Görüş Bildir
Haberler
Hangi Dizi Karakteriyle Sevgili Olmalısın?

etiket Hangi Dizi Karakteriyle Sevgili Olmalısın?

Lousia
13.06.2018 - 16:44

Testi çöz ve hangi dizi karakteriyle sevgili olman gerektiğini öğren!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Hangi cinsiyetten hoşlanıyorsun?

2. İlk sorumuzla başlayalım. Aşk için her şeyi yapar mısın?

3. Birine sinirlendiğinde nasıl davranırsın?

4. En sevdiğin film türü aşağıdakilerden hangisi olabilir?

5. Kıskanç bir insan mısın?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. En çok keyif aldığın aktivite nedir peki?

7. Bir yere tatile gidecek olsan nereye gitmek isterdin?

8. Sana göre insanların en kötü huyu hangisi?

9. Ve son olarak, hayattaki en büyük korkun nedir?

Bahar!

Bahar!

Testimizde verdiğin yanıtlara göre sen kesinlikle Bahar karakteriyle sevgili olmalısın! Temiz kalpli bir insansın sen, hayatına girecek insanın da öyle olması senin için oldukça önemli. Bu yüzden, senin için Bahar karakterini uygun gördük. Bize göre harika bir çift olacaksınız. Yaşadığı tüm zorluklara rağmen dimdik ayakta duran ve asla çizgisini bozmayan bir karakter Bahar. Tıpkı senin gibi. Yaşadığı tüm bu zorluklara karşı o kadar güzel mücadele örneği sergiliyor ki, herkes ona hayran kalıyor. Bir kadının istediğinde tek başına neler yapabileceğinin göstergesi Bahar. Sen de kadınların tıpkı böyle güçlü olmasını istiyorsun zaten. :)

Merve Aksak!

Merve Aksak!

Testimizde verdiğin yanıtlara göre sen kesinlikle Merve Aksak karakteriyle sevgili olmalısın! Kadının adı ve soyadı bir bütün olarak dile getiriliyor her zaman. Aurası o kadar yüksek bir kadın ki, bu karakterle sevgili olmak gerçekten çok zor. Ama sen cesaret etmişsin bir kere. Senin ideal kadın tipine tam olarak uyuyor Merve. Sert bir kadın, aynı zamanda da çok akıllı. Seni zekasıyla etkileyen kadınlardan zaten çok hoşlanıyorsun. Sonucun böyle çıkmasına da hiç şaşırmadık. Bir yandan da lükse düşkün bir karakter Merve. Ama sen kendine güveniyorsun anlaşılan :)

Hazan!

Hazan!

Testimizde verdiğin yanıtlara göre sen kesinlikle Hazan karakteriyle sevgili olmalısın! Kendine güvenen, ayakları üstünde duran biri Hazan. Sevdiğinde de doludizgin seven, kurallara karşı koyan birisi. Oysa, oldukça da prensipli bir karakter... Ancak aşk söz konusu olduğunda ortada kural falan da kalmıyor malum. Bunun en güzel örneği de Hazan. Bir yandan da akıllı bir kadın, sevdiklerine de çok düşkün. Sanırım bu özellikleriyle seni tavladı, bunu anlamamız zor değil. :)

Oya!

Oya!

Testimizde verdiğin yanıtlara göre sen kesinlikle Oya karakteriyle sevgili olmalısın! Oya, hayatın ona getirdiği tüm zorluklara rağmen, kendine güzel bir hayat kurmuş bir karakter. Yalnızlığa alışmış birisi. Hayatına birini almayı pek düşünmemiş, yıllarca insanları mutlu etmeye adamış kendini. Daha sonra da aşkla tanıştığında işler biraz değişti tabii. Ancak oldukça iyi kalpli ve masum biri Oya. İnsanı rahatlatan bir tarafı var. Bir yandan da ayakları üstünde durabilen, kimseye ihtiyacı olmadan yaşayabilecek biri. Ne diyelim mutluluklar :)

Nefes!

Nefes!

Testimizde verdiğin yanıtlara göre sen kesinlikle Nefes karakteriyle sevgili olmalısın! Harika bir karakter Nefes. Yıllarca zorluklar çekmiş, kendisi ve çocuğunu da bu zorluklardan kurtarmayı hayal etmiş bir karakter. Hayat ona çok büyük sıkıntılar yaşatmış. Zorluklar karşısında bazen umutsuzluğa kapılsa da, aslında bir yanı hep ona devam etmesini söylemiş. Tıpkı senin gibi! Sen de zorluklar karşısında yılmıyor, seni yıpratmaya çalışanlara boyun eğmiyorsun. Sevdiklerin için her şeyi yapmaya hazırsın ama kimseyi de bu uğurda incitmezsin. Bu yüzden, birlikte güzel bir çift olacaksınız. :)

Yağız!

Yağız!
televizyongazetesi.com

Testimizde verdiğin yanıtlara göre sen kesinlikle Yağız karakteriyle sevgili olmalısın! Sen, sevdiklerin için her fedakarlığı yapabilecek birisin. Gerçekten sevdiğinde tam seven birisin aslında. Ancak bazen aşkından bile vazgeçebileceğin durumlar oluyor, ve sen için yana yana aşkını bırakabiliyorsun. Çünkü gerçekten sevmek, sana göre böyle bir şey. Seni de anlıyoruz, sadece sana tavsiyemiz sevgini dolu dolu yaşaman. Hayat, aşktan vazgeçmeyecek kadar kısa. Kalbini hızla çarptıran birini bulduğunda asla pes etme deriz. Ve bu kişi de Yağız gibi görünüyor. :)

Serhan!

Serhan!

Testimizde verdiğin yanıtlara göre sen kesinlikle Serhan karakteriyle sevgili olmalısın! Serhan, oldukça başarılı biri. Bir o kadar da prensipli ve karizmatik. Tam da senin aradığın türden bir erkek yani. Mantığını kullandığı anlarda dünyanın en zeki adamlarından biri olabilirken, konu aşk olunca adamın içinden bambaşka biri çıkabiliyor. Sen de tıpkı böyle birisin. Aşk, seni dibine kadar değiştiriyor. Bir yandan Serhan, harika bir baba. Senin de bir ilişkide en önem verdiğin şeylerden biri de bu. Belki de ilerdeki eşini sadece bu yönünü göz önüne alıp seçebilirsin. :)

Arif!

Arif!

Testimizde verdiğin yanıtlara göre sen kesinlikle Arif karakteriyle sevgili olmalısın! Çok iyi bir insansın, aynı zamanda da çok da adaletlisin. Etrafında olan haksızlıklara asla ama asla göz yummuyorsun. Bu yönünle Arif'e çok benziyorsun, hatta ruh ikizin Arif karakteri desek abartmayız. Aşık olduğu kadına öyle güzel yaklaşıyor ki insanın aşık olası geliyor. Sen zaten, seni bu kadar güzel seven bir erkek istiyorsun hayatında. Bize göre de Arif, aşkın en güzel yanının bir örneği. Sevdiği insan için de elinden geleni yapan bu karakter tam da sana göre. :)

Tahir!

Tahir!

Testimizde verdiğin yanıtlara göre sen kesinlikle Tahir karakteriyle sevgili olmalısın! Evet, sen tam olarak Tahir gibi birini istiyorsun hayatında. Heyecanlı bir karakter Tahir, çok çabuk parlıyor ama sevdiklerine karşı da çok korumacı birisi. Tıpkı senin gibi! Verdiğin yanıtlara bakarak söylüyoruz ki, bu testi Tahir karakteri çözse, o da seninle aynı yanıtları verirdi. Resmen aynı kafadasınız siz! Doğru bildiğin yoldan asla vazgeçmezsin, gerekirse herkesi karşına alırsın. Sevdiğini de sonuna kadar kıskanıyorsun, işte bu da Tahir ile aynı olan bir yanın daha. Birbirinizi yer durursunuz artık. :)

Yamaç!

Yamaç!

Testimizde verdiğin yanıtlara göre sen kesinlikle Yamaç karakteriyle sevgili olmalısın! Sen kendini çok iyi tanıyan birisin. Her şeyden önce senin kendi kuralların ve kendine göre yarattığın bir dünyan var. Bu dünyanda da oldukça mutlusun. Seni sen yapan değerlerin dışına çıkmaktansa, oradan uzaklaşmayı tercih ediyorsun. Bazen şartlar sana istediğini vermese de, sen aslında böyle birisin. Senin en değerli varlığın sevdiklerin, onların kılına bile zarar gelmesini istemezsin. Bu uğurda hatalar yapmıyorsun diyemeyiz ama sınırları çok aşmasan iyi edersin. Sana Yamaç'la mutluluklar. :)

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
581
390
160
155
75
51
36
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
max caulfield

Tahir! (MUTLULUKKK!!!)

Aymira Ay

Yağız! Testimizde verdiğin yanıtlara göre sen kesinlikle Yağız karakteriyle sevgili olmalısın! Sen, sevdiklerin için her fedakarlığı yapabilecek birisin. ... Devamını Gör

Pasif Kullanıcı

Serhan! Allah korusun.