Görüş Bildir
Haberler
Ne Kadar Düşüncesizsin?

etiket Ne Kadar Düşüncesizsin?

Bakalım, verdiğin cevaplara göre ne kadar düşüncesizsin?

Haydi testi çöz ve öğren!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Cinsiyetini öğrenelim.

2. Kaç yaşındasın bakalım?

3. İlk olarak, uzun zamandır beklediğin bir para var ve sonunda eline ulaştı. Fakat en yakın arkadaşının paraya ihtiyacı olduğunu söyledi. Verir miydin?

4. Peki hiç tanımadığın bir insanın karşında haksızlığa uğradığına şahit oldun. Ne yapardın?

5. Çalıştığın yerde çok sinir olduğun, nefret ettiğin bir insan iş konusunda senden yardım istedi. Yardım eder miydin?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. En yakın arkadaşın sevgilisinden ayrıldı ve seni ağlayarak aradı. Sen inanılmaz yoğunsun fakat yine de ona destek olmak için yanına gider miydin?

7. Ve son olarak, hayallerinin işini buldun fakat bunun için yurt dışında yaşaman gerekiyor. Ailen senin gitmeni hiç istemiyor yine de gider miydin?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Dünyanın en düşünceli insanı falan olabilirsin!

Sen ne kadar düşünceli bir insansın öyle! Senin o ponçik kalbin varken düşüncesizsin diyenler net yalancıdır bizden söylemesi. Sen kendinden önce her zaman etrafındaki insanları dikkate alırsın. Onların üzülmemesi için de elinden geleni yaparsın. Herhalde şu hayatta en son isteyeceğin şeylerden biri de insanların kalbini kırmaktır. Onlara olumsuz bir şey söylerken bile üzülmesin diye tatlı tatlı konuşursun. Çünkü diğer insanların aksine empati yapabiliyorsun. Bu sayede de karşındaki insanın nasıl hissedeceğini tahmin ediyorsun. Sözlerini özenle seçiyor, bütün samimiyetinle insanlara yaklaşıyorsun. Senin bu halin insanlar tarafından çok seviliyor. Çünkü onlar için her şeylerini paylaşabileceği ve destek olacağını bildikleri biri var. Özellikle en yakınındaki insanlar bunu çok iyi bilir. Ne zaman bir sorun olsa sana danışmak isterler. Çünkü senin ne kadar düşünceli bir insan olduğunu biliyorlar. Tatlı dilinle, güler yüzünle ve o mükemmel anlayışınla resmen insanların kalbini çalıyorsun. He bunun için ekstra bir şey yapmana da gerek yok ayrıca. Çünkü bu davranışlar senin en doğal halin. Samimiyetin ve içtenliğinle ortamın en sevilen ve güvenilir insanısın. Etrafındaki düşüneceğim diye kendini düşünemez oldun. Biraz da kendini mi düşünsen ya. Valla insanları düşüne düşüne bir hal oldun canım. Biraz da onlar seni düşünsün.

Yerine göre düşüncelisin!

Senin için bazı konular var ki onlar gerçekten düşünülmesi gerekiyor. Bazı konularda vurdumduymaz davranırken bazı konuları çok detaylı düşünüyorsun mesela. Etrafındaki insanların her şeyde çok detaya takılması ve işin içinden çıkamaması biraz can sıkıcı oluyor. Aslında çok düşünceli bir yapın var fakat senin için önemsiz gelen konularda kendini bastırabiliyorsun. Özellikle insanlara yaklaşım konusunda çok hassassın. Yanlış anlaşılacak bir şey yapmamak için çok çaba harcıyorsun. Fakat buna rağmen hala insanlar düşüncesiz davranıyorsa umrunda olmuyor açıkcası. Bu rahatlığa ulaşabilsin. Diyorsun ki 'ben elimden geleni yaptım gerisini onlar düşünsün.' He bir de aşk konusunda oldukça hassassın. Eğer birini gerçekten seviyor ve değer veriyorsan dünyanın en düşünceli insanı oluyorsun. Onu kırmamak için elinden geleni yapıyorsun. Anlayacağın senin için kafanda belirlediğin birkaç insan var. O insanlar için oldukça düşüncelisin. Fakat bir başkası için kendini asla yormazsın. Zor bir insansın ve hayatına alacağın kişileri her zaman süzgeçten geçirirsin. Onun dışındaki insanlar ne dese ne yapsa umrunda olmaz. Zaten dışardan oldukça ketum bir insan olarak algılanıyorsun. Öyle bir havan var ve sen bu durumu seviyorsun. Kafan böyle çok daha rahat. Çünkü nerede çokluk orada b*kluk diye bir söz vardır. Bunun doğruluğuna inanıyorsun açıkcası. Anlayacağın yerine göre çok düşünceli yerine göre çok düşüncesiz davranabiliyorsun.

Dünya yansa umrunda olmaz!

Valla senin kadar vurdumduymaz bir insan görmedik! Kafan o kadar rahatki kendinden başkası umrunda değil. He böyle diyoruz diye bize sakın kızma. Önceden herkesi her şeyi çok düşünen bir insandın. Fakat insanlardan nasibini aldın ve artık kendi yoluna bakmaya karar verdin. O yüzden sadece kendin varsın. Birini sevmiyorsan asla uğraşmazsın. Amannn zaten düşünceli ol ol nereye kadar değil mi? Sen ne kadar düşünceli olursan ol insanlar bir şekilde seni üzmeyi başarıyor. O yüzden eğer biri senin yanında olmak istiyorsa buyursun gelsin. Sen böyle bir insansın ve kabul edene kapın. Öyle boş şeyler için kendine takıntı yapmazsın mesela. Hayatın tadını çıkarmaya, eğlenmene bakarsın. Bunca zamandır her şeyi ciddiye aldın da ne oldu? Bu sefer de sen düşüncesiz ol bakalım. Tüm bu düşünceler kafandan geçiyor ve keyfine bakıyorsun. He tabii ki de ailen için bunun aynısını söyleyemeyiz. Senin için ailen çok önemli ve onlardan başkasını düşünmezsin. Eğer düşünceli olduğun birileri varsa o da  ailendir. Çünkü arkadaş gider, sevgili gider, herkes gider ama aile bambaşkadır. Senin her zaman yanında olur ve destek çıkar. O yüzden onlar dışında kimse seni alakadar etmez. Zaten başında onca dert varken bir de kendi çıkarları için sana yaklaşan insanların derdini mi kafana takacaksın canım. Valla herkesin yapmak istediği bir karaktere bürünmüşsün. Hiçbir şeyi düşünmemek, düşüncesiz bir insan gibi görünmek dünyanın en güzel şeyi olsa. :)

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
471
215
114
29
17
15
14
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın