Görüş Bildir
Haberler
Netflix'te Ne İzleyeceğini Bir Türlü Bulamayanlara Müjde! Son Dönemlerin En Başarılı 37 Yapımını Derledik!

Netflix'te Ne İzleyeceğini Bir Türlü Bulamayanlara Müjde! Son Dönemlerin En Başarılı 37 Yapımını Derledik!

Nergis
28.10.2021 - 11:58

Özellikle de hafta sonlarının en büyük kabuslarından biri de ne izleyeceğini bulamamak. Pek çoğumuzun Netflix hesabı var. Bu nedenle de sizler için arada köşede kalmış ama en iyi Netflix yapımlarını derleyelim dedik. Eğer siz de 2021 yılının en komik, en eğlenceli ya da en iyi dram dizi ve filmlerini izlemek istiyorsanız bu liste tam size göre!

Not: Filmlerin ve dizilerin açıklama metinleri beyazperde.com'dan alınmıştır.

İçeriğin Devamı Aşağıda

37. The Family Business

37. The Family Business

IMDb: 6.3

Bahtsız bir girişimci olan Joseph, Fransa'nın esrarı yasallaştırmak üzere olduğunu öğrenir. Bunun hayatını değiştirecek bir fırsat olarak gören Joseph ve ailesi, kasap dükkanlarını Fransa'nın ilk esrar kahvesi haline dönüştürmeye karar verir.

36. Je Ne Suis Pas Un Homme Facile

36. Je Ne Suis Pas Un Homme Facile

IMDb: 6.3

Utanmaz bir şovenist olan Damien, hayatını kadınları kandırarak geçirir.  Gerek iltifatlarla gerekse türlü oyun ve yalanlarla kadınları elde etmeye çalışır. Fakat bir gün işler tersine döner. Damien, bir sabah kadınların egemen olduğu bir dünyaya uyanır. Burada güçlü bir yazarla tanışan Damien, kendi silahıyla vurulacaktır.

35. Onisciente

35. Onisciente

IMDb: 6.4

Ülkedeki tüm vatandaşların 7/24 izlendiği bir şehirde, bir teknoloji firması çalışanının işlenen bir cinayeti araştırması için gözetleme droneunu alt etmesi gerekir.

34. On the Verge

34. On the Verge

IMDb: 6.5

Dizi, birbirinden farklı yaşamlar süren dört kadının hayatına odaklanıyor. Los Angeles'da yaşayan ve bambaşka hayatlara sahip olan 40'lı yaşlardaki dört kadın, orta yaş kriziyle boğuşmaktadır. Aile hayatlarını ve profesyonel yaşamlarını dengelemeye çalışan dört arkadaş bu süreçte yeni maceralara yelken açarlar.

33. Space Force

33. Space Force

IMDb: 6.7

ABD ordusunun Space Force adı verilen yeni birimin görevi, uyduları saldırıdan korumak ve uzaya ilişki çeşitli görevleri yürütmektir. Birimin kurulmasında yer alan bir grup insan, yeni iş yerlerinde ne yapmaları gerektiğini çözmeye çalışırken, kendilerini birbirinden eğlenceli maceraların içerisinde bulur. ABD Başkanı Donald Trump'ın kurmayı düşündüğü Space Force adlı özel askeri birlikten esinlenen komedi dizisinin başrolünü Steve Carell üstleniyor.

İçeriğin Devamı Aşağıda

32. El Fotógrafo de Mauthausen

32. El Fotógrafo de Mauthausen

IMDb: 6.8

El Fotógrafo de Mauthausen, Avusturya Mauthausen'deki Nazi toplama kampında yaşayan ve duvarlarının içine işlenen dehşetin kanıtlarını toplamaya çalışan bir İspanyol mahkum Francesc Boix'in hikayesini konu ediyor.

31. Girlboss

31. Girlboss

IMDb: 7.0

İnternet üzerinden kıyafet satışı yapmaya başlayan genç Sophia, bu girişiminin onu bir moda imparatorluğunun başına getireceğinden habersizdi. O sadece günü kurtarmak, hayatını sürdürmek istiyordu, şimdi ise multimilyoner!

30. Into the Night

30. Into the Night

IMDb: 7.1

Into The Night, güneşin insanlar için tehlike oluşturmasının ardından karanlıkta kalmak için batıya gitmeye çalışan bir adamın hikayesini konu ediyor. Yaşanan kozmik bir olay, dünya için büyük bir tehlike oluşturur. Güneş, yoluna çıkar herkesi öldürmeye başlar. Bunun üzerine bir adam, gün doğmadan önce karanlığın hüküm sürdüğü bölgelere gitmeye karar verir. Brüksel’den kalkan bir gece uçağını kaçıran adam, güvenli olan karanlıkta devamlı kalmak için pilotları batıya uçmak için yönlendirir.

29. La Forêt

29. La Forêt

IMDb: 7.2

16 yaşındaki Jennifer bir gece Ardennes'deki köyünden kaybolur. Gaspard Deker ise kaybolan kızı yakından tanıyan polis Virginie Musso'nun soruşturmayı yönetmesini ister.

28. Clickbait

28. Clickbait

IMDb: 7.2

Clickbait, sosyal medya çağında insanların kontrolsüz dürtülerinin nasıl körüklendiğini sekiz farklı bakış açısıyla anlatıyor. Dizide, suçunu itiraf eden bir tacizcinin öldürülmesinde sosyal medyanın etkisi gözler önüne seriliyor.

İçeriğin Devamı Aşağıda

27. Private Life

27. Private Life

IMDb: 7.2

Bu trajikomik hikaye, Richard ve Rachel çiftinin komik ve dokunaklı öyküsünü anlatıyor. Richard ve Rachel'ın evliliği oldukça stresli bir evreden geçmektedir. İkili çocuk sahibi olmak istemektedir ancak yaşları ilerledikçe bu isteği gerçekleştirmek zorlaşmaktadır. Doğal yöntemlerden tüp bebeğe kadar türlü yöntemlere başvuran çift kısırlık sancıları çekmektedir.

26. Living with Yourself

26. Living with Yourself

IMDb: 7.2

Miles hayatta mücadele içerisinde olan bir adamdır. Gizemli bir tedavi sürecine başlar ve sonrasında eski benliğinin kendisinin daha iyi bir versiyonuyla değiştirilmiş olduğunu keşfeder. Aldığı kararların sonuçları ortaya çıktığındaysa eşi, kariyeri ve kendisi için savaşması gerektiğini anlayacaktır.

25. Uncut Gems

25. Uncut Gems

IMDb: 7.4

Uncut Gems, New York’ta elmas ticaretinin döndüğü bölgede geçiyor. Altın Küre ve Emmy adayı Adam Sandler’ın başrolünü üstlendiği suç ve dram filminde Sandler, zengin ve ünlülere satış yapan bir kuyumcu dükkanı sahibine hayat veriyor. Mallarının bir kısmı çalındığında dükkan sahibinin hayatı karmaşık bir hal alıyor.

24. La Mante

24. La Mante

IMDb: 7.4

'La Mante' lakaplı bir seri katil, kendisini taklit eden birtakım cinayetler aniden ortaya çıkınca polisle işbirliği yapmaya karar verir.

23. The Ranch

23. The Ranch

IMDb: 7.5

The Ranch, futbol kariyeri için evini terk eden Colt’un hikayesini konu ediyor. 15 yıl süren yarı profesyonel futbol hayatında beklediği başarıyı elde edemeyen Colt, yıllar önce terk ettiği evine geri döner. Yeni hayatına uyum sağlamaya çalışan Colt, babası Beau ve ağabeyi Rooster’ın işlettiği aile çiftliğinde çalışmaya başlar. Don Reo ve Jim Patterson’ın yaratıcısı olduğu dizinin başrollerini Ashton Kutcher, Sam Elliott, Debra Winger ve Elisha Cuthbert paylaşıyor.

İçeriğin Devamı Aşağıda

22. The Two Popes

22. The Two Popes

IMDb: 7.6

The Two Popes, Katolik Kilisesi'nde iki karşıt görüşlü güç sahibi adamın rekabetini konu ediniyor. Kilisenin izlediği yolla ilgili şikayetleri olan olan Kardinal Bergoglio, 2012 yılında Papa Benedict'ten emekli olmak için izin ister. Bunun üzerine, skandalla ve kendinden şüphe etmekle boğuşmakta olan Papa Benedict, Katolik Kilisesi'nin temellerini sarsacak bir sırrı ortaya çıkarmak için en sert eleştirmeni ve gelecekteki halefini çağırır.

21. The Serpent

21. The Serpent

IMDb: 7.6

The Serpent, 1970’li yıllarda Güneydoğu Asya’da Batılı turistlerin peşine düşen bir seri katilin hikayesini konu ediyor. Charles Sobhraj, Güneydoğu Asya’daki çeşitli ülkelere seyahat eden 20 gezginin cinayetinin sorumlusudur. Dünyanın farklı kıtalarında hakkında arama emri çıkarılan Sobhraj’ın yakalanma öyküsünün anlatıldığı dizide, Charles Sobhraj’ı Tahar Rahim canlandırıyor.

20. The Chestnut Man

20. The Chestnut Man

IMDb: 7.8

Genç bir kadının cesedi, Kopenhag'daki bir parkta bulunur. Olay yerine gelen görevliler, vahşice öldürülen kadının cesedinin üzerinde kestaneden yapılan oyuncak bir bebek bulur. Hırslı, genç bir dedektif olan Naia Thulin, yeni ortağı Mark Hess ile birlikte davayı araştırmakla görevlendirilir. Davayı araştırmaya başlayan dedektifler, çok geçmeden olayın bir yıl önce kaybolan ve öldüğü sanılan politikacı Rosa Hartung'un kızı ile bağlantılı olduğunu keşfeder.

19. Close Enough

19. Close Enough

IMDb: 7.9

Close Enough, 20’li yaşlardan 30’lu yaşlara geçiş yapan bir çiftin hayatına odaklanıyor. Los Angeles’da yaşayan genç bir çift, kızlarını büyütmek, iyi birer ebeveyn olmak, dairelerini bir arkadaşlarıyla paylaşmak zorunda kalmak gibi günlük hayatta karşılarına çıkan birçok sorunla mücadele etmek zorunda kalır. 20’lerden 30’lu yaşlara geçerken yetişkin olmanın getirdiği sorumluluklarla uğraşmak zorunda kalan çift, kendilerini beklenmedik durumların içinde bulur.

18. Unorthodox

18. Unorthodox

IMDb: 8.0

Unorthodox, kendisine yeni bir hayat kurmak isteyen genç bir kadının hikayesini konu ediyor. Görücü usulü evliliğe zorlanan genç bir kadın, hayallerine koşmaya karar vererek kaçar. Hem bu evlilikten hem de dini topluluktan kaçmaya çalışan kadın, kendisine yeni bir hayat kurmak için Berlin'e yerleşir. Ancak geçmişi genç kadının peşini bırakmayacaktır.

İçeriğin Devamı Aşağıda

17. Derek

17. Derek

IMDb: 8.0

Derek Noakes 50'sine merdiven dayamış, şefkatli, başkalarını mutlu etmekten mutlu olan, saf duygulara sahip, yakın arkadaşı Douige ile birlikte aynı huzurevinde çalışan kendi halinde bir adamdır. Derek'in işinin dışında tek uğraşı Deal or No Deal isimli yarışmayı izlemek ve YouTube'da gezinmektir.

16. The Fall

16. The Fall

IMDb: 8.1

Psikolojik gerilim türündeki dizide, iki avcının hayatı işleniyor. Biri kurbanlarının Belfast’ın içinden ve çevresinden seçerek onları gizlice takip eden bir seri katil, diğeri ise MET’de çalışan yetenekli bir dedektif amiri. Allan Cubitt’in yaratıcısı olduğu dizinin oyuncu kadrosunda Gillian Anderson, Jamie Dornan, John Lynch, Aisling Franciosi, Niamh McGrady gibi isimler yer alıyor.

15. Manhunt

15. Manhunt

IMDb: 8.1

Manhunt, Ted Kaczynski adındaki bir teröristin yakalanmasına yardımcı olmaya çalışan bir FBI suçlu profili uzmanına odaklanılıyor. Posta yolu ile gönderdiği bombalar ile saldırı düzenleyen Ted Kaczynski’nin peşine düşen FBI, bu süreçte bir suçlu profili uzmanı olan Jim 'Fitz' Fitzgerald’dan yardım alır. Fitz ekibe dahil olması ile birlikte eylemlerinden sonra gazetelere ve FBI’a bildirim gönderen teröristin profilini çıkarmaya başlar. Bu teknik, Kacynski'nin yakalanmasında büyük yarar sağlayacaktır.

14. The Kominsky Method

14. The Kominsky Method

IMDb: 8.2

Chuck Lorre tarafından yazılan The Kominsky Method; yıllar önce aktör olarak kısa süreli bir başarı yakalamış, şimdi ise saygı gören bir Hollywood aktör koçu olan Sandy Kominsky etrafında geçiyor. Sandy Kominsky karakterini Michael Douglas'ın canlandırdığı dizide, onun uzun süreli menajeri ve arkadaşı Norman rolünü ise Alan Arkin oynuyor.

13. The Good Place

13. The Good Place

IMDb: 8.2

The Good Place, öldükten sonra kendisini The Good Place adlı yerde bulan Eleanor’un yaşadığı maceraları konu ediyor. Dünyada pek de iyi bir sicile sahip olmayan Eleanor, buraya yanlışlıkla gönderildiğini fark etse de bunu çevresindekilerle paylaşmaz. Ne var ki Eleanor’un gelişinden sonra kasabada işler rayından çıkmaya başlar ve Eleanor, komşuları Chidi, Tahani ve Jason ile birlikte sıra dışı maceralara sürüklenir.

İçeriğin Devamı Aşağıda

12. After Life

12. After Life

IMDb: 8.4

Mükemmel bir hayata sahip olan Tony, eşinin ani ölümünün ardından depresyona girer ve radikal bir karar alır. Tony artık insanlara ve kendisine, içinden geldiği şekilde davranmaya başlar. Kendisi de dahil hiç kimseyi umursamayan Tony’nin bu hali çevresindekileri endişelendirir. Tony bu yanını 'süper güç' gibi kullanmaya devam ederken diğer tarafta arkadaşları onu eski haline çevirmeye çalışacaktır.

11. Kefernahum

11. Kefernahum

IMDb: 8.4

Lübnan ve Fransa ortak yapımı olan filmi, Lübnanlı bir çocuk olan Zain'in hikayesini anlatıyor. Film, Zain'in sıradan bir küçük çocuktan, kendisini istismar eden ailesine baş kaldırıp kaçan, zekası ve pratikliği ile sokaklardaki yaşam savaşından galip çıkan ve kendisine yapılan haksızlığın karşısında dimdik duran 12 yaşındaki genç bir delikanlıya dönüşümünü gözler önüne seriyor. Bu süreçte Zain hayat mücadelesi veriyor, Etiyopyalı mülteci Rahil ve onun bebeği Yonas'a göz kulak oluyor, şiddet suçundan hapse giriyor ve en sonunda mahkemede adalet arıyor.

10. Derry Girls

10. Derry Girls

IMDb: 8.4

Derry Girls, 1990'larda Kuzey İrlanda'da çatışmaların yaşandığı dönemde bir grup arkadaşın hikayesini konu ediyor. Katolik ve Protestanlar arasında sorunların yaşandığı dönemde Erin, Orla, Clare, Michelle ve James bir Katolik lisesinde okumaktadır. Siyasi çatışmaların ortasında kalan gençler, ergenlik sorunlarıyla başa çıkmaya çalışırken kendilerini türlü maceraların içinde bulur.

9. Trailer Park Boys

9. Trailer Park Boys

IMDb: 8.5

Dizi üç suçlunun bir karavan alanındaki hayatını konu ediniyor.

8. Maid

8. Maid

IMDb: 8.5

Alex, şiddet dolu bir ilişkiden kaçan bekar bir annedir. Geçimini sağlamakta zorlanan Alex'in en büyük isteği çocuğuna iyi bir gelecek inşa etmektir. Bu amaçla Alex, hizmetçi olarak çalışmaya başlar.

İçeriğin Devamı Aşağıda

7. Please Like Me

7. Please Like Me

IMDb: 8.5

Please Like Me, gerçekte kim olduğunu anlamaya başlayan bir gencin hikayesini konu ediyor. Josh adındaki bir genç, kız arkadaşı Claire ile ayrıldıktan sonra eşcinsel olduğunu fark eder. Kendisini tanımaya başlayan Josh, bu sırada bağımlı olan annesi ile ilgilenmek zorunda kalır. Ayrıldığı eşinin genç bir kızla sevgili olduğunu öğrenmesi ile birlikte depresyona girip intihara teşebbüs eden annesini bu süreçte yalnız bırakmayan Josh'a yeni hayatına geçiş döneminde eski kız arkadaşı Claire ve en yakın arkadaşı yardımcı olur.

6. The Crown

6. The Crown

IMDb: 8.6

II. Dünya Savaşı’nın yarattığı yıkımın ardından İngiltere siyasi karışıklık içindedir ve bu zorlu dönemde tahta bir kadın geçmektedir. II. Elizabeth'in tahta geçmesi ile yeni bir dönem başlayacaktır. Kraliçe II. Elizabeth'in tahttaki ilk yıllarının perde arkasının konu edildiği dizide, siyasi rekabetler, aşk ve 20. yüzyılın ikinci yarısına şekil veren olaylar anlatılıyor.

5. The Queen's Gambit

5. The Queen's Gambit

IMDb: 8.6

Walter Tevis’in 1983 tarihli aynı adlı romanından uyarlanan The Queen’s Gambit, Soğuk Savaş döneminde geçen bir hikayeyi işliyor.

4. Parazit

4. Parazit

IMDb: 8.6

Park Ailesi'yle tanışın: soyla gelen servetin klasik bir tablosu. Diğer yanda ise Kim Ailesi, sokak zekası bakımından zengin ama başka hiçbir zenginliğe sahip değil. Şans veya kader olsun, bu iki ev halkı bir şekilde bir araya gelir ve Kim ailesi altın bir fırsatın varlığını hemen sezer. Kolej çağındaki Ki-woo tarafından manipülasyon konusunda yetiştirilen Kim çocukları, öğretmen ve sanat terapisti görevleriyle kendilerini Park ailesinin arasına çabucak yerleştirir. Ancak kısa sürede bu düzen bir tehditle karşılaşır.

3. Shtisel

3. Shtisel

IMDb: 8.6

Dizi Kudüs'te bir Haredi ailesi olan Shtisel ailesinin hayatını konu ediniyor.

İçeriğin Devamı Aşağıda

2. Anne with an E

2. Anne with an E

IMDb: 8.7

Lucy Maid Montgomery’nin ‘Anne with Green Gables‘ kitabından uyarlanan dizide, anne ve babasının ölümü ile kimsesiz kalan bir kızın hikayesini konu ediyor. Anne Shirley, anne ve babasının ölümü sonrasında kimsesiz kalan bir kızdır. Hayatına bir yön vermeye çalışan küçük kız, yaşadığı tatsızlıklardan sonra evlenmemiş yaşlı bir kadın ve onun erkek kardeşi ile birlikte yaşamaya başlar. Green Gables kasabasındaki yeni hayatına alışmaya çalışan Anne, sevgi dolu kalbi ve zekası ile karşısına çıkan zorlukların üstesinden gelmeye çalışır.

1. Line of Duty

1. Line of Duty

IMDb: 8.7

Dizi yolsuzlukla mücadele birimi olan AC-12'nin soruşturmalarını kendine konu ediniyor.

Bu içerikler de ilginizi çekebilir:

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
14
11
1
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Hermione Granger

bok gibi liste. ayrıca Parazit'i fln neden koyuyorsunuz hala ?! izlemeyen kaldı mı ? bazıları mılyon yıllık fln. Halk olarak kültürel show yapmayabilirizde ... Devamını Gör

Yo Bo

bok gibi siralama

Ukela

Netflix çok gerzek bir platform , akıllı tv yoksa tv'den seyredemezsin , ne saçmalık. Bende Samsung T31D310 var , Tivibu abonesiyim gayet güzel her programı ... Devamını Gör