Görüş Bildir
Haberler
Bu Görsel-Psikolojik Teste Göre Sen Kimsin?

Bu Görsel-Psikolojik Teste Göre Sen Kimsin?

Bu görsel-psikolojik teste göre sen aslında kimsin?

Hazırsan;

Başlayalım!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Öncelikle cinsiyetini seçer misin?

2. Yaşını da seçer misin?

3. Bu görsel de ilk olarak ne dikkatini çekti?

3. Bu görsel de ilk olarak ne dikkatini çekti?

4. Sence bu görsel ne anlatmak istiyor?

4. Sence bu görsel ne anlatmak istiyor?

5. Bu görsele 3 saniye bakıp gözlerini kapat. Hayalinde hangi renk kalıyor?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Bu hayvanlardan birini seçer misin?

7. Bu görsel de. kaç tane yüz görüyorsun?

7. Bu görsel de. kaç tane yüz görüyorsun?

8. Bu görsellerden birini seçer misin?

9. Bu görsel de seni ne rahatsız etti?

9. Bu görsel de seni ne rahatsız etti?

10. Son olarak bu görsel sana ne hissettirdi?

10. Son olarak bu görsel sana ne hissettirdi?
İçeriğin Devamı Aşağıda

Sen içten içe yalnızlık çeken birisin.

Sen içten içe yalnızlık çeken birisin. Sen etrafında çok kişi olan ama yine de tam olarak yalnızlığını sonlandıramayan birisin. Paylaşamadığın içinde tuttuğun çok şey var. bunların hepsi senin içinde bir şeyleri büyütmene neden oluyor. Bunu kimseye fark ettiremesen de sen çok büyük bir yalnızlık yaşıyorsun. Anlatamadığın her şey seni eziyor. İstemsizce büyüyor ve senin önünde engel oluyor. Etrafındaki herkesi seviyorsun ama bazı şeyleri kolaylıkla anlatamıyorsun. Seni gerçekten anlayan kişi sayısının azlığı sana yalnızlığını daha da hissettiriyor. Bazen her şeye yetmeye çalışıyor ve aslında bu yoğunluğun ardından yalnızlığını hatırlamıyorsun. En çok üzüldüğün anda ve herkesi karşında gördüğün anda yalnızlığını anlıyorsun. Senin yanında durduğunu söylese de yine de karşında duran, bir derdini paylaşırken tereddüt ettiğin kişiler nedeniyle yalnızsın. Sessizliğin, bazen uzun düşüncelere dalman sana hayatı sorgulatıyor. Bahsedemediğin ve göstermediğin çok şeyi içinde biriktiriyorsun. Bütün bunlar sana yük oluyor. Ne kadar yalnız hissetsen de güvendiğin ve yanında olduğu sürece sana güç veren kişiler hayatında varlar. Onlar olduğu sürece de sen aslında yalnız değilsin.

Sen hayatın içinde kaybolmuş birisin!

Sen hayatın içinde kaybolmuş birisin. Yaşadıklarını düşününce hayatın anlamsızlığı fark etmişsin. Nereye gideceğini nasıl devam edeceğini bilmiyorsun. Hem kararsızlık hem de bir bilinmezlik içinde yaşıyorsun. Hayatın bir şekilde seni yaşamak zorunda bıraktığı şeyler seni karmaşıklığa itmiş. Her adımı düşünmek zorunda kalmış ve bundan sonrası için her şeyin daha iyi olması için kendini bir şeylere zorlamışsın. Sen hayatın içinde kendini kaybetmişsin. Bir şeylerin peşinde koşarken, bir şeylere yetişmeye çalışırken kendini çok fazla yıpratmışsın. Her şeyi kontrol edemediğin gibi olan şeyleri değiştiremez ve olacak şeylerin de önüne geçemezsin. Bazı olaylar gelişir ve biz sadece o olaydan sonra yapacaklarımızı düşünebiliriz ama senin çaban olaylara da müdahale etmek... Bunun peşinde koşarken kendini bulamıyorsun. En iyisi olmak, daha iyi bir yaşam, daha iyi şartlar derken gerçekten bunları mı istiyorsun emin değilsin. Hayatında sana sunduklarını değiştirmek istiyorsun. Sürekli bir şeyler için mücadele etme güdün seni buna alıştırmış olsa da biraz durmalı ve düşünmelisin. Hayatındaki her olayın peşinden giderken kaçırdığın çok şey oluyor.

Her şey yolundaymış gibi davranan ama çok fazla korkusu olan birisin.

Sen hayattaki her şeyi olması gerektiği gibi yaşıyorsun ve her şeyin bu şekilde olduğuna inanıyorsun. Etrafına hiçbir şeyi belli etmesen ve hiçbir sorun olmadığını düşünsen de içten içe çok fazla korkun var. Bütün bu korkular senin kendi içine kapanmana neden oluyor. Adım atmaya, farklılıklara ve hayatı yaşamaya korkuyorsun. Her şey olduğu gibi kalsın istiyorsun. Zaman geçmesin sevdiklerin yanında kalsın, her şey yolunda olsun ve herkes eskisi gibi kalsın istiyorsun. Zamanın geçmesi seni korkutuyor. Çünkü zaman acımasız... Bütün bu korkuların senin hayatında büyük bir engel. Bazen eski de kalmak, daha az şeye sahip olmak ama yine de mutlu olduğun zamanlara dönmek istiyorsun. Ne değişiklikten ne de hayatındaki fazlalıklarda hoşlanan birisin. Senin için her şey ilk tanıdığın halleri ile kalmalı. Bunun giderek azaldığını ve tükendiğini görmek seni içten içe korkuya itiyor. Çünkü sahip olduğun hiçbir şeyden vazgeçmek istemiyorsun. Hayatında hiçbir sorunu belli etmiyorsun çünkü sen sorunlarını belli edersen sürekli başka bir sorunla karşılaşabileceğini düşünüyorsun.

Sen kendi içinde büyük kırgınlıkları olan ve hayatına da küsmüş birisin!

Senin kendi içinde büyük kırgınlıkların var. Herkese karşı aşırı tahammülün var. Sana kötülüğü dokunmuş birini de kolayca affedebilirsin ama sana yaptıklarını sindirmekte zorlanıyorsun. O kişiyi sevdiğin için her şeyi görmezden geliyor ve kaldığın yerden devam etmeye çalışıyorsun ama bazı anlarda düşününce aslında seni hak etmediğini fark ediyorsun. Bütün bu biriktirdiğin kırgınlıklar seni değersiz hissettiriyor. Sadece insanlara değil aynı zaman da hayata da küsmüş birisin. Beklentilerin azalmış ve eskiden olan umudun kalmamış. Çünkü biraz yorgun ve tükenmişsin. Hayatında savruluyor ve her geçen gün daha zor bir şeyle mücadele etmen gerektiğini görüyorsun. Artık huzur bulmak, basit şeyler düşünerek hayatını geçirmek istiyorsun. Senin hayatını hem yaşadıkların hem de insanlar zorlaştırıyor. Sen kendine değer veren biri değilsin. Bu nedenle de herkes seninle istediği gibi konuşabiliyor ve herkes sana istediği gibi davranabiliyor. Hayatın sana yaşattığı şeyler belki de sana bir şeyleri göstermek içindir. Mesela kendine olan değerini fark etmen için bir şeyleri yaşıyor olabilirsin. Ne insanlara ne de hayata küs sadece kendin için bir şeyler yap.

Bu içerikler de ilgini çekebilir;

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
105
21
21
18
6
5
2
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Berat Şentürk

demedigini bırakmadı. 😕

bahariye

:)))))

Utku Okuyucu

"Sen içten içe yalnızlık çeken birisin. Sen etrafında çok kişi olan ama yine de tam olarak yalnızlığını sonlandıramayan birisin. Paylaşamadığın içinde tuttuğ... Devamını Gör

Utku Okuyucu

İşte tam olarak beni kendimi anlatan nokta atışı tespit cümleleri bunlardır.Peki ya tedavisi var mı bu yalnızlık durumunun acaba? Galiba bu dunyaya yalnız ba... Devamını Gör

Gizem Yenikler

Her şey yolundaymış gibi davranan ama çok fazla korkusu olan birisin.