Görüş Bildir
Haberler
Ne Kadar Fesatsın?

etiket Ne Kadar Fesatsın?

Ne kadar fesat olduğunu düşündün mü hiç? Düşünmediysen bile bu testle düşünmeye başlayacaksın!

Öğrenmek için haydi teste!

1. Haydi başlayalım! Düğünlerde takı törenlerinde kim ne takmış diye inceler misin?

1. Haydi başlayalım! Düğünlerde takı törenlerinde kim ne takmış diye inceler misin?

2. Patronunuz sizden bir proje istedi diyelim. Ekip arkadaşınızla beraber bu projeyi bitirdiniz. Fikir de sizin teknik konulara da siz hakimsiniz ama projede arkadaşınızın imzası olduğu için onu terfi ettirdiler. Bu durumda ne düşünürsün?

3. Haftalarca hazırlandığın ve tüm gözlerin senin üzerinde olacağını düşündüğün mezuniyet töreninde tüm gözler başka birinin üzerinde ve gecenin yıldızı o olmuş durumda. Peki sen o an ne düşünürsün?

4. Aşağıdaki dört görselden en yanlış anlamaya meyilli olanı hangisi sence?

5. Peki Whatsapp'tan bu emojiyi aldığınız an ilk ne düşünüyosunuz?

5. Peki Whatsapp'tan bu emojiyi aldığınız an ilk ne düşünüyosunuz?

6. Görselde dikkatini ilk çeken şey nedir?

6. Görselde dikkatini ilk çeken şey nedir?

7. Pekii bu görselde dikkatini ilk çeken şey nedir?

7. Pekii bu görselde dikkatini ilk çeken şey nedir?

8. Geldik son soruya. Sence de damadın kardeşi fesat bir ifadeyle mi bakıyor bu güzel tabloya?

8. Geldik son soruya.  Sence de damadın kardeşi fesat bir ifadeyle mi bakıyor bu güzel tabloya?

Sen dünyanın en fesat insanısın!

Sen dünyanın en fesat insanısın!

Verdiğin cevaplara göre sen bu dünyaya gelmiş en fesat insanısın! Herhangi bir insan sana merhaba dediğinde karşılığında neyle karşılaşacağını kestiremez bile. Fesatlık içine işlemiş. Sana birisi bir kötülük yaptıysa ona misliyle ödetmeye hazırsın. Eğer sevmediğin iki taraf kavga halindeyse olaya müdahil olmak veya taraf tutmak yerine çekirdeğini alıp çitleye çitleye keyifle kavganın ateşlenmesini izlemeye bayılıyorsun. Taraflardan biri sensen karşı tarafın vay haline zaten! Sevmediğini, kanının ısınmadığını ömrübillâh sevemezsin. Sen de böyle birisin işte, seni de böyle seviyoruz!

Fesatlık senin kanında var!

Fesatlık senin kanında var!

Verdiğin cevaplara göre fesatlık senin kanında var! Yani fesatlık senin sonradan edindiğin değil doğuştan kazandığın bir yetenek. Dünyanın en fesat insanı değilsin belki, ama fesatlık senin içine işlemiş. Bu konuda bir markasın. Sınırlarını zorlayanlardansın sen. Kimin ne düşündüğünün senin için hiçbir önemi yok, onları umursamıyorsun bile. Şu hayatta hiçbir şey senin keyfini bozamaz ve bozmamalı. Bu yüzden sana karşı kötülük yapacak kişilerle gizliden bir savaş içerisindesin. Yalnız, bu savaşı açıktan vermenin kendi zararına olduğunu bildiğinden düşmanlarının onların kendi silahlarıyla yani gülümsemeleriyle vuruyorsun. Ne diyelim? Senden korkulur!

Kararında fesatsın!

Kararında fesatsın!

Sen her şeyi kararında olan bir insan olarak tabii ki fesatlık konusunda da tam kararındasın. Sen kusursuz bir denge kurmuşsun kendine. Aşırılıklardan kaçıyor, kendi halinde takılıyorsun. Kimseye bir yanlışın yok, senin olayın kendinle. Nerede, nasıl davranacağını biliyor, kim ne hak ediyorsa ona o şekilde davranıyorsun. Bu konuda da bayağı iyi olduğunu söyleyebiliriz. Ne gerek var aşırılıklara değil mi? Mutlu , mutlu yaşamak; yoluna bakmak varken!

Fesat olmakla uzaktan yakından alakan yok!

Fesat olmakla uzaktan yakından alakan yok!

Senin kanında bir gram bile fesatlık yok. Yani senin fesat olmakla uzaktan alakan yok. Verdiğin yanıtlara göre melek gibi insansın. Birileri sana kötülük yapmış, kazık atmış olabilir. Kimin başına gelmedi ki? Herkes illa ki yaşamıştır. Doğru bildiğin yoldan asla vazgeçmediğin için kötülük yapanları, şeytan suretli insanları Allah'a havale ediyorsun. Çünkü bildiğin yoldan şaşarsan, o kötü insanlardan bir farkının kalmayacağını biliyorsun. O kişiler er veya geç cezasını bulacak, belki de samimi bir şekilde pişman olacaklar. Lütfen kendinin kıymetini bil. Etrafındakiler de seni baş üstünde taşımalı ve türünün son örneklerinden biri olduğun için seni koruma altına almalı. Hasret kaldık senin gibilere!

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
4907
2124
1400
1295
982
579
549
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?