Görüş Bildir
Haberler
TV
Nesrin Cavadzade'den Üç Kuruş İtirafı: Neden Dizide Az Rol Aldı?

Nesrin Cavadzade'den Üç Kuruş İtirafı: Neden Dizide Az Rol Aldı?

GNS
27.04.2022 - 19:28

Ünlü oyuncu Nesrin Cavadzade, geçtiğimiz gün Bebek'te magazin muhabirlerinin objektiflerine yakalandı. Bir mekan çıkışı muhabirler ile sohbet eden Cavadzade, SHOW TV ekranlarında izleyicisi ile buluşan Üç Kuruş dizisinde neden az rol aldığına dair itiraflarda bulundu. Seyircilerin ekranda az gözükmesinden son derece şikayetçi olduğunu belirten ünlü oyuncu konuya açıklık getirdi. Peki Nesrin Cavadzade Üç Kuruş dizisinde neden az rol aldı? İşte detaylar...

İçeriğin Devamı Aşağıda

FOX TV'de yayınlanan reyting rekortmeni fenomen dizi Yasak Elma'daki Şahika karakterinden kısa bir süre sonra Üç Kuruş dizisine başlayan Nesrin Cavadzade, geçtiğimiz gün Bebek'te bir mekan çıkışı magazin muhabirleri ile sohbet etti. Dizide az yer aldığını ve seyircilerin bundan şikayetçi olduğunu dile getiren oyuncu, neden az rol aldığına dair açıklamalarda bulundu. İşte Nesrin Cavadzade'den Üç Kuruş itirafı!

Nesrin Cavadzade'den Üç Kuruş İtirafı!

Nesrin Cavadzade'den Üç Kuruş İtirafı!

Yakın bir dönemde final yapmaya hazırlanan Show TV dizisi Üç Kuruş'un Bahar'ı Nesrin Cavadzade, Bebek'te bir mekan çıkışı objektiflere yakalandı. Kendisini tüm sezon boyunca dizide çok az gördüğümüzü dile getiren muhabirler, hayranların da bu konudan şikayetçi olduğunu söyledi.

Nesrin Cavadzade Neden Üç Kuruşta Az Rol Aldı?

Nesrin Cavadzade Neden Üç Kuruşta Az Rol Aldı?

Ünlü oyuncu kendisine bu durumun sebebi sorulduğunda, 'Bu sene az göründüm, az oynadım diye mutsuzlardı. Benim tercihimdi az çalışmak.' dedi.

Kedilerimin Hasta Bakıcısı Oldum!

Kedilerimin Hasta Bakıcısı Oldum!

Dizide kendisine az rol verildiğiyle alakalı sosyal medyada ortaya atılan sansasyonların gerçeklik taşımadığını açıklayan Nesrin Cavadzade, 'Yapımcının, projenin, yönetmenlerimizin, sevgili ekibimin hiç kimsenin bir suçu yok bu işte, tamamen benim kedilerimin hasta bakıcısına dönüşmüş olmamla alakalı bir şeydi.' dedi.

Hasta Bakmaktan Çalışamadım

Hasta Bakmaktan Çalışamadım

Kedilerinin artık yaşlandığını ve bakıma muhtaç olduklarını dile getiren ünlü oyuncu, ' Kedilerim ihtiyar, 3 kedim var 16 yaşında. Bir sürü hastalıkları var, onlara bakmaktan pek çalışamadım.' ifadelerine yer verdi.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Gelecek Sezon Daha Çok Çalışırım

Gelecek Sezon Daha Çok Çalışırım

Bu sezon az çalışmasını önümüzdeki sezon kapatabileceğini dile getiren Nesrin Cavadzade, sözlerini 'Yapacak bir şey yok, böyle bir sezon oldu. Gelecek sene daha çok bakıcıları olur, daha çok çalışırım' şeklinde noktaladı.

Bu İçerikler de İlginizi Çekebilir

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
1
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın