Görüş Bildir
Haberler
Ne Kadar Şehir İnsanısın?

etiket Ne Kadar Şehir İnsanısın?

Begüm
23.02.2021 - 19:00

Şehir yaşamına gerçekten uygun musun?

Testi çöz, cevabını öğren!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Hangi fotoğraf seni daha çok rahatlatıyor?

2. Elinde bir sihirli değnek var, istediğin mesleği yapabileceksin. Sen hangisini isterdin?

3. Peki şu anda işe/okula giderken ne kullanıyorsun?

4. Tüm yıl çalıştın, çalıştın ve çalıştın. Yıllık izin zamanı geldi, seni hangisi rahatlatır?

5. Arkadaşlarınla yapmaktan en keyif aldığın etkinlik hangisi?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Hayatının boyunca en yakın arkadaşın bir hayvan olacak, hangisini isterdin?

7. Yaşamak istediğin evi de seçebilir misin?

8. Son olarak seni bunlardan hangisi çok ama çok sinirlendirir?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Sen kim şehir kim...

Tamamen doğaya dönmüşsün diyemesek de şehirden çok ama çok uzak olduğunu söyleyebiliriz. Senin özgürlüğün o kadar fazla ki... Şehir sanki seni kısıtlıyormuş gibi hissediyorsun. Uzun bir süre şehirde kaldığında sanki boğuluyormuş gibi hissediyorsun, her yer sana dar geliyor. Hemen doğaya dönmek, özgürce deniz kenarında ya da ormanda yürümek istiyorsun. Senin hedeflerin, heyecanın ve enerjin şehre göre değil. Sen tüm dünyaya açılmalısın!

Sen doğanın ta kendisisin!

Şehir kim sen kim, ikinizi aynı cümle içerisinde kullanmak bile imkansız! Şehrin insanı, koşuşturmacası, yalanları ve pisliğinden bıkmışsın. Şehre 1 saniye bile tahammülün yok. Sen sessizliği ve sakinliği seviyorsun. Ne kadar az insan o kadar iyi diye bile düşündüğün oluyor. 

Seni yeşilliklerin maviliklerin içine atsınlar, yeter de artar sana. Senin en iyi arkadaşların kuşlar, böcekler, çiçekler ve kuzular! Çok doğalsın çok güzelsin!

Sen şehrin ta kendisi olmuşsun!

Şehirler senden sorulur! Sen bu kalabalığı, kalabalıktaki heyecanı ve biraz da çileyi seviyorsun. Öyle kafa dinlemek, göl kenarında oturmak hiç senlik hareketler değil. Konserlere gideyim, arkadaşlarımla barda içeyim, şehrin sokaklarını keşfedeyim diyorsun her zaman. Biz senden daha şehir insanı görmedik, sen adeta şehir olmuşsun.

Sen şehrin taşını toprağını altın görüyorsun!

Sen şehri bazen çok seviyor bazen de nefret ediyorsun. Ama şehrin sana sunduğu olanaklara hayransın. Başka bir yerde bulamayacağını biliyorsun hem de sakin bir yere gidince çok sıkılıyorsun. Ama bazen de dinlenmen gerekiyor. Aslında sen İstanbul gibi bir şehirden ziyade İzmir gibi daha küçük bir şehirde gönül rahatlığı ile yaşayabilirsin.

Bakalım sen mi şehri yeneceksin, şehir mi seni?

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
371
159
64
56
21
16
11
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Mustafa Karakoç

Sen şehrin taşını toprağını altın görüyorsun!

2 october

sen İstanbul gibi bir şehirden ziyade İzmir gibi daha küçük bir şehirde gönül rahatlığı ile yaşayabilirsin. İstanbuldan izmire taşındım cuk diye oturdu :D

Eylül Kuzu

Sen kim şehir kim... Tamamen doğaya dönmüşsün diyemesek de şehirden çok ama çok uzak olduğunu söyleyebiliriz. Senin özgürlüğün o kadar fazla ki... Şehir san... Devamını Gör