Görüş Bildir
Haberler
Ne Kadar Üşengeç Bir İnsansın?

etiket Ne Kadar Üşengeç Bir İnsansın?

Ebru Çiftçi
12.06.2018 - 17:22 Son Güncelleme: 13.06.2018 - 17:47

Sen de şuradan şuraya gitmeye üşenenlerden misin?

Haydi o zaman testi çöz ve hemen öğren!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Cinsiyetini söyle bakalım.

2. Diyelim ki, sevgilin seninle birlikte akşam dışarı çıkmak istiyor ama senin inanılmaz bir şekilde uykun var. Ne yapardın?

3. Peki genelde bir yere gideceğin zaman nasıl gidersin?

4. Şimdi de söyle bakalım evde bakkala giden kişi kimdir?

5. Söyle bakalım, şu an bunlardan hangisini yapmak isterdin?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Peki düzenli bir uyku saatin var mıdır?

7. Genelde telefonda sen mi arkadaşlarını ararsın yoksa onlar mı seni arar?

8. Peki kıyafetlerini ütüsüz giyer misin?

9. Ve son olarak, televizyon kanalını değiştireceksin ama kumanda uzak bir yerde. İşte o an ne yaparsın?

Dünyanın en üşengeç insanı olabilirsin!

Sen o kadar üşengeç bir insansın ki valla sana bir şey yaptırmak çok zor. Sen açlıktan ölsen de gidip mutfağa kendine yemek hazırlamazsın. Nerede hazır var, direkt oraya konarsın. Zaten enerjik olanlara da çok anlam veremezsin. Nereden geliyor bu enerji diye düşünür durursun. Hele spor yapanları hiç anlamazsın. Üşengeçliğinden spor yapmazsın ama insanlara genelde sevmiyorum dersin. Hele uyumak senin için her şeydir. Uykundan erken kalktığın zaman çok sinirlenirsin. Etrafa ateş püskürtürsün resmen. Zaten ev kuşu olduğunu söylememize gerek bile yok. Bazen insanlarla konuşmaya bile üşenirsin. Yani karşındaki insan senden cevap bekler ama sen çoğu zaman duymamazlıktan gelirsin. Çünkü tekrar tekrar soru sormalarından korkarsın. Utanmasan yerinden kalkmadan yaşayacaksın. Yani anlayacağın sen hayatımızda görüp görebileceğimiz en üşengeç insansın. :)

Ara sıra üşengeçliğin tutmuyor değil!

Sen çok fazla üşengeç değilsin ama bazen öyle bir üşengeçliğin tutuyor ki elini bile kıpırdatmadan yaşıyorsun. Hani yanında birisi ölse umurunda olmayacak. Ama neyse ki her zaman böyle olmuyorsun. Zaman zaman o kadar enerjik oluyorsun ki seni kimse tutamıyor. Asla orta halli bir insan değilsin. Her duyguyu sonuna kadar yaşarsın. O yüzden üşengeçliğin tuttuğunda seni yerinden kaldırabilene aşk olsun. Genelde gün içerisinde yorulduğunda bunu çok yaparsın. Evdekileri resmen bu üşengeç halinle bezdiriyorsun. İşlerini kendin halletmek yerine sürekli başkalarına yaptırmaya çalışırsın. :) O yüzden senin ara sıra üşengeçliğin tutsa da tuttuğu zaman çekilmez bir hal alabiliyorsun. Bize hiç kızma bunu sen de çok iyi biliyorsun. :)

Sen yerinde duramazsın!

Sen o kadar enerjik bir insansın ki asla yerinde durmuyorsun. Durmak sana göre değil. Bir şeylerle uğraşmadığın zaman kendini rahatsız hissedersin. Spor yapmayı, koşmayı, çeşitli aktivitelere katılmayı çok seversin. Bu arada birçok arkadaş grubun vardır. Ve onlarla sürekli olarak gezersin. Çünkü evde öyle boş boş oturmaktan nefret edersin. Gün içerisinde çok hareketli olup gece uyur ama erken saatte de kalkmasını bilirsin. Kendini böyle alıştırmışsın. Ve böyle yaşamaktan oldukça keyif alıyorsun. Üşengeç insanları da hiç sevmiyorsun. Çünkü ikinizin istekleri asla uyuşmuyor. Sen gezmek istiyorsun o ise keyif çata çata oturmak. Sen hayatı enerjik dolu bir insan olarak yaşamak istiyorsun. Tembel olmaktan çok korkuyorsun.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
615
375
191
75
56
38
28
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Esra Yıldız

Üşengeç testinin sonuna bari uzun yazı yazmasaydınız okumaya üşendim

Orxan Ağazad

Onu ben üşendiğimden okumuyorum bile

Tuğçe Ataman

Çözmeye üşendim

Ördekkaç

Bn ve üşngçlk mi ne alka?