Görüş Bildir
Haberler
Mahkemeden Nisa Bebeğin Biyolojik Annesi Hakkında Karar

Mahkemeden Nisa Bebeğin Biyolojik Annesi Hakkında Karar

Batuhan
17.05.2022 - 12:59

Anadolu 42'inci Asliye Ceza Mahkemesi, kamuoyunda 'Nisa Mihriban' ismiyle bilinen asıl adı Ebrar Nil bebeğin biyolojik annesi Ebru S.'nin tahliyesine karar verdi.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Anadolu 42. Asliye Ceza Mahkemesi’ndeki duruşmaya tutuklu sanık Ebru S. getirildi. Duruşmada taraf avukatları da yer aldı. Söz verilen sanık Ebru S. 'Önceki mahkemede her şeyi söyledim. Savunmam hala geçerlidir. Tekrar ederim' dedi.

Sanık avukatları, Ebru S.’nin bebeği 29 Mart günü bıraktığını, bebeğin bırakıldıktan 3 gün sonra bakım evinde rahatsızlandığını öne sürerek, bebeğin rahatsızlanmasıyla Ebru S.’nin bebeği terk etmesi arasında illiyet bağı olmadığını öne sürdü. Sanık avukatları, bebeğin ilk bulunduğunda sağlık durumunun iyi olduğu yönünde raporlar olduğunu da öne sürerek sanığın tahliyesini talep etti. Duruşma savcısı, sanığın tutuklulukta kaldığı süre ile delillerin büyük oranda toplanmış olduğunu ve sanığın alacağı ceza miktarı dikkate alınarak tahliyesini talep etti. Ara kararını açıklayan mahkeme, sanık Ebru S.’nin tutuklulukta geçirdiği süreyi dikkate alarak tahliyesine karar verdi. Duruşma eksikliklerin giderilmesi için ertelendi.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
58
36
10
4
3
3
3
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
kirim

kızını hamile bırakan baba serbest, çocuğunu ölüme terk eden anne serbest, kasten adam yaralayan serbest. Peki kime mahkumiyet veriliyor bu ülkede?

......

16 yaşında iki lise öğrencisini sabah okula baskın yapıp sınıfından aldılar hala emniyetteler, suç ne? Cımhurbaşkanına hakaret. Adaletinizi sikin sizin

mantikli

Bu namussuzca kararı veren hangi hakimse iki cihanda iki yakası bir araya gelmesin. Bu anne denilecek fahişenin de canı cehenneme.

safirmavideniz

Bu çocuğun ölmesinde annesi sorumlu degildi, devlet yurdunda mamadan boğularak ölmüştü.

Lethe lethe

Peki sokağa bırakması?