Görüş Bildir
Haberler
Ne Kadar Küfürbazsın?

etiket Ne Kadar Küfürbazsın?

'Küfür etmek bir hayat felsefesidir!'😀

İçeriğin Devamı Aşağıda

Cinsiyetini söyle bakalım

1. Diyelim ki, maç izlerken yanında karşı tarafın taraftarı olan bir arkadaşın senin tuttuğun takıma ana avrat sövüyor. Ne yaparsın?

2. Peki bir ortamda lafını esirgemeyenlerden misin?

3. Eski kız/erkek arkadaşının meğer seninle birlikteyken seni aldattığını öğrendin. Ne yaparsın?

4. Diyelim ki, iş yerinde senin motivasyonunu düşürmeye çalışan insanlar, senin yapmadığın bir hatayı senin üstüne attılar. Sende herkesin içinde patronundan laf yedin. O an ne yapardın?

İçeriğin Devamı Aşağıda

5. Peki çok sinirli bir insan mısın?

6. Peki hayatını "el alem ne der" kaygısıyla mı yaşarsın?

7. Diyelim ki, en yakın arkadaşın sevgilinin yanında hiç ama hiç sevmediğin bir hareketi sana yaptı. O an arkadaşına ne tepki verirsin?

8. Ve son olarak, sence küfür etmek bir hayat felsefesi midir?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Küfür etmek senin için bir hayat felsefesi!

Ay senden korkulur valla he! Nasıl küfür etmektir bu. Ağzından çıkan kelimelerin yüzde doksanı küfür içeriyor. Umursamaz oluşun ve lafını çatır çatır söylemenden kaynaklanan bir şey olsa gerek. Sinirlendiğinde, acı çektiğinde veya kızdığında kendini tutamayacak bir şekilde küfür ediyorsun. Küfür etmek senin hayat felsefen haline dönüşmüş. Bir de ağzına bir yakışıyor. İnsanlar senin küfür etmene resmen bayılıyorlar. Çünkü küfür etmesini biliyorsun. Yerli yerinde ve zamanında küfür eden insanlar zaten her zaman daha çekici bulunur. Araştırmalara göre bu böyledir. Hele ki hem geç saatlerde yatıp hem de küfür ediyorsan gerçekten bu çok zeki olduğun anlamına geliyormuş. Yapılan araştırmalar bu şekilde vallahi. Biz uydurmuyoruz. Sen bu şekilde küfür etmeye devam et dostum. Bu senin hem samimiliğinden kaynaklanıyor hem de bir rahatlama getiriyor. Bunu sen de çok iyi biliyorsun. Gerçi benim sana bir şey söylememe gerek yok. Sen zaten işini çok iyi biliyorsun. Bunu okuduktan sonra ha s...ktr lan!! deyip kapatacağını da biliyoruz. Ama seni yine de seviyoruz güzel insan

Eeh işte, küfür edilmesi gereken yerlerde edersin!

Sen öyle her şeye küfür eden bir insan değilsin. Birisi senin damarına bastığında veya işler istediğin gibi gitmediğinde çok sinirlenip ağzına geleni söylüyorsun. Tam anlamıyla küfürbaz demek doğru olmaz. Ama küfür etmiyor da değilsin hani. Amannn zaten küfür edilecek yerde çatır çatır edeceksin. Kim ne derse desin bir gerçek var ki küfür etmek insanı çok rahatlatıyor. Bir de küfür eden insanlar her zaman samimidir. Çünkü duygularını açık ve net bir şekilde dile döküyorlar. Kimseden çekinmeden ağzına geleni sayıyorsun. Düşüncesi bile insanı rahatlatıyor, değil mi? E bu işleri sen bizden daha iyi bilirsin. Bir de hiç küfür etmem diyen tipler yok mu? Seni senden alıyor gerçekten . Sanki yalnız kaldıklarında hiç küfür etmiyor bu insanlar. Küfür etmeyen bizden değildir der gibisin. Ve doğru dersin.

Küfür etmek hiç sana göre bir şey değil!

Sen o kadar mütevazi bir insansın ki küfür etmekten de edenlerden de nefret edersin. Sinirlendiğin zaman ne tepki verdiğini çok merak ediyoruz açıkcası. Nasıl başarıyorsun küfür etmemeyi. Bize biraz anlatabilir misin? Çünkü bu büyük bir başarı. Çünkü 10 insandan 9'u mutlaka küfür eder. Ve sen o küfür etmeyen bir kişisin. Gerçekten harika bir yetenek. Etrafında küfür eden insanlar var. Ve sen bunlardan daima uzak durmayı tercih ediyorsun. Yanında küfür  edenleri de küfür etmemeleri için uyarırsın. Çok tatlı bir insansın gerçekten. Küfür etsen bile öyle küçük şeyler söylersin. Çünkü bunca zamandır küfür etmemişsin ve küfür etmeyi bilmiyorsun. Çok yanlış bir şey olduğunu düşünüyorsun. Tabi sen de haklısın. Sonuçta yersiz edilen küfürler tartışmalara yol açabilir. Ve bu durum daha da ileri  gidebilir.

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1319
726
364
239
135
86
79
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?