Görüş Bildir
Haberler
El, Yüz, Boy Analizine Göre Nasıl Bir Karaktere Sahip Olduğunu Söylüyoruz!

etiket El, Yüz, Boy Analizine Göre Nasıl Bir Karaktere Sahip Olduğunu Söylüyoruz!

Easterling
05.04.2022 - 12:00

Elin, yüzün ve boyun senin hakkında ne anlatıyor? 

Öğrenmek için teste! 

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Önce dudaklarından başlayalım: Dudaklarının uçları, gülümsemediğin zaman, yukarı doğru mu bakıyor, yoksa aşağı doğru mu?

2. Elbette ki ağzının boyutları da önemli! Gülümsediğinde 32 dişini de gösteren genişlikte mi, yoksa minik mi?

3. Ve yüzümüzün en önemli yeri: Burun! Büyüklüğünden bağımsız olarak, burnunun ucu yukarı mı bakıyor, aşağı mı?

4. Peki, kemik yapısından bağımsız olarak, burnunun ucunun şekli nasıl?

5. Çene kemiğin geniş mi, dar mı?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. O güzel beyninin siperi, alnın ne alemde peki? Dar mı, geniş mi?

7. Gözlerini kapattığında, göz kapakların hilal şeklinde mi görünüyor, yoksa düz bir çizgi şeklinde mi?

8. Peki suratında hiç ben var mı? Varsa kaç tane?

8. Peki suratında hiç ben var mı? Varsa kaç tane?

9. Ellerine bakmadan olmaz! Hangi tarif senin ellerine uyuyor?

9. Ellerine bakmadan olmaz! Hangi tarif senin ellerine uyuyor?

10. Boyunu da öğrenmemiz lazım!

10. Boyunu da öğrenmemiz lazım!
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Yalnız ve başına buyruk bir lidersin!

Sen lafı dolandırmayı sevmeyen net ve realist yaşayan bir insansın. Toplumun kurallarına uygun yaşamayı tercih etsen de kimseye eyvallahın yok; haksızlığa ve özel alanına girilmesine kesinlikle göz yummayacak bir karakterdesin. Kafana koyduğun şeyi yapabilecek güçte ve dayanıklılıktasın; kafana olmayacak şeyler koymayacak kadar da zekisin. Fakat bazen fazla inatçı ve sabit fikirli olmak seni sosyal ilişkilerde zorlayabilir. Biraz daha esnek ve tatlı dilli olmayı denemelisin! Sağlığın oldukça iyi görünüyor; uzun ve keyifli bir hayat seni bekliyor! Bu keyfi sevdiklerinle de paylaşabilmek için, azıcık daha yumuşak olmalısın!

Sakin, tatlı aynı zamanda bazen hırçınsın!

Çevrende seni kime sorsak aşırı tatlı olduğunu söyler. İnsanların senin ne kadar güçlü ve yırtıcı olabileceğini anlayabilmeleri için, bir haksızlık karşısında vereceğin tepkileri görmeleri gerekir! Olabildiğince uyumlu ve anlayışlı birisin, fakat iyi niyetinin suistimal edildiğini anladığın an öyle bir ceza kesersin ki, herkes şaşırır! İnsanlarla ilişkilerin iyi, hayattan zevk almayı seviyorsun. Detayları asla gözden kaçırmıyorsun. Fakat bazen aşırı tepkiler verebilip, dramatik davrannmaya meyillisin. Başarıya ve mutluluğa ulaşmak istiyorsan, şirinliğin ve sertliğin arasında bir denge kurmalısın! Spor ise senin ruhunun ve bedeninin bir ihtiyacı adeta! Ani parlamalardan kaçınmak için, stresini sporla atmalısın!

Eşine nadir rastlanır bir insansın!

Sen eşine benzerine nadir rastlanacak türden bir insansın. Uyumlu ve kibarsın; sert hareketlerle ve öfkeyle kendini kanıtlama gibi dürtülerin yok. İnsanları kırmaktan nefret ediyorsun. Adeta eski zamanlardan çıkıp gelmiş, fazlasıyla temiz ve iyi kalpli birisin. Fakat bazen kendini savunmak ve kimsenin etkisi altında kalmamak için sert davranmak gerekebilir, biliyorsun. Taviz vermemeyi öğrenmelisin. Fazlaca duygusal bir insan da olduğun için, çok fazla üzülmek senin ruhuna ve sağlığına zarar verecektir. O yüzden, kendini daha çok önemsemeyi öğrenmelisin!

Atletik, dinamik bir lidersin!

Seni lider yapan sadece fiziksel özelliklerin değil, mental olarak da korkusuz bir liderin özelliklerini taşıyorsun. Bedenin ve ruhun birbiriyle uyumlu çalışıyor ve bu da yaptığın pek çok işin altından kalkabilecek potansiyeli sağlıyor. Takım çalışmalarına oldukça yatkınsın ve yardımsever bir lidersin. Fakat bazen fazla rekabetçi biri olabilirsin; bu da sosyal ilişkilerinde sorunlar yaratabilir. Sonuçta seni kıskananlar da çok fazla! Bu yüzden güçlü karakterini her zaman öne sürmemeyi öğrenmelisin!

Asil ve güçlü bir inansın!

Sen asaletin ve gücün harika bir karışımı gibisin. Kibar ve iyi kalplisin, oldukça uyumlu biri olduğun da söylenebilir. Yardımsever yapınla çevrende çok seviliyorsun. Aynı zamanda da çok güçlü birisin ve gereken durumlarda elini taşın altına koymaktan korkmuyorsun. Her karakter özelliğin birbiriyle o kadar dengeli ki; ne güç sarhoşluğuna kapılıp zorbalaşman, ne de sesini çıkaramayıp hakkını yedirmen mümkün değil. Bu güzel dengeni koruduğun sürece oldukça güzel bir hayatın olacak.

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
283
94
24
17
13
13
4
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Solucanlı Gübre

Sakin tatli ayni zamanda hircinsin!

cansu ersan

Yalnız ve başına buyruk bir lidersin! Sen lafı dolandırmayı sevmeyen net ve realist yaşayan bir insansın. Toplumun kurallarına uygun yaşamayı tercih etsen ... Devamını Gör

Gizem Yenikler

Sakin, tatlı aynı zamanda bazen hırçınsın!