Görüş Bildir
Haberler
Ne Kadar Haluk Levent'sin?

etiket Ne Kadar Haluk Levent'sin?

Ne kadar Haluk Levent'sin?

Hazırsan;

Başlayalım!

İçeriğin Devamı Aşağıda

Bu özellikleden kendine yakın bulduklarını seçer misin?

Eğer seçmek istediğin tüm şıkları seçtiysen.
Sonucu görmek için yandaki butona tıkla!

Senin Haluk Levent'le uzaktan yakından alakan yok!

Sen doğru testte olduğundan emin misin yaaaa. Senin pek Haluk Levent'lik bir şeyin olduğunu göremedik. Bir şeyi organize etmekte zorlanabilir ve birçok kişiyi harekete geçirmekte mantıklı davranamayabilirsin. Önceliklerinin farkına henüz varamadığın için belki de hayattaki amacını da bulamamış olabilirsin.

Sen Haluk Levent'le akraba olabilir misin?

Evet sen tam bi' Haluk Levent'sin. İçindeki insan sevgisi, her derdi olana koşma arzusu ve elinden gelen şeyin en iyisi yapmaya çalışman seni gerçekten de mükemmel birine çeviriyor. Sen içinden geldiği için insanlara yardım ediyor ve içinde geldiği için insanları mutlu etmek istiyorsun. Onları mutlu etmek mutlu görmek seni daha iyi hissettiriyor. Hiçbir şeyi çıkar uğruna değil, bu hayatta bir şeyleri başarmış olmak için yapıyorsun. Kimseden bir beklentin yok. Verdiğin güven sayesinde çok kişi sana kendini emanet edebiliyor ve istemsizce sana koşuyorlar. Sen Haluk Levent gibi hem herkese yardım eli uzatabilen hem de güçlü bir karaktere sahipsin. Adaletten şaşmaz ve karşında kim durursa dursun yılmazsın.

Bu içerikler de ilgini çekebilir;

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
53
24
22
12
5
2
2
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Teke tek

Haluk Levent'i seven biri olarak -kusura bakma kardeşim ama- çok iğrenç bir başlık, bundan ötürü gidiyorum ben...

Furkan Aras

hey nereye bırakma bizi 😔

Gizem Yenikler

Sen Haluk Levent'le akraba olabilir misin?

timur özer

Bu sonuca göre Haluk levent ben oluyor :) Ne güzel insan ama bu topraklarda sayısı az örnek alınacak yegane insanlardan birisi kendisi. Seviyoruz kendisini i... Devamını Gör