
28
18
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın