Görüş Bildir
Haberler
Hangi Dahi Film ya da Dizi Karakterisin?

etiket Hangi Dahi Film ya da Dizi Karakterisin?

Borgen
22.12.2016 - 13:48

Ekrandan seyrettiğimiz karakterler arasında zekasıyla ön plana çıkanlar daha bir sivrilip hem zihinlerde hem de kalplerde daha sağlam bir yer ediniyor. Biraz ukala olsalar da dehalarının farkında oldukları için kendine güvenleri var ve bu onları hem ilginç hem de çekici kılıyor. Peki sen ekranların hangi dahi karakteri olabilirsin merak ediyorsan seni hemen testimize alalım!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Haydi başlayalım. Bir filmde oynayacaksın ve konusu uzay hakkında. Hangisi filmin merkezinde olsun istersin?

2. Peki dünyanın bu en pahalı tablolarından hangisine sahip olmak isterdin?

3. Yuvarlaklar arasında bir tane "C" harfi var. İçinden saymaya başla ve görsele bak. Ne kadar sürede bulabileceksin bakalım?

3. Yuvarlaklar arasında bir tane "C" harfi var. İçinden saymaya başla ve görsele bak. Ne kadar sürede bulabileceksin bakalım?

4. Peki önüne çıkan problemler karşısında nasıl bir insan olarak tanımlayabilirsin kendini?

5. Boşluğu nasıl doldurursun?

5. Boşluğu nasıl doldurursun?
İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Bu pozisyonlardan hangisi senin ideal uyku pozisyonun peki?

7. Sonucu öğrenmeye çok az kaldı. Bu meşhur bilim insanlarından hangisinin senin için daha ilham verici olduğunu söyleyebilir misin?

8. Son olarak bu mürekkep lekesinin zihninde uyandırdığı duygu bunlardan hangisi ya da hangisine daha yakın?

8. Son olarak bu mürekkep lekesinin zihninde uyandırdığı duygu bunlardan hangisi ya da hangisine daha yakın?
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Sherlock Holmes!

Sherlock Holmes!

Sendeki bu detaycılık ve olayları süzme kabiliyeti kimse yok. Senden tabii ki de Sherlock olur. Olayları değerlendirirken en ince detaylara kadar iniyor ama orada boğulmadan sonuca gidebiliyorsun. Zekan ve keskin yargıların seni daima doğru sonuca götürüyor. Kimsenin fark etmediği şeyleri bir çırpıda anlamlandırıp cevabı hayranlık uyandıracak kadar kolayca buluyorsun. Senin dizin çekilse ancak Sherlock gibi bir karakter sana can verebilir.

Walter White!

Walter White!

Bu ince ve kusursuz plan yapma kabiliyeti ile senden tabii ki Walter White olur! Senin kurguladığın hiçbir şeyin başarısız olma şansı yok. Bir program yaparken olası tüm sonuçları süzgeçten geçiriyor ve olabilecek en sağlıklı sonuca hızlıca ulaşıyorsun. Birlikte tehlikeli bir işe koyulmak için ideal insan tipisin. Senin elinden ve zekandan ne uçan ne de kaçan kurtulamaz. Sen bir dizide oynasan aynı Walter gibi karakter olursun.

Emmett Brown!

Emmett Brown!

Sendeki pür deha. Yani bildiğimiz anlamıyla zekanın ve azmin birleşiminden oluşan o imrenilesi özellik. E haliyle de senden Emmett Brown olur tabii ki. Kararlısın ve adeta başarmak için yaratılmışsın. Vazgeçmiyorsun ama bu yolda sana önderlik eden de daima o keskin zekan oluyor. Bir filmde oynasan seni diğerlerinden ayıran nev-i şahsına münhasır bir karakter olman gerekir. Brown senin için biçilmiş kaftan.

Dr. House!

Dr. House!

Zekanın egoyla birleşimi. Dehanın ukalalıkla harmanlanmış hali. Sen Dr. House'un ta kendisisin. Kendindeki potansiyelin tamamını kullanmıyorsun aslında ama bu kadarı bile yetiyor. Denemekten ve yanılmaktan korkmuyorsun çünkü sonunda daima doğruyu bulacağından eminsin. Zekanın keskinliğinin farkındasın ve bir dizi karakteri olsan Dr. House'tan aşağısı seni katiyen kurtarmaz.

Hermione Granger!

Hermione Granger!

Senin en belirgin özelliğin pratik zekan. Aynı zamanda da tabiri caizse ayaklı ansiklopedi olman. O zaman Hermione Granger'dan başkası olman da pek mümkün değil. Başarısız olmaktan korkuyorsun, bazen kendine güvenmediğin de oluyor ama zekan seni asla yarı yolda bırakmıyor. Hızlı karar alıp doğru sonuca gitme konusundaki başarın bir film karakteri olsan en çok Hermione'ye yakışacağını gösteriyor.

Lucy!

Lucy!

Algı kapıların sonuna kadar açık ve bu tek başına zekayla olacak bir şey değil. Bu ikisinin birleşimi de akla Lucy'yi getiriyor tabii ki. Sen diğer insanlara göre beyninin daha büyük kısmını daha efektif bir şekilde kullanıyorsun ve her hissi de en üst perdeden yaşıyorsun. Bir şeyleri kolayca kavramak ve doğru sonuca çabucak varmak konusundaki becerin bir film karakteri olsan Lucy'den başkası olamayacağının kanıtı gibi.

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1782
869
609
431
356
218
200
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Harun Barak

sherloc holmes çıkmasını istiyordum sherlok cıktı way be

Berat Biltekin

bana sherlock holmes çıktı

Oğuz Durmaz

herkese sherlock çıkmış ak.