Görüş Bildir
Haberler
Neden Evlenemediğini Söylüyoruz!

etiket Neden Evlenemediğini Söylüyoruz!

Neden evlenemiyorsun? Öğrenmek için; 

Haydi teste! 

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Cinsiyetini öğrenelim.

2. Kaç yaşındasın bakalım?

3. İlk olarak, daha önce kafana estiğinde şehir ya da ülke değişikliği yaptın mı?

4. Peki sevgilinle şu an bunlardan hangisini birlikte yapmak isterdin?

5. Senin için evleneceğin insanın aldığı maaş çok önemli midir?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Immm... İlişkilerinde genel olarak güven problemi yaşayanlardan mısın?

7. Ve son olarak, 1 senedir birlikte olduğun sevgilin seninle evlenmek istediğini söylese kabul eder miydin?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Evliliğin sana göre olmadığını düşünüyorsun!

Senin evlenememenin sebebi kesinlikle kendine güvenmiyor olmandan kaynaklanıyor. Yapabileceklerinin farkında bile değilsin, kendine hiç güvenmiyorsun. Sanki hayatta hiç mutlu olmayı hak etmiyormuş ya da başına gelen güzel şeyler gelip geçiciymiş gibi düşünüyorsun. Bir evliliği yürütecek cesareti kendinde bulmuyorsun..Çünkü evlilik demek büyük bir sorumluluk demek. Bu yüzden kaçıyorsun resmen insanlardan. Halbuki sen her şeyin en güzeline layıksın. Ne yazık ki, sendeki bu özgüven problemi karşı cinsin de sana yaklaşmasını engelliyor. Biraz daha rahatlasan hayatında harika şeyler olacak aslında. Bundan sonra kendine güven lütfen, başına gelen her güzel şey senin hakkın bunu sakın unutma. Biz inanıyoruz ki sen aşık olacağın kişiyle evlenecek ve mutlu mesut bir evlilik yaşayacaksın. Bizden söylemesi. :)

Çünkü evlenmeki istemiyorsun!

Senin evlenememenin sebebi kendi başına aşırı mutlu olmandan kaynaklanıyor. Yalnızlığına aşık birisin sen! Çeşitli beklentilerin olduğu doğru ancak bu beklentiler bir aşktan ,evlilikten çok daha farklı. Başarılı olmak, istediklerini gerçekleştirmek, güzel bir hayat yaşamak senin için çok daha önemli. Sen her şeyden önce kendine yatırım yapmak istiyorsun. Kafanı dağıtacak, senin hedeflerinden alıkoyacak bir ilişkiye ihtiyacın yok. Sana göre evlilik demek dert demek. Ama kafana göre birini bulursan, sana çok şey katacak biriyle tanışırsan da, belki ilişki yaşamayı düşünürsün. Bakalım umduğunu bulacak mısın? :) Bizce bulacaksın ve muhteşem bir evliliğe imza atacaksın!

Çünkü kimseleri beğenmiyorsun!

Valla senin evlenememe sebebin kimseyi beğenmiyor olman. Evet, sen gerçekten çok iyi birisin. Herkesin bir şekilde aklına girmeyi ve orada kalmayı başarıyorsun. Ama evlilik işleri senin aklına girmeye gelince pek de öyle olmuyor. Sen kimseyi beğenmiyorsun. Biri gözüne güzel gelse bu sefer farklı bir eksik buluyorsun. Bir buluşma kusursuz olmalı mesela sana göre. Eğer en ufak bir eksik bulursan fersah fersah uzaklaşırsın o insandan. 'Amann ben bununla evlenemem' deyip çat diye ilişkiyi bitiriyorsun. Zor bir insansın öyle kimse senin nazını çekemez. Çeken kişi zaten seni gerçekten seviyordur. O kişiyi bulduğun an zaten evlenirsin ama bu devirde böyle birini bulmanın ne kadar zor olduğunu da biliyorsun. Amann elbet birini beğeneceksin çok da kafaya takma. Bekarlığın tadını çıkar, keyfine bak!

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
350
105
93
81
21
19
12
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Ördekkaç

Çünkü evlenmeki istemiyorsun! Çünkü: Niye evlenmek isteyeyim?

Mrt Özn

Yalnızlığına aşık birisin sen!

Eslem

Çünkü evlenmeki istemiyorsun! Senin evlenememenin sebebi kendi başına aşırı mutlu olmandan kaynaklanıyor. Yalnızlığına aşık birisin sen! Çeşitli beklentiler... Devamını Gör