Görüş Bildir
Haberler
Ne Yuvalar Yıkılıyor! Bu 10 Çiftin Boşanma Gerekçelerini Okuyunca Şok Olacaksınız!

etiket Ne Yuvalar Yıkılıyor! Bu 10 Çiftin Boşanma Gerekçelerini Okuyunca Şok Olacaksınız!

Genelde boşanmanın sadece aldatma, durmaksızın kavga etme gibi ciddi konular nedeniyle olduğunu düşünürüz. Fakat bazen çiftler birbirinden saçma ve garip nedenlerden boşanma kararı alıyorlar. 

Sizler için çiftlerin boşanmasına neden olmuş 10 saçma sebebi bir araya getirdik...

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Sosyal Medya

1. Sosyal Medya

Sosyal medya hesaplarında çok fazla zaman harcıyoruz. Ama bazı insanlar bu konuda biraz delirebiliyor. Hindistan'da bir kadın, kocası Facebook hesabındaki durumunu 'evli' olarak değiştirmediği için boşanmaya karar verdi.

2. Bulaşık

Bulaşıklar yüzünden eşinizle ne kadar sıklıkta kavga ediyorsunuz? Kirli bir bardağın bir boşanma nedeni olabileceğini düşünebiliyor musunuz? Eminiz Matthew da hiç böyle düşünmemiştir ama eşi onu elindeki bardağı pis bir şekilde bıraktığı için boşadı.

3. Atılan mesajları görmezden gelmek

3. Atılan mesajları görmezden gelmek

Bundan sonra size atılan mesajlara, cevap verip vermeme konusunda hatta verdiğiniz cevaplar konusunda daha dikkatli olun çünkü bu mahkemede size karşı kullanılabilir. Tayvanlı bir kadın, kocasını mesajlarını okuyup cevap vermediği için boşadı. Hatta attığı mesajları da delil olarak gösterdi.

4. Kötü bir sofra adabı

4. Kötü bir sofra adabı

Kuveytli bir kadın kocasını evlendikten sadece bir hafta sonra boşadı çünkü eşinin bezelye yerken çatal yerine ekmek kullandığını fark etti. Kadın bu düşük adaplı davranışları gördüğünde şok olduğunu söyledi.

5. Çamaşırlar

5. Çamaşırlar

Futbol aşığı bir adam karısını çamaşır probleminden dolayı boşadı. Futbolcuların imzası olan formasını karısı yıkamaya karar vermiş ve üzerindeki imzalar silinmiş.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Makyaj

6. Makyaj

Düğünden sadece birkaç gün sonra, karısını makyajsız gören adam boşanmaya karar verdi. 34 yaşındaki adam karısının düğünden önceki kadar güzel gözükmediğini söyledi mahkemeye ve 28 yaşındaki karısını kendisini kandırmakla suçlayarak boşadı.

7. Siyasi görüşler

Birlikte geçirilen 22 yıldan sonra, Kaliforniya'da bir kadın, Donald Trump'a oy verdiğini öğrendiği için kocasını boşamaya karar verdi. Gayle McCormick bu konuda şunları söyledi: 'Kendimi kandırılmış hissettim. Daha önce hissetmediğim kadar uzak hissetmeye başladım.'

8. Temizlik

2009 yılında, Alman bir kadın 15 yıllık evliliğini bitirmeye karar verdi. Sürekli temizlik yapmaktan bıktığını dile getiren kadın, daha fazla devam edemeyeceğini fark etti.

9. Aşk mektupları

9. Aşk mektupları

77 yıllık evliliğini bitirmeye karar veren 99 yaşındaki İtalyan adam, karısının 1940'lı yıllarda gizli aşkına yazdığı mektupları buldu. Kadın evliliklerini kurtarmaya çalıştı ama kocası ikna olmadı.

10. Telefon rehberindeki isminiz

2009 yılında, Suudi bir kadın 17 yıllık kocasını boşamaya karar verdi. Kocasının rehberine göz gezdirirken kendisini 'Guantanamo' (Küba'da bir hapishane ismi) adı ile kaydettiğini gördü. Kocası saçma bir şaka olduğu konusunda ısrar etse de kadın inanmadı.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Bonus: Nargile içmek

Bonus: Nargile içmek

İstabul'da bir çocuk annesi F.Ç, 5 yıllık kocası S.Ç.'ye sürekli yemek seçtiği ve evde nargile içtiği için 100 bin liralık boşanma davası açtı.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
387
198
87
14
14
13
10
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Magnum

evlenmeyin.

carmenta1

temiz iş :))

victor shole

Dilerim benimde kimseninde başına gelmez. Olan çocuklara oluyor çünkü. Ellerinizden öper 4 yaşında bir oğlumuz var. Onun parçalanmasına asla yüreğim el verme... Devamını Gör

liz

Düşünüyorum da eşim malum kişiye oy verse asla eşim olarak kalamaz, aldatılmanın daha büyüğü yok bence