Görüş Bildir
Haberler
Nefret Ettiğin Şeylere Göre Senin Sıkıntın Ne?

Nefret Ettiğin Şeylere Göre Senin Sıkıntın Ne?

08.04.2022 - 19:30

Nefret ettiğin şeyler her zaman kişiliğin hakkında bilgi verir. Çünkü bu durumun altında yatan pek çok sebep olabilir. Biz de bu testle o sebebi bulup senin sıkıntının ne olduğunu söyleyeceğiz!

Hazırsan;

Haydi teste!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Sürekli açığını yakalamaya çalışan insanlardan nefret eder misin?

2. Kendi fikrini ısrarla empoze etmeye çalışanlardan?

3. Duygularını toplum içinde yansıtmaktan?

4. İnsanların bütün hayatını sosyal medyada yansıtmasından?

5. Yemek yerken ağız şapırdatılmasından?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. İlerlemeye çalıştığın yolda önüne sürekli engeller çıkmasından?

7. Pes etmekten?

8. Yalnız kalma fikrinden?

9. Son olarak, her şeye alınan insanlardan?

Gelecek kaygısı!

Gelecek kaygısı!

Senin sıkıntın artık hemen hemen herkesin hissettiği gelecek kaygısı... Kendi içinde ya da senden bağımsız gelişen tüm olayların sonucu olarak geleceğinden endişe ediyorsun. Bir şey hayal etmeye bile korkar olmuşsun, ihtimali bile öyle uzak geliyor ki sana... Her geçen gün bir öncekinden daha kötü bir şey olacağına dair korku içini sarmış durumda. Bu yüzden de kendini yorgun hissediyorsun. Bırak çabalamayı, mücadele etmeyi, hayal kurmaktan bile yorulmuşsun. Bu herkes için çok büyük bir sorun ama ne yazık ki elimizden bri şey gelmiyor. Kendi kendimizin doktoru olamıyoruz bu konuda. Yine de kendini içinde boğulduğun girdaptan çıkarmaya çalışmalısın. Belki seni mutlu edecek bambaşka bir şeyler vardır etrafında. Farklı alanlar ve deneyimler seni bekliyordur, kim bilir?

Değersiz hissetmek!

Değersiz hissetmek!

Senin en büyük sıkıntın insanlara verdiğin değerin karşılığını bulamamak. Bunu önemsemiyor gibi görünmeye çalışsan da ister istemez kafana takıyorsun. Haklısın da bence! Sonuçta sen herkes için iyi şeyler düşünürken, çabalarken seni gözardı etmeleri hiç hoş değil. Sen de bu durumdan rahatsızlık duymaya başladığın için insanlara artık yeter ki üzülmesin diye bir davranış sergilemiyorsun. Fazlası için kendinden taviz vermemen gerektiğini düşünüyorsun. E en doğrusu da bu zaten. Ama yine de ne olursa olsun karşılık alamamak içten içe yiyip bitiriyor seni.

İnsanlara güvenmemek!

İnsanlara güvenmemek!

Sen daha önceleri güvendiğin insanlar tarafından hayal kırıklığına uğramışsın. 'Asla yapmaz' dediğin insanlar tam da o yapmaz dediğin şeyleri yapmışlar. Sen bütün kalbinle onlara güvenirken böyle bir şey yaşamak güvenini kırmış tamamen haliyle. Şimdi gerçekten buna değecek biri olsa bile kendini bütünüyle açamıyorsun. Ne olursa olsun şüpheyle yaklaşıyorsun insanlara. Bu yüzden yalnız kaldığın da çok oluyor. Hak ettiğin bu mu peki? Asla! Biraz zamana ihtiyacın var bu durumu aşabilmek için. Her şeyin daha güzel olacağına inanmalısın.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
149
24
23
14
11
9
6
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Seminay DOĞAN

Gelecek kaygısı !

Gizem Yenikler

Değersiz hissetmek!

madongseok

bunlardan kim nefret etmez ki rica ediyorum biraz daha eğlenceli testler üretin