Görüş Bildir
Haberler
Nefret Ettiğin Şeylere Göre Sana Seni Anlatıyoruz!

etiket Nefret Ettiğin Şeylere Göre Sana Seni Anlatıyoruz!

27.09.2019 - 12:00

Her şeyden nefret etmiyorsundur umarız...

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Kendinde en sevmediğin özelliği söyle de testimize başlayalım!

2. Peki, insanların hangisini yapmasından nefret ediyorsun?

3. Bunlardan hangisi seni daha çok huzursuz eder?

4. Hangisi senin canını daha çok sıkar?

5. Bu seslerden hangisi daha dayanılmaz?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Hangisi senin için daha sinir bozucu?

7. Sana hangisi daha külfetli geliyor?

8. Son olarak, asla ağzıma koymam dediğin yemek hangisi?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Gerçek bir Polyannasın!

Gerçek bir Polyannasın!

Senin hayata karşı çok güzel bir bakış açın var. Daima negatiflikleri görmezden gelip hayatın hep güzel taraflarına odaklanıyorsun. Çünkü hayatın ancak o zaman yaşanabilir olduğunu biliyorsun. Ayrıca yenilgiye uğradığın zamanlarda da asla pes etmiyor, karamsarlığa vurmuyorsun kendini. Aksine yaşadıklarından ders alıp çok daha güçlü biri olarak devam ediyorsun hayatına. Uzun lafın kısası: Senin bardağının yarısı hep dolu güzel kardeşim!!

Hem kendini hem de çevresini mutlu edebilen bir hümanistsin!

Hem kendini hem de çevresini mutlu edebilen bir hümanistsin!

Sen zaman zaman hayatın anlamını düşünmek ve iç dünyana kapanmak için kendi kabuğuna çekilmek istesen de insanlardan kaçamıyorsun. Çünkü sen bıraksan bile etrafındakiler seni bırakmıyor. Bunun sebebi ise anlaşması çok kolay, uyumlu ve her anlamda düşünceli bir insan olman. Kendine yapılmasını istemediğin bir şeyi asla başkasına yapmıyor, insandan ağaca kadar tüm canlılara saygı ve özenle yaklaşıyorsun. Güzelliğin ve iyiliğin her zaman kazanacağına sonuna kadar inanıyor asla karamsarlığa kapılmıyorsun. Aynı zamanda hayatın sana vermiş olduklarını takdir eden ve dünyayla barışık birisin öyle ki içindeki pozitiflik etrafına da yayılarak çevrendekilere de ışık oluyor. 

İçindeki bu güzel enerji hiç kaybolmasın!

Dengesizsin!

Dengesizsin!

Sen dengesiz bir insansın! Sağın solun belli olmuyor. Modun bir aşağı bir yukarı. Bu yüzden seni yorumlamakta güçlük çekiyoruz, tıpkı çevrendeki insanların seni anlamakta güçlük çekmesi gibi... Ama bu durum seni renkli de kılıyor. Hayatı tek düze yaşamıyorsun. Evet bazen dibi bulduğun depresif takıldığın oluyor ama havanı bulduğun zaman kimseler seni tutamaz.  Ele avuca sığmıyorsun.  Sürprizlerle dolusun. Bazen bahar bazen kış, bazen sıcak bazen soğuk... Sende yok yok :)

Yalnızlığın son temsilcisisin!

Yalnızlığın son temsilcisisin!

Sen, hayatını yalnızlık üzerine şekillendirmişsin! Etrafında değer verdiğin ve önemsediğin insan sayısı yok denecek kadar az çünkü sen oldukça seçici birisin, kafana uymayan insana eyvallahın da olmuyor. Kendini hem çok değer veriyor hem de bir yandan çok kızıyorsun ama genel olarak halinden memnunsun. Cinsellik, aşk vs bunlar senin için önemli ancak üzerine kafa yorulacak meseleler değil senin için. Hayatına zaman zaman birileri giriyor sonra çıkıyor. Genel olarak biri ya da birileri için pek çaba göstermiyorsun ancak elbette gerçekten seviyorsan işler biraz değişiyor. Geçmişle yaşamıyor hatta her zaman geleceğe kafa yoruyor gibi görünsen de aslında geçmişinde çözemediğin pek çok şey var ve sen sürekli onlarla yüzleşmekten kaçıyorsun. Belki de bu senin zırhındır. Öyle mi?

Sürprizlerle dolusun!

Sürprizlerle dolusun!

Sen, gerçekten sürprizlerle dolu bir insansın! Nerede ne yapacağın ne hissedeceğin hiç belli olmuyor. Bazen dünyanın en pozitif bazense en karamsar insanı oluveriyorsun. Genel olarak; kendiyle barışık, neşeli ve son derece özgüvenli birisin.  Geçmişinle ilgili bir derdin yok gibi daha doğrusu olsa bile sen bunları geride bırakabilmeyi başarmışsın ve gerektiğinde de yüzleşmekten kaçmıyorsun. Kendini insanlara ifade etmekle ilgili bir problemin yok etrafında seni yalnız bırakmayan, sana gerçekten değer veren pek insan da var ancak dedik ya sen sürprizlerle dolusun.

Her şeyi kafana takıyorsun!

Her şeyi kafana takıyorsun!

Verdiğin cevaplara göre sen her şeyi kafana takan birisin. En ufak sorunları büyütüp kendi kendini yiyorsun. Etrafındaki insanların ise hiçbir şey umrunda değil. Hatta bu durumun farkında oldukları için iş ve okulda herkes sana yükleniyor. Bu özelliğini bilenler seni suistimal ediyor. Öncelikle her şeyi kafana takma huyundan vazgeçmen lazım. Elbette gamsız ol demiyoruz ama biraz toparlan. Hayatın derdi bitmez ama sen kendini bitireceksin. Aman dikkat ;)

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
710
224
131
116
46
36
29
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Gizem Yenikler

Hem kendini hem de çevresini mutlu edebilen bir hümananistsin

Ceylin Yaşar

hümanist çıktım aklıma norapella geldi ksismskdlsnx

Pasif Kullanıcı

Gerçek bir Polyannasın! Senin hayata karşı çok güzel bir bakış açın var. Daima negatiflikleri görmezden gelip hayatın hep güzel taraflarına odaklanıyorsun. ... Devamını Gör