Görüş Bildir
Haberler
TV
Neydi, Ne Oldu? 2016'da Yıldızı Parıl Parıl Parlayan 14 Oyuncu

etiket Neydi, Ne Oldu? 2016'da Yıldızı Parıl Parıl Parlayan 14 Oyuncu

2016 onların yılı oldu; dizilerde, reklamlarda, hatta her yerde onları görmeye başladık! İşte hepinizin yakından tanıdığı, 2016'da yıldızı parlayan 14 oyuncu:

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Elçin Sangu

1. Elçin Sangu

Her ne kadar bir yaz dizisi olarak başlasa da Kiralık Aşk, izlenme rekorları kırınca aldı başını gitti! Elçin Sangu, Defne rolüyle adeta bizleri güzelliğiyle büyüledi! Öyle Bir Geçer Zamanki dizisinde istediği performansı yakalayamadı ama Kiralık Aşk'ta adından sıkça söz ettirdi 2016 yılında.

2. Barış Arduç

2. Barış Arduç

Ah Ömer, ah! Milyonların sevgilisi oldun sen. Eminim hiçbiriniz Barış Arduç'un rol aldığı diğer dizileri hatırlamıyorsunuz bile. Elçin Sangu gibi o da bu dizi sayesinde yürüdü gitti. 2016'da sıkça onun hakkında konuştuk; yakışıklılığından ve oyunculuğundan bahsettik.

3. Leyla Lydia Tuğutlu

3. Leyla Lydia Tuğutlu

Es-Es dizisiyle başlayan televizyon macerasına Karadayı ve Kiralık Aşk gibi başarılı yapımlarla ilerleyen Leyla Lydia Tuğutlu, son olarak karşımıza Tatlı İntikam dizisiyle çıkmıştı. Güzelliği ve oyunculuğuyla ve de dizideki karakteriyle birden adeta ışıl ışıl parladı! 2016 onun da yılı oldu diyebiliriz!

4. Furkan Andıç

4. Furkan Andıç

İlk olarak onu Umutsuz Ev Kadınları dizisinde görmüştük, hatırlıyor musunuz? Ardından Kaçak Gelinler'de başrolü kaptı -ki bu başarısındaki en büyük etkenlerden biridir- ve son olarak Tatlı İntikam dizisiyle gönüllerimizi adeta fethetti! Ekranlarda en çok görmek istediğimiz oyuncular listesine adını yazdırdı ve dolayısıyla 2016 da onun yılı oldu!

5. Şükran Ovalı

5. Şükran Ovalı

Başarılı tiyatro ve televizyon oyuncusu Şükran Ovalı, oyunculuk kariyerini hızla tırmanan bir isim. Onu birçok dizide ve filmde izledik ancak esas olayı bizce bu yıl Caner Erkin ile yaşadığı aşk oldu. Resmen artık onun hakkında konuşur hale geldik. Hatta kıskandık bile! Son olarak Ekşi Elmalar filmindeki rolüyle de adından sıkça söz ettirmeyi başardı, hakkını yemeyelim!

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Burcu Biricik

6. Burcu Biricik

Aslında o birçok dizide ve filmde rol almış başarılı bir oyuncu. Ekranlarda hep görüyorduk ancak çok popüler değildi. Hayat Şarkısı dizisiyle adeta yeniden doğdu Burcu Biricik!

7. Birkan Sokullu

7. Birkan Sokullu

Melekler Korusu'nun Levent'i, Küçük Sırlar'ın Demir'i son olarak da sevilen dizi Hayat Şarkısı'nın Kerim Cevher'i; bizim jantimiz Birkan Sokullu! 2016 onun da yıldızının parladığı yıl oldu elbette. En çok izlenen ve konuşulan dizilerden birinde başrol oynaması buna en büyük etken.

8. Bensu Soral

8. Bensu Soral

Tatlı Küçük Yalancılar dizisindeki başrolüyle hayatımıza giren Bensu Soral, oyunculuğu kadar güzelliğini de konuşturan biri! Şu sıralar İçerde dizisinde Melek rolüyle adından sıkça söz ettiriyor. 2016'da yıldızı parlayanlar arasına da doğal olarak girmeye hak kazanıyor!

9. Demet Özdemir

9. Demet Özdemir

Çilek Kokusu'ndaki başrolüyle kariyerinde yükselişe geçen Demet Özdemir, şu sıralar No 309 dizisiyle adından sıkça söz ettiriyor. Bir de Yusuf Çim ile yaşadığı aşkı da es geçmemek lazım tabii! Her ne kadar ayrılmış olsalar da birbirlerine hep yakıştırıyorduk onları. Güzel ve genç oyuncu daha çok güzel işler başaracak, o sinyali 2016 yılında hepimize verdi diyebiliriz!

10. Neslihan Atagül

10. Neslihan Atagül

Yaprak Dökümü dizisiyle hayatımıza giren Neslihan Atagül, Kara Sevda dizisiyle ekranlara bomba gibi döndü. Öyle bir dönüş ki; Kadir Doğulu ile olan birlikteliklerinden tutun, yediğini, içtiğini, kıyafetlerini konuşur olduk 2016 yılında. Şüphesiz bu yılın en büyük kazananlarından birisi!

İçeriğin Devamı Aşağıda

11. Burçin Terzioğlu

11. Burçin Terzioğlu

Kadın İsterse dizisinde 'Demet' rolüyle parladı. Fırtına dizisinde 'Zeynep' karakteriyle ilk başrolünü oynadı. Bu sırada Murat Yıldırım ile evlendi, 6 yıl sonrasında boşandı. O kadar çok dizide ve filmde rol aldı ki, birçoğunu hatırlamıyorsunuzdur bile! Ancak itiraf etmeliyiz ki Poyraz Karayel dizisindeki oyunculuğuyla ve İlker Kaleli ile yaşadığı aşkla 2016'nın kazananlarından Burçin Terzioğlu!

12. İlker Kaleli

12. İlker Kaleli

Onu ilk olarak Kayıp Şehir dizisindeki İrfan rolüyle tanıdık. Ardından 2013 yılında Kayıp adlı dizide başrolünün hakkını verdi. Tabii ki son olarak Poyraz Karayel dizisindeki Poyraz rolüyle adeta kalplerimize taht kurdu! Bir de Burçin Terzioğlu ile yaşadığı aşkla 2016 yılının en çok konuşulan çiftleri arasına girdiler.

13. Hande Erçel

13. Hande Erçel

Güneşin Kızları ile hayatımıza birden daldı Hande Erçel. Güzelliği, sempatikliği ve gülüşüyle adeta ışıldayan bir oyuncu! Oynadığı reklam filmiyle de artık her yerde onu görür olduk diyebiliriz. Şu sıralar Aşk Laftan Anlamaz dizisinde boy gösteriyor. 2016 onun da yılı oldu!

14. Burak Deniz

14. Burak Deniz

Asıl çıkışını Kaçak dizisiyle yapan Burak Deniz, Medcezir ve hemen ardından da Tatlı Küçük Yalancılar'da başarılı performanslar sergiledi. Şu sıralar da tıpkı Hande Erçel gibi Aşk Laftan Anlamaz dizisindeki rolüyle adından söz ettiriyor. Umarız ekranlarda daha çok görürüz kendisini!

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
414
187
89
35
27
25
24
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
umran_1988

allahım şu elçin sangu nedir ya oyunculuk yok put gibi duruyo ekranda sırf saçlarının rengi farklı diye bunuda oyuncu yaptılar başımıza

Pasif Kullanıcı

Burçin ve İlker dışındakilerin oyunculukları çok abartılıyor..

Merca

Evet 2016 Elçin ve Barış'ın yılı oldu, öyle kalsınlar madem! 2017'de bu ikisini görmemek dileğiyle dostlar!!