Görüş Bildir
Haberler
Netflix Aralık Takvimi: Netflix'te Aralık Ayında Hangi Dizi ve Filmleri İzleyeceğiz?

Netflix Aralık Takvimi: Netflix'te Aralık Ayında Hangi Dizi ve Filmleri İzleyeceğiz?

Dünya'nın lider dijital dizi, film ve belgesel platformlarından Netflix'in Aralık Takvimi belli oldu. Yaptığı işlerle gündemden düşmeyen, dünyanın birçok ülkesinde yerli ve yabancı başarılı işlere imza atan Netflix, Türkiye'de en son başrollerini Barış Arduç, Gökçe Bahadır, Salih Bademci'nin paylaştığı Kulüp dizisiyle çok konuşulmuştu. Peki, aralık ayında Netflix'te hangi yapımları izleyebileceğiz? İşte detaylar...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Yaptığı işlerle gündemden düşmeyen, dünyanın birçok ülkesinde yerli ve yabancı başarılı işlere imza atan Netflix, son olarak 'League of Legends'  dizisi Arcane ile büyük beğeni toplamıştı. Netflix'in Aralık ayı programı belli oldu. Bakalım, önümüzdeki ay neler izleyeceğiz...

Netflix Aralık ayında; Hilda ve Dağ Kralı, The Hand of God, Queer Eye,Titans,Cobra Kai, Lost in Space gibi yapımların yanı sıra birçok yıldız oyuncunun yer aldığı iddialı projelerini yayınlayacak.

La Casa De Papel 5. Sezon

La Casa De Papel 5. Sezon

Güç bir duruma düşen Profesör, altınları ve daha da önemlisi ekibini bankadan çıkarmak için zamanla yarışırken son derece büyük riskler almak zorundadır.

Emily in Paris 2. Sezon

Emily in Paris 2. Sezon

Daha fazla eğlence, daha fazla moda ve daha fazla gafla dolu yeni sezonda, Paris'e uyum sağlayan Emily tutku dolu bir gecenin ardından beklenmedik sorunlarla karşılaşır.

Don't Look Up

Don't Look Up

İki astronom, Dünya'yı yok edecek bir kuyruklu yıldızın yaklaşmakta olduğu konusunda insanlığı uyarmak için bir medya turuna çıkar ancak hiç kimse onları umursamaz.

İçeriğin Devamı Aşağıda

The Power of Dog

The Power of Dog

Baskıcı ve karizmatik bir çiftlik sahibi, erkek kardeşinin yeni eşi ile onun genç oğlunu canından bezdirir, ardından uzun süredir gizlenen sırlar gün yüzüne çıkar.

The Unforgivable

The Unforgivable

Cinayetten hüküm giymiş bir kadın hapishaneden çıkar ve kendisini affetmeyecek bir topluma geri dönerek geride bırakmak zorunda kaldığı küçük kız kardeşini arar.

Single All The Way

Single All The Way

Peter evine yapacağı Noel ziyareti için en iyi dostundan sevgilisiymiş gibi davranmasını ister. Ancak ailesinin çöpçatanlık girişimi, planların değişmesine neden olur.

Bu Haberler de İlginizi Çekebilir

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
1
1
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın