Görüş Bildir
Haberler
Netflix'in Dostluk Temasını İşleyen En İyi Filmlerini İzledikten Sonra Arkadaşlarınıza Sarılmak İsteyeceksiniz

Netflix'in Dostluk Temasını İşleyen En İyi Filmlerini İzledikten Sonra Arkadaşlarınıza Sarılmak İsteyeceksiniz

R.G.
06.05.2021 - 11:55

Dostlarımızla aramıza 'sosyal mesafe' koyduğumuz şu günlerde dostlarınızı yanınızda hissettirecek filmleri sizler için listeledik!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Dude

1. Dude

Lucy Hale, Alexandra Shipp, Kathryn Prescott gibi genç isimlerin rol aldığı Dude, tam bir gençlik filmi! Aynı lisede okuyan 4 yakın arkadaş, okullarının bitmesine 2 hafta kala talihsiz olaylar yaşar. Her birinin bu olaylarla başa çıkma şeklini ele alan filmin yönetmen koltuğunda Olivia Milch'i görüyoruz.

2. Rim of the World

2. Rim of the World

Joseph McGinty'nin yönetmenliğini yaptığı film, dört arkadaşın bir yaz kampına gitmesiyle başlar. Başlarda her şey normal gözükse de bir süre sonra dünyanın uzaylılar tarafından işgal edildiğini öğrenen gençler, kendilerini dünyayı kurtarma görevinde bulurlar. Birbirinden çok farklı karakterlere sahip bu dört genç, dünyayı kurtarma misyonu doğrultusunda el ele verip beraber hareket etmek zorunda kalırlar.

3. Someone Great

3. Someone Great

Jenny isimli bir kadın ve onun arkadaşları etrafında dönen bu hikaye samimiyetiyle içinizi ısıtacak türden! Jenny'nin hayalindeki işe kavuşması ama bunun için şehir değiştirmesi gerekir. Uzun yıllardır beraber olduğu sevgilisi bunu kabul etmeyince ayrılmak zorunda kalırlar. Artık Jenny'i teselli edebilecek kişiler en yakın iki arkadaşı Blair ve Erin'den başkası değildir.

4. Hustlers

4. Hustlers

Jennifer Lopez'in muhteşem fiziğiyle arz-ı endam ettiği bu film, bir striptiz kulübünün çalışanlarını konu ediniyor. Gerçek olaylardan esinlenen Hustlers aslında iki yakın arkadaşın striptiz kulübündeki yaşantılarını ve girdikleri dolandırıcılık işini anlatıyor. Filmde Jennifer Lopez'in yanı sıra Constance Wu, Julia Stiles ve Cardi B. gibi isimler yer alıyor.

5. The BFG

5. The BFG

Usta yönetmen Steven Spielberg'in yönettiği The Big Friendly Giant, farklı bir dostluk hikayesini ekranlara getiriyor. Yalnızlığını yetim bir çocuğu kaçırarak gidermeye çalışan bir devin sıcacık kalbi eminiz sizi oldukça etkileyecek. İki arkadaşın gün geçtikçe güçlenen bağları dostluğa dönüşecek; iyi kalpli dev, küçük kızı diğer tehlikelerden korumaya çalışacak.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. All Together Now

6. All Together Now

Dokunaklı hikayesiyle sizleri ekrana kilitleyecek olan All Together Now'un hikayesi Amber isimli bir genç kızın etrafında şekilleniyor. Amber, annesinin erkek arkadaşının onları evden kovmasıyla bir otobüsün içinde kamp kurmaya başlar. Amber'in tek isteği annesini alkol batağından kurtarmak ve arkadaşlarına yardım etmektir.

7. The Other Guys

7. The Other Guys

Mark Wahlberg, Will Ferrell, Samuel L. Jackson ve Dwayne Johnson gibi ünlü oyuncuların rol aldığı The Other Guys eğlenceli bir dostluk filmi olarak karşımıza çıkıyor. Evrak işlerinden sıkılan iki polis memuru kendilerini sokağa atarak tehlikeli işleri çözmeye çalışır. Fakat her şey planladıkları gibi gitmeyince ortaya eğlenceli bir film çıkar.

8. Thoroughbreds

8. Thoroughbreds

Varlıklı bir ailenin kızları olan iki çocukluk arkadaşı, yıllar sonra bir araya gelir. Fakat büyüdükleri ortamın etkisiyle karakter olarak farklıdırlar. Bu zıtlığa rağmen arkadaşlıklarını sürdüren bu ikili, tehlikeli olaylara bulaşacaktır. Anya-Taylor Joy ve Olivia Cooke'nin başrollerinde olduğu filmin karanlık atmosferi sizleri içine çekecek.

9. Bridesmaids

9. Bridesmaids

İşte 2 saatin nasıl geçtiğini anlayamayacağınız bir film! Arkadaşlarının düğün hazırlıklarında kıyasıya bir mücadele içinde olan iki kadının bu eğlence dolu hikayesi izlediğiniz en keyifli filmler arasında yer alacak. Başrollerinde Kristen Wiig, Rose Byrne, Melissa McCarthy'nin yer aldığı filmin yönetmen koltuğunda ise Paul Feig yer alıyor.

10. Yesterday

10. Yesterday

Farklı kurgusuyla dikkat çeken Yesterday, Jack isimli bir gencin şarkıcı olma yolunda hayallerinin peşinden koşmasını konu ediniyor. Bu yolda onu yalnız bırakmayan çocukluk arkadaşı Ellie ise onun en büyük destekçisi oluyor. Jack bir gün kaza geçirir ve uyandığında kimsenin The Beatles'in Yesterday şarkısını bilmediğini fark eder. Artık şöhret basamaklarını hızlıca tırmanmaya başlayacaktır.

İçeriğin Devamı Aşağıda

11. The Intern

11. The Intern

İşte ilmek ilmek işlenen bir dostluk hikayesi! İşkolik bir kadın olan Jules, başarılı bir şirketin yöneticisidir. 70 yaşındaki Ben ise bu şirkette staja başlar. Bu ikilinin arasındaki yönetici-çalışan ilişkisi zamanla güçlü bir dostluğa dönüşür. Başrollerinde Anna Hathaway ve Robert De Niro'nun bulunduğu film kesinlikle izlenilmesi gereken dostluk filmleri arasında yer alıyor.

12. Trash

12. Trash

Kenar mahallede yaşayan ve hayatlarını çöp toplayarak geçiren 3 yakın arkadaşın bir gün çöplükte bir cüzdan bulmasıyla yaşamları değişir. Beklenmedik olayların içine düşen bu üç çocuğun elleri en zor zamanlarda bile ayrılmayacaktır.

13. The Fundamentals of Caring

13. The Fundamentals of Caring

Kaybettiği oğlunun ardından bakıcılık yapmaya başlayan bir yazarın yolu bir gün tekerlekli sandalyeye mahkum olan bir gençle kesişir. Gün geçtikçe aralarında hasta-bakıcı ilişkisinden daha kuvvetli bir bağ oluşur. Bu bağ onları uzun bir yola sürükleyecektir.

14. Okja

14. Okja

Mija isimli bir kız ile Okja isminde domuz türünde büyük bir hayvanın dostluğunun anlatıldığı bu filmi izlerken gözyaşlarınızı tutamayacaksınız! Okja'nın üzerinde deney yapmak isteyenler onu kaçırır. Mija ise dostunu kurtarmak için elinden gelen her şeyi yapmaya başlar.

15. E.T.

15. E.T.

İşte kült filmler arasına ismini yazdıran bir yapım! Dünyayı ziyarete gelen bir grup uzaylı dönüşte dünyada birini unuturlar. Elliot isimli bir çocuk bu uzaylı bularak ona sahip çıkar. Uzaylı ve küçük çocuk arasındaki bu dostluk ise yürekleri ısıtan bir hikayeye dönüşür.

İçeriğin Devamı Aşağıda

16. My Octopus Teacher

16. My Octopus Teacher

Netflix'in adından sıkça söz ettiren filmi My Octopus Teacher, vahşi bir hayvan olan ahtapot ile bir yüzücünün hikayesini ekranlara getiriyor. Belgesel türündeki bu film, her dakikasıyla sizi etkilemeyi başaracak; su altı dünyasını evlerinize taşıyacak!

17. Intouchables

17. Intouchables

Gerçek bir hayat hikayesinden uyarlanan Intouchables, boynundan aşağısı tutmayan bir adam ile ona yardımcı olması için işe aldığı Driss'in sıcacık hikayesini ekranlara getiriyor. Duygu yüklü bu filmi izlerken bazen gözleriniz dolacak bazen de eğlenceli sahneleriyle kahkahalar atacaksınız!

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
3
2
1
1
1
1
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın