Görüş Bildir
Haberler
Nike, Kendi Kendine Bağlanan Ayakkabısını Tanıttı

Nike, Kendi Kendine Bağlanan Ayakkabısını Tanıttı

İçeriğin Devamı Aşağıda

Geleceğe Dönüş filmi hayranlarının bir rüyası daha gerçek oluyor: Nike, sabırsızlıkla beklenen otomatik bağlanan ayakkabıları nihayet satışa sunmaya hazırlanıyor.

Birkaç ay önce kendi kendine bağlanan bu ayakkabı teknolojisini gerçeğe dönüştüreceğini duyuran Nike, HyperAdapt 1.0 adı ile ürettiği ayakkabıyı yakında satışa sunacak.

Ayağınızın ölçüsüne göre kendini bağlayabilme özelliğine sahip olan bu ayakkabı, aynı zamanda yanında bulunan tuşlar ile sıkılığını sizin ayarlamanıza da izin veriyor. Daha önce de buna benzer ayakkabılar üreten ancak özel üretim halinde kalan ürünler, artık HyperAdapt 1.0 ile seri üretimine geçecek. Dolayısıyla seri üretime geçen ve tüm kullanıcıların ulaşabileceği ilk otomatik bağlanan ayakkabı olma özelliğini taşıyor diyebiliriz.

Nike, bu yıl içerisinde ayakkabının satışa sunulacağını belirtmekle birlikte, ayakkabının üç farklı renk seçeneği ile birlikte satılacağını da duyurdu. İlk olarak Nike’ın Fitness portalı olan Nike+ üyelerine satışa sunulacağını belirten Nike yetkilileri, fiyat konusunda ise henüz bilgi vermiş değil.

Kaynak: http://mashable.com/2016/03/16/nike-s...
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
10
4
4
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın