Görüş Bildir
Haberler
Ne Zaman Evleneceksin? Testi Çöz, Öğren!

etiket Ne Zaman Evleneceksin? Testi Çöz, Öğren!

Osman Avcı
04.08.2014 - 14:05 Son Güncelleme: 04.08.2014 - 16:04

Yaz geldi, ortalıkta düğün kaynıyor. Peki, ama sen ne zaman evleneceksin? (Bu bir anne sorusu değil, yanlış anlama! :) )

İçeriğin Devamı Aşağıda

DÜRÜST OL ve kendinde bulduğun özellikleri işaretle!

Eğer seçmek istediğin tüm şıkları seçtiysen.
Sonucu görmek için yandaki butona tıkla!

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Sen zaten evlisin!

Sen zaten büyük ihtimalle evlisin. Hayatının aşkını bulmuşsun ve onunla da sonsuza dek mutlu yaşayacaksın. Yolunuza bir iki çakıl çıksa da, tekeri hiçbir zaman şoseye kaptırmazsınız. Çünkü siz birbirinize aitsiniz. Zaten şu hayattaki en güvenlikli yer, sevdiceğinin sırt değil de nedir?

Sen zaten nişanlısın!

Sen zaten büyük ihtimalle nişanlısın ve seneye, bilemedin ondan sonraki seneye evleneceksin. Çok aradın, çok denedin ve sonunda 'O'nu buldun. 'O'nun, 'O' olduğundan o kadar eminsin ki, kendi ismini söylerken çelişkiye düşersin de, bu konuda ASLA.  Sen bunu hak ettin. Mutluluklar...

Yakında evleneceksin!

Sen yakında evleneceksin, hatta 1 yıl içinde bile diyebiliriz. Doğru kişiyi bulmuş olabilirsin ya da bunun çok yakınında da olabilirsin. Evlenmen bir teklife ya da bir kıvılcıma bakar. Yalnız yaşadağın yetti, zaman evlenme vaktidir. Sen bakınmaya başla :)

Tahmin ettiğinden çok önce evleneceksin!

Sen tahmin ettiğinden çok çok önce evleneceksin. Yıllar yılı, sağda solda 'benim evlenmem imkansız' geyiği çevirdin. İlginçtir ki, bunu söyleyenler hep erken gider. Bu öyle genel-geçer bir kural ki, yukarıda 'benim evlenmem imkansız' diyenleri hemen evlendirme kurumu olduğundan şüphe ediyoruz :) Zaten sen de bunu söylerken içinde hep bir umut vardı, belki de daha fazlası. Kısaca çok yakında evlenecek, davetiyeni görenleri de ağzı açık bırakacaksın.

Eninde sonunda evleneceksin!

Eninde sonunda, öyle ya da böyle evleneceksin. Aramaların, taramaların birkaç seneyi alacak, ama buna öyle bir değecek ki. Zaten yaşın genç, daha önünde gidilecek bir sürü yol var. İlk gördüğüne hemen niye atlayasın değil mi ama? Takılma, hayatını yaşa ;)

Birkaç seneye evleneceksin!

Evleneceksin; ama bu, çok uzun sürmeyecek - belki birkaç yıl! Endişeye, evhama, 'aman ben geç kaldım'lara hiç mi hiç gerek yok. Evet, biliyoruz insanlar seni çok darlıyor. Evet, biliyoruz etraf cıvık aşk böcükleriyle dolu. Ama kafa yapın 'Aman kim takar Yalova Kaymakamı'nı' ayarında olmalı, ki böylesi makbuldür. Zaten dünyada kaç milyar insan var, birisi illaki senin ruh eşindir.

Evleneceksin ama zaman alacak!

Evlenmeye evleneceksin de, bu, biraz zaman alacak gibi. Kafanı da bu meseleye hiç takmıyorsun. Çünkü hayatın mükemmel ve mükemmeli de araman pek bi' mantıklı. Aslında aramıyorsun da. Çünkü özgürlüğünü seviyorsun, her şey-herkes kafana göre. Bu yüzden sana yalnızlıklar ülkesinin başkanı desek doğru olur. Kısaca, keşke herkes senin gibi yalnız olabilse.

Sen hiçbir zaman evlenemeyeceksin!

Sen hiçbir zaman evlenemeyeceksin; ancak bunu hiç kafana takmıyorsun. 'Çocuk da yaparım kariyer de' mottosunun sadece kariyerini almışsın ve orada çılgın atıyorsun. Hayatın mükemmele yakın, bu mükemmelikte kim bir eş ister ki alla'sen? Zaten bu evlilik işlerine cidden vaktin yok. Hayatında ise sadece iki kişiye karşı sorumluluğun var: Keyfin ve Kahyası, bundan sorumluluk istemiyorsun! En azından kendine böyle söylüyorsun :)

Sen ölümüne yalnız birisin!

Sen ölümüne yalnız birisin. 'Evlilik' kelimesininse anlamını dahi bilmiyorsun. Umut da yok, tünelin ucunda ışık da. Ama 'O' oralarda bir yerlerde seni bekliyor, YEMİNLE! Evlilik olmasa bile, ki bulursan o da olur, iyi birisini hak ediyorsun. Sadece 'armudun sapı, üzümün çöpü'nden biraz vazgeçmen gerekiyor. Yalnızlık kitabını yazdın bitti, artık biraz kafanı dışarı çıkar :)

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
2588
1286
889
826
688
656
592
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?