Görüş Bildir
Haberler
Hayatın Bir Türk Dizisi Olsa Hangisi Olurdu?

etiket Hayatın Bir Türk Dizisi Olsa Hangisi Olurdu?

Bu TV tarihine damgasını vurmuş dizilerden hangisi senin hayatını yansıtıyor?

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. O zaman başlayalım. Favori film tipini öğrenelim.

2. Pekiii... Bir dizi çekecek olsan başrolde hangi oyuncuyu oynatırsın?

3. Bir de aktris alalım bu dizin için.

4. Dizilerle aran nasıl?

5. Sevdiğin bir dizi veya film var diyelim. Yanında içecek olarak en iyi hangisi gider?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Atıştırmalık ne alırsın?

7. Geldik son soruya... En son ne zaman sinemaya gittin?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Ezel!

Ezel!

Verdiğin yanıtlara göre hayatın bir Türk dizisi olsa Ezel olurdu. Ömer kadar öfkelisin ve sana yanlış yapanlara bedelini ödetmen için gerekli motivasyona sahipsin. Senin hayatın da iniş ve çıkışlarla dolu. Bu yüzden en dipten başlayıp en yükseğe çıkabilme kapasiten var. Asla unutmadığın ve düştüğün yerden kalkabildiğin için senin hayatın dizi olsa Ezel olurdu.

Aşk-ı Memnu!

Aşk-ı Memnu!

Verdiğin yanıtlara göre hayatın bir Türk dizisi olsa Aşk-ı Memnu olurdu. Taktikler, psikolojik üstünlük kurmalar, entrikalar hep senin hayatında mevcut. Sevdin mi tam seviyorsun ve birini sevdiysen karşına alamayacağın güç yok. Aşık olduğunda her şeyi yapabiliyorsun. Bu yüzden fenomen dizi Aşk-ı Memnu ile benzeşiyorsun.

Leyla ile Mecnun!

Leyla ile Mecnun!

Verdiğin yanıtlara göre senin hayatın bir Türk dizisi olsa fenomen komedi dizisi Leyla ile Mecnun olurdu. Öncelikle arkadaşlık, dostluk senin için oldukça önemli. Eğer birisi senin dostluğunu kazandıysa sen onun için ölüme gidersin. Hele eğer biri seni sevdiyse onun için Mecnun olur çöllere düşersin. Bu yüzden hayatın bu efsane komedi dizisine benziyor.

Cennet Mahallesi!

Cennet Mahallesi!

Verdiğin yanıtlara göre senin hayatın bir Türk dizisi olsa Cennet Mahallesi olurdu. Hayatında sürekli bir neşe, eğlence, absürtlük var. Standart bir yaşamın var ve yaşamın o gösterişli, konaklı, aksiyonlu dizilere benzemiyor. Kendi halinde, bazen sıkılsan da yaşayıp gidiyorsun ve bu durumdan da memnunsun. O yüzden Cennet Mahallesi.

İkinci Bahar!

İkinci Bahar!

Verdiğin yanıtlara göre senin hayatın bir Türk dizisi olsa İkinci Bahar olurdu. Senin için maddiyattan çok daha önemli şeyler var. Vefa, saygı gibi kavramlar senin için her şeyden önemli. Aile kavramı ve bağlılık ise olmazsa olmazın. Herkes gibi senin de zor zamanların oldu ama tıpkı Ali Haydar Usta gibi bunları sevgiyle aşabildin. Bu yüzden İkinci Bahar tam senlik!

Behzat Ç.!

Behzat Ç.!

Verdiğin yanıtlara göre hayatın bir dizi olsa Behzat Ç. olurdu. Gülmek, ağlamak, üzülmek, sevinmek hepsi mevcut hayatında. Çoğumuzun hayatında olduğu gibi senin hayatında da mevcut. Ancak senin hayatında samimiyet ön planda. Şimdiye kadar hiçbir role bürünmedin, eğilip bükülmedin hep doğal oldun. Kısacası hep kendin oldun. Behzat amire ne kadar da benziyor değil mi?

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
794
451
267
178
145
93
92
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
gaydırı guppak

yediğim atıştırmalıktan ezele nasıl geldik hiç anlamadım :D

Onur Kabil

Leyla ile Mecnun! :) yani başkasını beklemezdim ;)

Onur Özalp

Leyla ile Mecnun!