Görüş Bildir
Haberler
Ne Kadar Akrep Burcusunuz?

etiket Ne Kadar Akrep Burcusunuz?

diazepam
29.04.2014 - 11:47 Son Güncelleme: 29.04.2014 - 11:55

Her akrep burcu olan bir olmuyor hepimizin malumu. Peki, akrep burçları siz hiç merak ettiniz mi ben ne kadar akrebim diye? Merak ettiyseniz buyurun sizin akreplik derecenizi belirleyelim.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Aşağıdakilerden bir renk seçerek başlayalım

Sevgilinizle gittiğiniz mekanda yan masada oturan birinin sevgilinize baktığını fark ettiniz, ne yaparsınız?

Aşağıdaki 'Quentin Tarantino' filmlerinden birini seçiniz

Bir restoran açmaya karar verdiniz, kafanızdaki nasıl bir mekan?

Korku filminde kötü karaktersiniz ve silahınız?

İçeriğin Devamı Aşağıda

Bir hayvan seçin

Dans kursuna gidecek olsanız, bu hangi dans olurdu?

Portrenizi yaptırmak istiyorsunuz, imkanınız olsa hangi ressamı seçerdiniz?

Bu yolun sonunda sizce ne var?

Bu yolun sonunda sizce ne var?

Aşağıdaki yiyecek / içeceklerden birini seçin

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Siz akrep burcu değilsiniz, esasen akrep burcu siz!

Siz akrep burcu değilsiniz, esasen akrep burcu siz!

Sanki siz akrep burcunda doğmamışsınız da siz doğduktan sonra akrep burcu üzerinize tanımlanmış. Akrep burcunun ne kadar özelliği varsa hepsi sizde vücut bulmuş. Kin, tutku, hırs, ihtiras, kıskançlık, delip geçen bakışlar, kazdıkça derinleşen bir ruh, vs. hepsi sizde. Hiç çekinmeden akrep burcuyum diyebilirsiniz ama biliyoruz ki demezsiniz çünkü siz şekilci değil, şekli yaşayansınız. Bırakın diğerleri ardınız sıra gelsin.

Siz tam bir akrep burcusunuz!

Siz tam bir akrep burcusunuz!

Bir arkadaş grubunda yeni tanıdığınız birisi size 15 dakika içinde mutlaka 'sen akrep burcu musun?' diye soruyor değil mi? evet, mutlaka soruyor çünkü siz akrep burcunun yılmaz bir temsilcisisiniz. Bunu akrep burcu olduğunuzu bildiğiniz için yapmıyorsunuz, bilakis siz yapıyorsunuz akrep burcu bunun sınırlarını çiziyor. Siz hayatını bir akrep burcu kişisine yakışır şekilde yaşıyor ve bundan haz duyuyorsunuz.

Siz ana hatlarıyla akrep burcusunuz!

Siz ana hatlarıyla akrep burcusunuz!

Kimse size akrep burcu gibi değilsin diyemez. Akrep burcunun genel karakteristik özelliklerini bünyenizde barındırıyorsunuz. Kıskançsınız, tutkulusunuz, azimlisiniz, yer yer kincisiniz. Arkadaşlarınızla vakit geçirmekten, sevgiliniz ile başbaşa kalmaktan zevk alıyorsunuz. İmkanlarınız el verdiği ölçüde elit zevklerinize hayatınızda yer veriyorsunuz.

Siz sadece akrep burcusunuz!

Siz sadece akrep burcusunuz!

Siz akrep burcunda doğduğunuz için akrep burcusunuz. Akrep burcunun özelliklerini taşıyıp taşımadığınızı bile bilmiyorsunuz kaldı ki bunu umursamıyorsunuz da. Zira siz hayatınızı yaşıyorsunuz bunun çerçevelerini belirleme işi kimsenin haddi değil. Ama akrep burcunun özelliklerini bilseniz sizde birçoğunun olduğunu şaşırarak göreceksiniz.

Sizin akrepliğiniz sallantıda!

Sizin akrepliğiniz sallantıda!

Akrep burcunun sınırlarında geziniyorsunuz. Sizin için önemli değil ama yine de akrep burcunda olmanın verdiği bir hazzı yaşıyorsunuz. Mesela yeni girdiğiniz bir arkadaş grubunda akrep burcuyum demek sizin için önemli. ama bunun etkileri maalesef hayatınızda pek görünmüyor. Mesela siz renkli giyinmeyi seven birisiniz, cinsellik sizin vazgeçilmeziniz değil, pahalı zevkleriniz yok ve affedicisiniz. Oysa akrep bunlara gelemez.

Sizin belki yükseleniniz akrep olabilir!

Sizin belki yükseleniniz akrep olabilir!

Siz eski akreplerden olabilirsiniz. Hani ailesinin doğum tarihini tam hatırlamadığı, onun yerine 'sen doğduğunda çok kar yağmıştı' diyerek sizin kasım ayında doğduğunuz hükmüne vardığı zamanlardan. Haliyle böyle olunca akrep olduğunuz biraz şüpheli gibi. Belki yükseleniniz akrep ama siz bunu bilmiyorsunuz. Neyse hiç önemli değil zaten çünkü siz böyle mutlusunuz. Akrep özelliklerini taşıyacağım diye mutsuz olmanın, zoraki yaşamanın bir alemi yok.

Büyük olasılıkla siz balık burcusunuz!

Büyük olasılıkla siz balık burcusunuz!

Hani bazen yeni bir burç bulunduğu söylenir de herkesin burcu bir üste, bir alta kayar ya sanki sizde de böyle bir durum sonucu burç kayması olmuş. Siz akrepken balık olmuşsunuz iyi de olmuş. Zira her ne kadar aynı gruptan olsanız da siz bir akrebin özelliklerini taşımıyorsunuz. Siz balık, yengeç tadında bir hayat sürüyorsunuz. Mesela şimdi bu sonucu okurken içiniz buruldu değil mi? belki gözleriniz de doldu... işte kesin balık.

Burçlara inanmadığınız için sizin akrep özellikleriniz tükenmiş!

Burçlara inanmadığınız için sizin akrep özellikleriniz tükenmiş!

Siz 'fala inanma falsız da kalma' söylemini bile saçma buluyorsunuz. yıldız hareketlerinin insanların davranışları, zevkleri, hareketleri üzerinde bir etkisi olabileceğine zerre ihtimal vermiyorsunuz. Hal böyle olunca doğum tarihi olarak akrep olsanız da özellik olarak kesinlikle bir akrep değilsiniz. Çok da umurunuzdaydı...

Maalesef sizde akrepliğin zerresi yok!

Maalesef sizde akrepliğin zerresi yok!

Üzülerek söylüyoruz ki sizde akrep burcuna dair en ufak bir şey yok. Belki biraz kıskançsınız, belki ufak tefek unutamadığınız intikam öyküleriniz var ama o kadar. Tutku, ihtiras, şehvet, vb. bunlar sizin içinizde bulunan duygular değil ve kesinlikle sizi tarif ederken kullanılacak sıfatlar da değil. Siz daha naif bir hayat peşindesiniz, ne mutlu size ki en azından ne istediğinizi biliyorsunuz.

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
484
190
152
117
74
65
53
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
observer

Akrep burcunun dibiyim yükselenim de koç gelmiş bana siz balıksınız diyor. Hazırlayan akrep burcunu gerçekten tanısaydı 2. soruda şuna benzer bir şık olmalıy... Devamını Gör

uranus1989

Siz akrep burcu değilsiniz, esasen akrep burcu siz! Terazi burcuyum yükselenimde akrep değil ben bu testi niye çözdüm ki zaten neyse bb

Erdinç A.

Siz akrep burcu değilsiniz, esasen akrep burcu siz!